Mega petrecere !!!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ALIAT

SERVUS,


Azi noapte mi-a trecut prin cap sa fac acest post prin care va propun urmatoarele:

1. vara aceasta va invit sa facem toate triburile o "pace mondiala", undeva dupa 15 august - 15 septembrie

2. scopul meu este sa ne strangem cat mai multi jucatori, moderatori, admini la mare, intr-o statiune gen Costinesti sau pe litoralul romanesc

3. nu s-a mai incercat niciodata asa ceva, dar daca veti fi de acord ne putem intalni si 50 sau 100 sau mai multi tribali la un loc, dusmani sau prieteni, nu conteaza ... esenta mesajului este comunicarea / socializarea (poate asa scapam de micile rautati verbale din joc / forum extern )

4. am postat acest mesaj acum, pentru ca fiecare coleg de joc sa-si programeze concediile din timp, rezervari la hoteluri, tot ce tine de logistica unei asemenea deplasari, putem sta si cu corturile in vama veche ...

5, eu am propus o perioada, dar nu e batuta in cuie, poate fi aleasa alta, in principiu cine e de acord ma ofer sa pastrez legatura intre toti cei ce vor sa vina...imi puteti da mesaje cu acordul vostru, imi lasati un nr. de mobil sa va pot contacta si cand se definitiveaza ceva postez aici un ultim mesaj cu ce s-a stabilit.

Rog moderatori sa lase acest topic deschis si eventual atat ei cat si admini din aceasta lume sa-si spuna parerea.
Un sfarsit de saptamana cat mai placut ...
 

Morpheos

Nu ar fi rau,acum sa vedem cati vor reusi sa ajunga ,fiindca e costisitoare o astfel de intalnire in locul si perioada fixata .
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus