DeletedUser
condoleante pentru tatal tau,,,,,,,,,,,,,
chiar daca ne-am ciondanit noi pe L10 trebuie sa recunosc ca esti un tip ok,,,,,,,,
ceea ce mi-ai spus pe mess m-a facut sa-mi schimb parerea despre tine,si asta de foarte mult timp,,,,,,,,,,
bafta in tot ceea ce faci!
Pentru ultima data, salutare!
IMMORTAL SWORD - Gykanes.
Urmatoarele distinctii vor fi acordate de catre Trufe unora dintre jucatorii: Aida Folch, Barsi-a-29, Stropitzescu, IL CHE, FRENZYRO, Chisleag, Olteanu2033, Dodo Spartanu, Danyboy26, Lorenzocafedelmar, Deceneu, eterya, isolde, gadanmar, Al-capone, Make31, Yyna, M Robert, Lampropeltis Getulus, Checkout449..
Am lasat treburi netermiate si mesaje fara raspuns.. Pentru orice problema in legatura cu tribul IMMO, Trufe, isi ia angajamentul sa va raspunda..
Va doresc succes!
Da?
Eu stiam de la unii ca sunt in tribul lui Dorm Doze.. Si ca multicontul meu e in tribul R-R..
On-topic: tribul Habar si jucatorul Illusi0n
haha rhadookoo a parasit L10 si a intrat pe L17
Scuza-ma ca te intreb dar cum ai ajuns la concluzia aia?
postul lui Raducu citat in "quote" pe care l-am facut eu ..care tocmai cred ca a fost sters in L17 ..dar citat ramane
ps .. si mai e citat si pe thread-ul ala in L17
...si alte discutii din L17
dar apropo... de ce te deranjeaza postul meu ?
Interpretam constitutia ...dupa ...dorinta...ca doar e la moda zilele astea
Asa si care e problema ta ce fac eu? Pot sa joc pot sa nu joc ..
Niste prieteni mi-au spus ca am loc in tribul lor chiar daca nu o sa joc serios asa ca le-am onorat invitatia.. Si nici macar nu mi-am facut statuia.. Am doar cont, dar nu joc de pe el, comunic cate 10 minute pe zi, cand am timp..
Asta nu ca sa iti dau un raspuns tie, ci ca sa ii lamuresc pe altii care am vazut ca sunt teribil de curiosi..