DeletedUser
mai bine sa se puna pe toata perioada e cel mai real raport
Cum zici tu domnu manager, unii mai urmaresc si evolutia iar daca strategia a fost implementata cum trebuie vom vedea, pana acum incepe sa dea roade
mai bine sa se puna pe toata perioada e cel mai real raport
intreaba pe daniel de ce
nu e un motiv de lauda
intreaba pe daniel de ce
nu e un motiv de lauda
...in fine, inca nu este incheiat acest capitol am reputat o victorie, nu am castigat razboiul.
cla71tahai sa fim seriosi ..... nu a luptat tot m.t.-ul impotriva 3-A ....... au fost doar 2 atacuri organizate de trib pe voi
restul au fost atacuri regionale
![]()
M.T. nu au mai luptat cu voi, ptr ca luptau cu WaRoom si cu newage!
Uita-te si tu la alte statistici si ai sa vezi ca M.T. mai lupta si pe alte fronturi, nu doar cu voi!
Ma tu nu ai inteles sa te uiti la ultimile statistici?Cand va rupea M.T. nu mai ziceati nimik, aqm ati prins grai!
M.T. nu au mai luptat cu voi, ptr ca luptau cu WaRoom si cu newage!
Chiar ca joci in alt film...si cum s-a luptat mt numai cu waroom si newage? se inghesuiau toti cand pe o granita cand pe alta... iar mt nu a castigat decat o batalie nicidecum razboiul, a trebuit sa-si concedieze membrii ca sa nu fac scor...oricum diferenta pe care o tot lauzi va fi recuperata rapid (pacat ca nu se va vedea in statistici, jucatorii fiind concediati) si atunci mai vorbim. Pana atunci ssshhhhhtttt, nu deranjati, se lucreaza cu cifre!
membrii aia au dat stergere de cont desteptule`...tu ne crezi prosti`?sa concediem cei mai agresivi` jucatori pe care ii avem?
tu chiar crezi ca daca erau pe cont le luati sate in mijloc?pai asa de tari sunteti?))
oricum...rainn si prietenii stiu de ce au dat ei stergere u?
ma mir cumde nu ne`a banat pe noi conducatori
ce sa se mai chinuie cu ei?