M.t. Vs. Dhbm

• Autor subiect Regele Thomas
  • Data de început

DeletedUser

de amenintari sunt satul si alta chestie pune pe forum ms prin care ti se cerea invitatie...asa vorbe aruncate in vant pot sa zic si eu....sa nu mai zic ca aveti jucatori care au fugit in WAROOM...

...
nene`...acesta este un joc de razboi numit triburile.ro...razboaiele nu se castiga doar prin forta bruta...si atata timp cat va lucram ca la carte si va dam clasa...ciocu` mic ca noi suntem la putere...

de trisat nu am trisat...si voi aveti WaRooM ca aliati...nu au avut atacuri si au intrat la WaRooM in mod onorabil..

inchei prin a va reaminti`:
Rang Porecla Punctajul celor mai buni 40 jucători Punctaj total Membri Medie de puncte jucători Sate Medie de puncte sat
1 M.T. 63.045.965 94.990.504 121 785.045 9136 10.397

DeletedUser

asa e sunteti la putere si nu conteaza cum...treaba e ca in partea de jos mai e pana aratati clasa...

DeletedUser

asa e sunteti la putere si nu conteaza cum...treaba e ca in partea de jos mai e pana aratati clasa...

nu te cred...atata` timp cat in sud se lupta cu voi 6 oameni si voi sunteti sprijiniti de tot DHBM....nu e chiar masura egala...noi spirjinul acordat tribului il impartim la 5...la granita cu O.S. in special...la granita cu voi nu acordam sprijin maxim...

DeletedUser

se pare ca ati uitat vremurile cand jucau toti jucatorii de pe granita cu voi ... 50 de sate minim pe saptamana va luau in plsu fata de voi ...

deh... timpul trece ... multi se lasa ...

insa nu uita : atat voi cat si dhbm ati avut sau aveti ca principal dusman M.T. de aproximativ 6 luni de zile ... in aceste 6 luni , va asigur ca avem in amebel parti un plsu categoric de sate cucerite .

nu uita : Dhbm a fost in top 3 acum e pe 6
O.S. a fost in top 3 acum e pe 10

principalul nostru aliat in lupta du dhbm-ul a fost harmalaia de la voi din trib , care acum a inceput sa fie din ce in ce mai vizibila si sa aive consecinte grave in interiorul tribului .

m.t. in zona voastra are aproximativ 15% din forta tribului ... si iti spun ca nu ne prezentam rau .... daca menthor s-ar concentra numai pe voi ... cum ar arata statistica ?

de aici pleaca avantaje si dezavantaje ... multe razboaie ==> o viata mai grea , dar frumoasa , jucatori ce nu se plictisesc , iar daca pierdem sate la o granita castigam la alta dublu ...

cam asa sta treaba ...

sincer dhbm-ul a fost unul din cei mai puternici dusmani ai m.t.-ului si as fi preferat sa-i am ca aliati , dar ma mandresc ca-i am si la dusmani :) .
idem cu alianta veteranilor .

chiar daca exista dispute mai dure astea trec si se nasc prietenii frumoase ... proabil multi stiu ce vorbesc ...

DeletedUser

Nici DHBM nu se axeaza complet pe razboiul cu m.t. ;) .. principalul razboi este cel cu c.k. care se pare ca il vom castiga ..
si asa ca nu va mai scuzati cu 15 % si dastea ..va rog frumos .. cei ce se axau pe razboiul cu m.t. sunt cei care sunt acum in BM .. asa ca ati vazut ca va pot face fata un trib de 24 de persoane ..;)

DeletedUser

Nici DHBM nu se axeaza complet pe razboiul cu m.t. ;) .. principalul razboi este cel cu c.k. care se pare ca il vom castiga ..
si asa ca nu va mai scuzati cu 15 % si dastea ..va rog frumos .. cei ce se axau pe razboiul cu m.t. sunt cei care sunt acum in BM .. asa ca ati vazut ca va pot face fata un trib de 24 de persoane ..;)

24 de pers. care lupta contra la vreo 5 de la noi :)

DeletedUser6637

...

vai ... DHBM se axeaza mai mult pe razboiul cu CK ... o vai ...eu nu stiu cum reusiti sa ii bateti pe cei din CK , tribul care a dominat lumea 5 inca de la infiintare :

30 C.K. 13.532.435 17.692.945 119 148.680 1789 9.890

Eu nu stiu cum reusiti sa va descurcati .... trebuie sa fie greu ....stiti cate razboaie are M.T.-ul in momentul asta ?? De O.S. ati auzit sau poate Die. ....sau mai stiu eu nebunu va spune ceva ??

Tin sa va reamintesc ca atat cat am jucat pe Lumea 5 DHBM nu a luat nici macar un sat de la mine , a fost nevoie sa ma las de joc ca sa imi ia si ei ceva sate ....la fel sa intamplat si cu ofercucsalbatic .... deabia dupa ce sa lasat de joc ati fost si voi in stare sa ii luati din sate ....si exemplele pot continua : voinicpro ?? stiti de cand sa lasat de joc ?? ....ce jucatori mai sunt care joaca la granita cu BM ?? ...

