Dacă în rl cum zici tu e struț fără pene și aici e pro player trebuie să îi vorbesc cu dumneavoastră ? Sau cum vine treaba ca nu prea înțeleg
Inițial am vrut să te las să ai ultimul cuvânt, gen treaca de la mine chiar dacă nu mă cunoști în RL. Adică eu am fost arogant strict legat de joc nu cred ca am adus în discuție viața reală pe forum, dar tu întinzi coarda.
Când ești tare în gură și arogant și vorbești numai de sus cum face "Lusinda" pe aici de 6 pagini pline înseamnă ca ai realizat ceva după părerea mea. Dar când singura ta realizare este să te crezi pro player pe triburile iartă mă pe mine dar nici rank de fraier nu ești.. și normal ca și eu când văd arfe pe stomacul gol îți răspund exact la fel
Da pot să fiu arogant, strict pe joc (este totuși un forum de triburile nu de lifestyle samd) Iar spre deosebire de mulți în frunte cu tine eu chiar am jucat jocul ăsta nu doar m-am prefăcut.
Au jucat Jderii, cum au jucat si pe 60,73, ei au format grupul de baza.
Edit: Ai primit clar raspuns ca nu intram ca nu ne interesati, nu sunteti o provocare, treci peste, nu vezi ca ai plans deja odata ca erai la pp uri, ca ati luat ban, ca am avut partajari, etc ?
Mai usor cu lumea 60, acolo erau mai multi jucatori forță in clasament la sate cucerite care nu aveau treabă cu conducerea. Ei nu contează la final?
Legat de provocare, nu “acceptati” din 2 motive, nu aveți suficienți oameni, respectiv echipa competitivă (dar nu veți recunoaște aceste lucru, e normal) și doi la mână orgoliul nu va lăsa să pierdeți cea ce s-ar întâmpla dacă intrați vs noi în formula actuală.
Trecem mai departe următoarea mea lume cu mnks 81. Război puternic la Samy acolo unde dădea în ng și nu a lăsat jucători ca mikezila sa intre ca prin brânză acolo ca mike bagă pp uri cat socialul de 10 ani a băieților ăștia pro playeri, a da și pe partea cu squad care Pietraru marinaru avea conturi cu drepturi in squad, + pe visina noua care era cont mamut in squad și avea toate partajarile posibile și imposibile
Nu știu cum să îți zic da pe 81 la puncte de război eu am defilat cap coadă la modul care nici nu mai e amuzant sincer. Iar samy spre deosebire de mine a fost ajutat. Să ne înțelegem, nu neg ca a jucat dar totuși… Iar la ppuri nu îți face tu griji ca are balta pește sa țin piept, trebuie doar sa te ducă capul dar la tine e ținut doar ca să nu plouă în gât, upss te-am dat de gol.
PS: Dacă vrei să îți explic cum am făcut organizatele acolo sa fie treaba bună te bag în mentorat și se rezolvă. Rezultatele cu siguranță nu au fost datorită partajărilor, meritul aparține jucătorilor din mnk care cu mic cu mare au pus osul la treabă.
PSS: Încă ceva, eu de tine îmi aduc aminte doar cum ai plâns pe 81 ca nu îți dăm susținătorul și te-ai șters ulterior ca un frustrat. Cam asta e singura ta realizare pe joc, așa ca degeaba încerci să bagi strâmbe, nu le ia nimeni în serios.