Maniack.s

lmrme * feno

member
Scor reacție
0
Am când vă zice omu adevărul în față nu aveți timp să răspundeți . Na adevărul ca nici eu poate dacă aș fii în locul vostru nu aș zice acum..."da mă ai dreptate ce să facem acum"

Din toată echipa aia veche ai rămas tu lucifer Pietraru și Brencus, vorba vine brecus ca la Brencus joacă un idiot mental care i a făcut numele de ras. Restul care drq e jucător mnks? Doehard? Pepsi? Botezatoru? Cu dușmanii voștri de o viață ieșit la bătaie?

Scor reacție
0
ba, nu am timp acum sa va dau replica dar voi chiar credeti ceea ce spuneti?
feno nu te-am jignit, era o intrebare :))) de ce te ataci?

unu spune ca eu am disparut din peisaj pe 73 cand eu am inchis de fapt lumea si el s-a sters si altul imi spune ca a primit mesaje doar de la hasu si hasu nici nu a jucat in start. va asteptati sa va creada lumea? :))))
Ai terminat 73 ca am preferat sa termine cineva de la noi si nu din RS.
Știu ca esti frustrat ca ai vrut de pe 85 să joc cu voi, știu ca mi-ați umplut capul cu prostii, știu toate lucrurile pe care încercai și pe care încerci să le faci dar prefer să nu mă cobor la nivelul tău.

Nivelul tău care, de altfel, este extrem de ridicat, cu scuzele de rigoare, după 12 ani ai rămas tot junior și n-ai putut să avansezi. De ce trebuie să mă cobor la mintea ta?

Vorba să “jucăm amândoi” a fost dinainte să înceapă 73, să iau sate și după să unim. Nu mai mânca rahat.

Ps: M-am spart de 3 ori în Roma, când atacam amândoi pe bonus de noapte. Poftă bună în continuare.
Da, ai fost supportul meu pe 73, trebuie sa recunosc ca ai fost un support grasut.
Tu atacai, eu luam sate, cam asta e diferenta intre noi daca o intelegi.

12 ani de programare ? Acum cateva pagini aveam 10, ce repede trec anii cand faci ce ti place. Data viitoare cand ma suni sa prelungesc abonamentul la telefon promit ca te ascult poate primesti si tu o prima de Craciun

lmrme * feno

member
Scor reacție
0
Gata vasy, a vorbit și Galați de job pe aici - job=viața reală, pot sa vb și eu acum de viața reală da? Și să nu mai zici ca aici se vb doar de joc

CentauRy

member
Scor reacție
1
Da, ai fost supportul meu pe 73, trebuie sa recunosc ca ai fost un support grasut.
Tu atacai, eu luam sate, cam asta e diferenta intre noi daca o intelegi.

12 ani de programare ? Acum cateva pagini aveam 10, ce repede trec anii cand faci ce ti place. Data viitoare cand ma suni sa prelungesc abonamentul la telefon promit ca te ascult poate primesti si tu o prima de Craciun
Sa te iei de mana cu watcher, sunteti la același nivel. Replici expirate din cauza cărora m-au dat afară de la grădiniță.

Mai ai de muncit până să ajungi departe, ah, era să uit, nu îți place munca, stai pe banii altora. Vrei să mai zic? Vrei să te fac de ras pe aici? Ciocul mic și joc de glezne, puiuț!

Scor reacție
0
Dacă în rl cum zici tu e struț fără pene și aici e pro player trebuie să îi vorbesc cu dumneavoastră ? Sau cum vine treaba ca nu prea înțeleg
Inițial am vrut să te las să ai ultimul cuvânt, gen treaca de la mine chiar dacă nu mă cunoști în RL. Adică eu am fost arogant strict legat de joc nu cred ca am adus în discuție viața reală pe forum, dar tu întinzi coarda.
Când ești tare în gură și arogant și vorbești numai de sus cum face "Lusinda" pe aici de 6 pagini pline înseamnă ca ai realizat ceva după părerea mea. Dar când singura ta realizare este să te crezi pro player pe triburile iartă mă pe mine dar nici rank de fraier nu ești.. și normal ca și eu când văd arfe pe stomacul gol îți răspund exact la fel
Da pot să fiu arogant, strict pe joc (este totuși un forum de triburile nu de lifestyle samd) Iar spre deosebire de mulți în frunte cu tine eu chiar am jucat jocul ăsta nu doar m-am prefăcut.
Au jucat Jderii, cum au jucat si pe 60,73, ei au format grupul de baza.

