Acum o gramada de oameni din Sparta imi cer invitatie in MnK.s si bineinteles ca atunci cand le cer sitter de verificare mai arunc cate un ochi prin mesaje si pe forumul tribului... , si raman socat cum se milogesc sa primeasca sprijin...iar culmea, tot internistii sunt in topul cersetorilor

)
Pai saracul Hannibal. , luni dimineata la contra noastra pe organizatul spartanilor pe LadyLethal , nu mai stia de unde sa mai ceara sprijin si flame. Le scria mesaje chiar si fostilor colegi din Knock! care au ales sa continue cu noi mai departe... , in speranta ca poate poate mai aduna cate ceva in + de alea aprox 15k din fiecare primite sprijin pe majoritatea satelor de la spartani

) Faza tare a fost ca l-am tinut mai bine de 24h numai in fake-uri iar tinta reala, bineinteles, nu era Hanibal

) . Era culmea sa dam in el in loc sa luam sate pe care nu le blindasera si erau mult mai accesibile de luat. Oricum, sincer sa fiu , chiar imi pare rau de oamenii aia care au ales sa continue cu voi, au avut incredere in voi, dar in schimb v-ati batut joc de ei si nu le-ati trimis nici macar o lance! Urat :|...
ps: Florine , acum iti pot promite ca la urmatoarea actiune TU vei fi una din tintele reale , asa ca ridica stacheta si pune mana sa dai o circulara serioasa , in care sa ceri sprijin masiv nu cum ai cerut in circulara de mai sus. Hai curaj!! La interne si milogeala nu te intrece nimeni

)