DeletedUser7072
le-ati modificat si voi culoarea ca sa-i vedeti mai bine pe harta acum sper
nimeni nu ne interzice sa ne construim imaginea tribului la 'Politica si propaganda',dimpotriva acesta este scopul acestui topic.De multe ori lucrand la psihicul adversarului il faci sa clacheze...asta din proprie experienta o spun.
.... si sa ajunga sa eticheteze 120 de membri ca fiind retardati
Imaginea impreuna cu textul vrea sa spuna cat de non sens e o cearta pe forum, si nicidecum sa jigneasca jucatorii. Am mai spus ca tribul O.S. nu-i reprezentat de Lizard King, la fel cum M.T. nu este format numa din mine si thor, e format din toti jucatorii.
in o luna ...adio MTok... altii ??? cine mai doreste cine mai pofteste ????![]()
OO..deja contre..ce-mi place
Ia sa mi spun si eu punctul de vedere..OS e un trib care are ceva jucatori buni, destul de bine pozitionat insa cu o conducere foarte slaba..lizardking e fara discutie cel mai slab diplomat cu care am vorbit pe jocul asta si ma refer aici la triburile cu oarecare pretentii..
eu nu mai am ce discuta cu ei si sunt unul dintre cei care nu a vrut razboi...dar OS baga in trib refugiat MT, eu il cer afara lizardking se face ca ploua (slaba atitudine cand discuti cu unul care a fost diplomatul unui trib de top pe L3)...mai mult respectivul e innobilat la vreo 3 zile de bogdyone
Mai mult bogdyone iese din OS acum cateva zile (motivele le stiu unii)..
In concluzie asta nu e ceea ce inseamna un razboi adevarat, doar mici conflicte locale, insa OS n are nici o sansa cu actuala conducere..iar cei care spun chestii de genul "MT va disparea intr o luna" sunt amatori SF probabil..n au nici o legatura cu ce se mananca jocul
Hai spor si Paste fericit tuturor