Mai mult decat o Propunere,O idee

  • Autor subiect The Original Rasta
  • Data de început

Horaiso

da...si eu as vrea bomba atomica in triburile...dar nu se poate =))

si punctele nu te apara,doar armata :|

mi se pare o idee proasta
 

Horaiso

dar daca as adapta "radarul" la un nivel mai medieval,ar fi sa avem turnuri care fac ce zici ca face radarul tau,si turnuri de aparare(care sa creasca punctele de aparare cu 5%)
 

DeletedUser4270

ce o ideie total aiurea ce naiba sa caute radar intrun joc medieval? daca vrei radare joacate un joc SF sau ceva:) jocu asa cum e e placut ar fi frumos putzine modificare dar e bine si asa...

si cu puctele pe trupe e aiurea de ex ai 300 offace towns si le trimitzi kamikaze de ex... si iti mor toate ce faci scazi 5 locuri ? inainte sa postatzi ideile astea stralucite ganditzi
 

lord adrian09

am si eu o propunere...probabil ar trebui sa fac un topic nou, dar e legat de asta.
de ce nu faceti ,,triburile medieval" si ,,triburile futureworld"?:D
 

DeletedUser5809

Exista jocuri cu tancuri,avioane cu resurse,nave spatiale,foloseste google si o sa gasesti.
 

zaigwast

pai bune sugestii,dar eu 1 zic nu, si am sa si argumentez dc :D

1,cum a zis si Jackass20 , e un joc medieval, aia nu aveau radare :D, si + cam avem totusi un"radar", iti apare timpul de sosire de la inamic, dai clic pe atac,vezi ce sate are,cate p are etc, te uiti pe twstats, vezi daca a mai jucat,si iti poti da seama cam ce atac ar putea sa fie. :)

2.Daca punctezi armata, asa se duce tot elementul surpriza din joc, eu probabil ma voi uita sa vad ce pucntaj ai la armata,comapr cu amea,si poate nu te mai atac ca ai un scor mare la armata :p, oarecum dinnou, avem ODA si ODD, dupa care te poti ghida ft usor cam de ce anume e in stare playerul respectiv.
 

The Original Rasta

Punctele la armata ar fii incluse in punctaju` total al jucatorului,prin urmare nu ai de unde sa stii cate puncte sunt armata cate sunt din cladiri,deci elementul surpriza ramane acolo.+o doza de strategie,si acuratetie,cu cat esti mai destept cu atat ai mai mult de castigat.

+Gandeste-te la parintii,a 50% din comunitatea jocului(copii de sub 16 ani)..iti vor multumii,pentru ca ai fost de acord cu o idee care duce la dezvoltarea intelectului generatiei de maine:)))
 

DeletedUser48449

Geniala ideia cu radaru, multi Ania m
dar daca as adapta "radarul" la un nivel mai medieval,ar fi sa avem turnuri care fac ce zici ca face radarul tau,si turnuri de aparare(care sa creasca punctele de aparare cu 5%)

Ai de grija ceti doresti, sper ca inca mai joci sa te poti bucura de el :)
 
Sus