DeletedUser
Ceva lume veche si buna pe l30 sau voi da lupte doar cu satele de barbari?
Exista jucatori care sa se bata la top?
banuiesc ca vrei sa fi bufonul externului.eu asta deduc din prostelile tale.
daca vrei te angajam bufon si stim o treaba.
on topic
.. Hold on .. va fi unul dintre cei ce se vor bate pentru top
Mă uimește faptul că limba română e încă un mister pentru unii.
ma uimeste faptul ca unii se cred atat de perfecti incat sa`si permita sa`i corecteze pe ceilalti![]()
Ceva lume veche si buna pe l30 sau voi da lupte doar cu satele de barbari?
Cam asa gandesc si eu.
Si treaba asta cu limita de 30 de membrii in trib strica si mai rau lucrurile.
Ideea in sine e buna, practica totusi dovedeste ca daca nu vor avea toti loc in acelasi trib isi vor crea 10 academii.
O chestie ar fi fost daca ar fi limitat si sprijinul doar in interiorul tribului.
Eu nu, mie imi place Shaworma. Spwan parca e fosilozat si cu JimmyMacel, mai e un rapist, ModaParului(Varufashion). Si alti copii care stau in vitrina![]()
Eu cu un vechi coleg, Radu, o sa va tabacim fundurile.
Varu' imi pare rau ca te-am suarat, dar daca tu nu "tii la gluma" imi pare rau pentru tine. Tie iti place sa faci misto dar cand se face misto pe seama ta deja o dai in dude!)
Mos Craciun chiar exista! Vezi ca nu iti mai aduce cadou.
Eu cu un vechi coleg, Radu, o sa va tabacim fundurile.
Varu' imi pare rau ca te-am suarat, dar daca tu nu "tii la gluma" imi pare rau pentru tine. Tie iti place sa faci misto dar cand se face misto pe seama ta deja o dai in dude!)
Mos Craciun chiar exista! Vezi ca nu iti mai aduce cadou.
daca te refereai la mine nu ma supar...faceam si eu misto....ti-am zis eu cum suntem noi astia de la TITS....sa vezi cand o sa incepem sa ne aratam balcoanele...toti se vor pune in genunchi in fata noastra![]()
se referea la VaruFashion