Maniack.s

sosoz0r

member
Scor reacție
0
Screenshot 2024-08-04 14.44.05.png

Nu am fost atent daca regulile acestui subforum au fost atasate inainte sau dupa deschiderea topicului, doar mi se pare amuzant sa vad o provocare legata de triburile pe un subforum dedicat in totalitate altor subiecte. Irelevant asta, 'right message, wrong place'; m-am logat doar sa va rog sa nu mai pomeniti lumea 92 ca mi se face rau.

Multumesc anticipat.

Unloving

member
Scor reacție
1
Vezi atașament 6341

Nu am fost atent daca regulile acestui subforum au fost atasate inainte sau dupa deschiderea topicului, doar mi se pare amuzant sa vad o provocare legata de triburile pe un subforum dedicat in totalitate altor subiecte. Irelevant asta, 'right message, wrong place'; m-am logat doar sa va rog sa nu mai pomeniti lumea 92 ca mi se face rau.

Multumesc anticipat.
Nu fi asa, s-au doar adunat anumiti "grei" ce cred ca au inventat jocul si se scuipa pe rand. Macar avem motiv sa dam click pe Forum sa radem de ceva.

Raticate

member
Scor reacție
0
Până una alta, cei dornici să dea curs invitației venite din partea Mnks, să ia cursuri intensive pentru a ştii la perfecție dansul lebedelor. Cei ce nu-l puteți practica, e mai bine să nu vă faceți simțită prezența.

Aceasta e o sugestie personală, fără a o cere în numele Mnks.

Lord Catau

member
Scor reacție
1
Pe premiza ca nu exista reclama negativa, sa inteleg ca putem desemna mnk cel mai bun trib de pe server?

Pana una alta de cate zile este postata provocarea nu a aparut un singur trib sa o accepte. :)

MkZilla

member
Scor reacție
0
Până una alta, intră cineva la “dans”?

Verzișorii, ng-ul, void, etc?
Chiar m-ati făcut curios. Pe voi chiar v-a platit InnoGames ca sa aduceți oamenii inapoi la joc? V-a dat Rakanishu cate 10-15k pp ca sa faceti gargara pana aduceti oamenii inapoi la joc? Daca ati ramas fără adversari, eu propun sa va împărțiti in doua si sa va bateti intre voi asa ca intre prieteni. Poate asa nu se mai face atata gargara si certuri.

MkZilla

member
Scor reacție
0
Daca este nevoie, punem mana de la mana si va dam si noi cate 20k pp de caciula doar sa taceti odata.

MkZilla

member
Scor reacție
0
Provocati triburi active, nu triburi care si-au anuntat retragerea. V-ati pregatit, ati avut timp, am inteles! Dar v-a luat cam mult pregatirea asta si lumea nu mai joaca. Impacati-va cu gandul. Gata cu plansul. Chiar asa tare va doare dupa bataia luata pe 92??? Imi cer scuze in numele tuturor atunci! Ati luat cateva batai de cand a plecat SamY din grupul vostru, cred ca este suficient!

Ultima editare:

vMaxXx

member
Scor reacție
0
Provocati triburi active, nu triburi care si-au anuntat retragerea. V-ati pregatit, ati avut timp, am inteles! Dar v-a luat cam mult pregatirea asta si lumea nu mai joaca. Impacati-va cu gandul. Gata cu plansul. Chiar asa tare va doare dupa bataia luata pe 92??? Imi cer scuze in numele tuturor atunci! Ati luat cateva batai de cand a plecat SamY din grupul vostru, cred ca este suficient!
esti prost informat. baiatul in cauza nu a plecat el din grup ci a fost inlaturat. A venit la noi inainte sa inceapa L85 sa intram la joc cu MnK.s si a fost refuzat.
mai bine intreaba-l pe el decat sa vorbesti aiurea pe aici si iti va explica si el cum a venit cu miloaga. Ei de ce crezi ca tac? crezi ca nu citesc ce se scrie pe aici? stai linistit ca citesc dar n-au ce spune. Daca ar veni si ar manca rahat am veni cu printscreen-urile. Macar taci.
eu nu stiu ce batai visati ca ne-ati dat, MnK.s a jucat ultima data pe L81. n-are voie omul sa joace fara conducere ca hop sar toti prostalaii sa arunce cu pietre.

Daca este nevoie, punem mana de la mana si va dam si noi cate 20k pp de caciula doar sa taceti odata.
nu mai bine luati voi pp-urile alea si ne aratati cum sta treaba? doar sunteti top, real madrid alea, alea.

Ultima editare:

marina.ro

member
Scor reacție
0
Exact fratiorul meu, mai bine joc Dota ca tine, decat sa mai joc jocul asta. eu invit toti membri Mnk.s la un speed, 1v1. Sa vad de accepta careva

Zone

member
Scor reacție
15
Tot bagati batul prin gard poate poate gasiti si voi un trib sa mai intre pe lume, ca sa nu fi stat 3 ani degeaba la pp-uri. Timpul trece, prioritatile se schimba iar timpul de joc se diminueaza sau dispare complet, de aici si lipsa triburilor/jucatorilor.
@Rakanishu fa-le un trofeu personalizat cu cel mai bun trib de pe server te rog, ca sa se linisteasca baietii, sunt prea agitati si nu inteleg de ce.

vMaxXx

member
Scor reacție
0
Tot bagati batul prin gard poate poate gasiti si voi un trib sa mai intre pe lume, ca sa nu fi stat 3 ani degeaba la pp-uri. Timpul trece, prioritatile se schimba iar timpul de joc se diminueaza sau dispare complet, de aici si lipsa triburilor/jucatorilor.
pai cum am stat 3 ani la ppuri daca mai sus un coleg de-al tau sustinea ca am jucat pe 92, trebuie sa vorbiti intre voi si sa va hotarati pana la urma ce si cum.

USER=5862]@Rakanishu[/USER] fa-le un trofeu personalizat cu cel mai bun trib de pe server te rog, ca sa se linisteasca baietii, sunt prea agitati si nu inteleg de ce.
nu cred ca am sustinut vreodata acest lucru deoarece nu exista un 'cel mai bun trib de pe server', doar cei care sufera de grandomanie ar putea sustine asa ceva.
devin obositoare comentariile voastre.

Scor reacție
0
Ești cam activ puișor pentru un jucător care chipurile e la pensie. Dacă vrei revanșa vs noi, nu trebuie sa te agiți, știi unde ne găsești. Și btw când zic revanșa să nu crezi ca l92 ne-a dus în prelungiri.

Sus