Topicul a fost deschis pentru ca membrii conducerii Master sa prezinte anunturi oficiale, nu sa fie patat de astfel de personaje total lipsite de viziune, total rupt realitate, asa ca rog un moderator sa ia atitudine si sa mentina topicul curat.
Merciii
Gresit!
Acest topic a fost deschis pentru ca "membrii conducerii Master", ceea ce nu mai e cazul tau, sa se ridice in slavi! De cand chiar tu ai deschis acest topic eu n-am vazut mai mult de 4 anunturi importante. Si retineti, acest topic a fost deschis in data de 23.04.2009, de mai bine de 3 ani!
1.
MAGIA SARBATORILOR a spus:
COMUNICAT - 25 aprilie 2009
-Relatiile diplomatice cu tribul k85 si academia cestuia au incetat.
2.
MAGIA SARBATORILOR a spus:
Comunicat - 26 aprilie 2009
Tribul Master a declarat razboi tribului K85
3.
bisquit a spus:
27.04.2009 tribul Master urca pe locul 3 in ierarhia triburilor de pe lumea 4
4.
GabbY-Ghost a spus:
Comunicat - 14 mai 2009
In urma atacurilor primite, Tribul Master declara razboi tribului DEF si colegilor lor: Raflo; DiViN; DEF2.
Am mica rugaminte catre colegii mei, ca, in caz de provocari, pe acest topic, sa nu dea curs acestora si sa isi vada linistiti de treaba.
Uram multa bafta celor din DEF.
Atat si nimic mai mult. In rest, doar laude si preamariri nejustificate. Cu totii folosim manipularea intr-o anumita masura, mai mica sau mai mare, dar unii indivizi se bazeaza pe ea pentru a-si hrani egoul si a-si atinge scopurile narcisiste.
Sunt inca 26 de lumi in derulare, insa eu inca n-am mai pomenit ca pe extern, un trib sa-si faca o tema speciala, chiar si pentru anunturi. Sa ne anunte ce? Ca au castigat unele razboaie prin manipulare, fuziuni, inselarea aliatilor, recrutari de la dusmani, de la aliati, sau ce? Haida, de! Fara master nu poate trai comunitatea externa!
Cum bine spunea:
Ovidius Maximus a spus:
Așa că te rog să scoți fumurile astea de trib învingător din cap.
GeoDaSilva a spus:
master este un trib care stie sa profite
cdef a spus:
...)..noi avem rabdare...)..RABDARE..??..Pt ce rabdare..??>--sa se lase de joc si ultimii juc de TRIBURI din ARMADA, adevarata ARMADA, sa puteti spune ca a-ti invins ARMADA..??..luind sate de la un trib care are eticheta ARMADA, asta da VICTORIE.
]CEva, cum i-as trage-o la un manechin caruia ii pun eticheta Claudia Carddinalle....si apoi. ma laud ce mascul feroce sunt..
Asta a fost tare de tot!
GabbY-Ghost a spus:
Prin diverse strategii aplicate si printr-un sistem verificat si bine pus la punct, au ajuns la pierire triburi precum: K.A; ~bubu~; DILEPV; »MaSoN; ~NOA~, DTR.
Gura pacatosului adevar graieste!
"Diverse strategii"? Manipulare, inselatorie, amagire, intriga, minciuna, recrutarea aliatilor, recrutarea dusmanilor. Acestea sunt strategiile.
In cazul acesta mai bine lipsa!
GabbY-Ghost a spus:
Master, un trib cu o istorie frumoasa, scrisa in urma a multe sacrificii.
Istorie frumoasa?
Un trib nascut din fuziuni, acuzat deopotriva de aliati si de dusmani de practici murdare, josnice, si nu de azi, de ieri, ci de la inceputul existentei lor (vezi acuzele de pe extern), cu un comportament obraznic si sfidator, cu o atitudine de mandrie dispretuitoare.
Si-acest trib are o istorie frumoasa?
Hai, plimba ursul!
In consecinta, cred ca e cazul ca acest topic sa fie inchis si mutat la cosul de gunoi.