Asta e tot ce am avut de spus !

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

am auzit de tribul Die.
29 Die. 13.601.977 13.601.977 27 503.777 1294 10.512

DeletedUser2821

Da ma nu e die. cine stie ce trib dar m.t. daca are vreo 14 razboaie cu triburi de genu plus o.s. nu e chiar asa.
Plus ca se stie ca die. are ceva aparte.

DeletedUser6637

popilius ... eu zic sa iti faci griji pentru vremurile cand M.T. se va concentra pe DHMB , DHMB~A si BM ... deocamdata pe statistica all time ...desi se pierde teren stam bine inca :

Side 1: M.T.

Side 2: DHBM DHBM~A BM

Timeframe: Dintotdeauna

Cuceriri totale:

Tabăra 1: 10,151
Tabăra 2: 17,589
Diferență: 7,438

image.php

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 420
Tabăra 2: 312
Diferență: 108

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor:

Tabăra 1: 90,075,438
Tabăra 2: 102,830,630
Diferență: 12,755,192

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 3,934,781
Tabăra 2: 3,127,186
Diferență: 807,595

image.php

Si nu uitati ca multe sate au fost luate de la jucatori care nu mai joaca ...eu va spun ca nu luati in veci atatea sate de la ofercucsalbatic daca ar fi continuat sa joace ....si e valabil pentru mai multi jucatori de granita care sau lasat si de la care ati reusit sa luati sate. ..

DeletedUser

cum spunea si alexutzu29 cei care au mai ramas si sunt mai activi sunt in nord la granitza cu O.S pacat ca nu am sate pe langa granitza cu DBHM :(asa ma distram si eu mai bine :)))

DeletedUser

E greu cu DHBM
Side 1: DHBM

Side 2: M.T.

Timeframe: Ultimele 24 de ore

Cuceriri totale:

Tabăra 1: 113
Tabăra 2: 51
Diferență: 62

image.php

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 17
Tabăra 2: 4
Diferență: 13

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor:

Tabăra 1: 984,357
Tabăra 2: 502,076
Diferență: 482,281

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 175,834
Tabăra 2: 42,810
Diferență: 133,024

image.php

DeletedUser

frumoasa actiunea de azi ...

va promit ca in 3 saptamani maxim va va fi foarte greu sa mai luati un sat de la menthor ;)

DeletedUser

nu fi asa de sigur :)...in k75 se termina cu c.k. si cum oamenii se plictisesc vor veni peste voi

DeletedUser

nu fi asa de sigur :)...in k75 se termina cu c.k. si cum oamenii se plictisesc vor veni peste voi

si cu asta te dai mare?
cat crezi ca te vor sprijini aia din mijloc care stau degeaba?
cat crezi ca ve`ti rezista?
te rog sa raspunzi la intrebari si dupa aia eu te corectez...

iar cei de la C.K. nu vor da in noi...vor fi ocupati cu alt dusman...dar asta mai puternic:)...
PS:Cand vezi ca fortam PNA`uri si din astea...atunci sa stii ca suntem disperati...dar cat timp luam 50 de sate de la O.S. pe zi...nu ne e frica...

DeletedUser

pana una alta ....cativa jucatori mt la granitza cu dhbm sau lasat ..jucatori care stiau cum merge treaba...deci nu va mai agitati atat ....pana ne intreceti la sate luate mai aveti putin

DeletedUser

va certati aiurea....astia din dhbm ar trebuii sa inteleaga ca si ei daca ar avea razboaie cu triburi de calibru O.S. nebunu dhbm Die.(chiar daca sunt putini au putere mare de atac caci se organizeaza usor) etc. nu stiu daca si`ar pastra locul in clasament !

DeletedUser

va certati aiurea....astia din dhbm ar trebuii sa inteleaga ca si ei daca ar avea razboaie cu triburi de calibru O.S. nebunu dhbm Die.(chiar daca sunt putini au putere mare de atac caci se organizeaza usor) etc. nu stiu daca si`ar pastra locul in clasament !

da nu te contrazic ..
cum ar fi ca DHBM sa aiba razboi cu DHBM ??
ce stii tu de razboaiele lui DHBM ??
DHBM are razboi cu locul 1 si locul 3 .. asa ca .. LINISTe ..nu se vine cu astfel de scuze ...

DeletedUser6637

...

nu mai vorbi degeaba ca aveti razboi cu locurile 1 si 3 ... uite o harta sa imi zici si mie ce granita aveti voi cu tribul NOI ... pai ala nu e razboi ... aveti si voi 2 jucatori la granita cu NOI ...

fzb77t.png

LEGENDA:

M.T. - Albastru
DHMB - Negru
NOI - Tw NAP
Restu triburilor cu care M.T. are razboaie - Tw Enemy

Sus