Edit: Ai primit clar raspuns ca nu intram ca nu ne interesati, nu sunteti o provocare, treci peste, nu vezi ca ai plans deja odata ca erai la pp uri, ca ati luat ban, ca am avut partajari, etc ?
Mai usor cu lumea 60, acolo erau mai multi jucatori forță in clasament la sate cucerite care nu aveau treabă cu conducerea. Ei nu contează la final?
Legat de provocare, nu “acceptati” din 2 motive, nu aveți suficienți oameni, respectiv echipa competitivă (dar nu veți recunoaște aceste lucru, e normal) și doi la mână orgoliul nu va lăsa să pierdeți cea ce s-ar întâmpla dacă intrați vs noi în formula actuală.
Trecem mai departe următoarea mea lume cu mnks 81. Război puternic la Samy acolo unde dădea în ng și nu a lăsat jucători ca mikezila sa intre ca prin brânză acolo ca mike bagă pp uri cat socialul de 10 ani a băieților ăștia pro playeri, a da și pe partea cu squad care Pietraru marinaru avea conturi cu drepturi in squad, + pe visina noua care era cont mamut in squad și avea toate partajarile posibile și imposibile
Nu știu cum să îți zic da pe 81 la puncte de război eu am defilat cap coadă la modul care nici nu mai e amuzant sincer. Iar samy spre deosebire de mine a fost ajutat. Să ne înțelegem, nu neg ca a jucat dar totuși… Iar la ppuri nu îți face tu griji ca are balta pește sa țin piept, trebuie doar sa te ducă capul dar la tine e ținut doar ca să nu plouă în gât, upss te-am dat de gol.
PS: Dacă vrei să îți explic cum am făcut organizatele acolo sa fie treaba bună te bag în mentorat și se rezolvă. Rezultatele cu siguranță nu au fost datorită partajărilor, meritul aparține jucătorilor din mnk care cu mic cu mare au pus osul la treabă.
PSS: Încă ceva, eu de tine îmi aduc aminte doar cum ai plâns pe 81 ca nu îți dăm susținătorul și te-ai șters ulterior ca un frustrat. Cam asta e singura ta realizare pe joc, așa ca degeaba încerci să bagi strâmbe, nu le ia nimeni în serios.

Ultima editare:
Scor reacție
0
Sunt apreciati, de asta majoritatea au castigat pe 85 pe conturile lor sau coplayeri.
Repet, nu au fost doar ei dar n-am chef să caut acuma care cum a tras, am și printuri dar nu la îndemână. Rămâne însă valabil ca un trib se bazează și pe jucători “de rând”. Toți produc trupe și ajută tribul după puteri, în limita timpului/posibilităților, lucru care face diferența.

Lady Kristine

member
Scor reacție
0
Tie iti dau 100€ ca sa taci din gura. Stiu de la băieți ca te vinzi ieftin.

100E le platesti pe curvele alea cu care te-ai laudat in fata tuturor prietenilor tai ca tu faci si dregi, lutonar besit, cu familie acasa si tu besesti incontinuu. fi-mi-ar greata.

Țeapa e inclusă? Sau te-ai lăsat de sportul ăla?
A venit si CRApidistul sa faca CRA CRA pe aici, hai cu dovezile sa vedem care si-a luat teapa voi de bani eu de cont, te-am pupat ciorica.

Scor reacție
0
Băi Lusinda ce mentorate vizezi băi milogule, în cel mai rău caz ți l dau puțin să mi l înveți
Milog? Unde m-am milogit eu “deșteptule”? Observ ca e negativ iq-ul, adică chiar sunt dezamăgit de tine, nici să trolezi cum trebuie nu prea poți.
Tu nu știi să mergi pe stradă și faci mentorate nu îți e rușine?
Ne cunoaștem personal și nu știu eu? Habar nu ai cu cine vorbești, motiv pentru care eu m-am rezumat strict de joc. Apropo, vrei ceva batistuță să ștergi lacrimile alea de pe 81?

Sus