DeletedUser10929
blu3angel în data de 17.03. la ora 22:40
vad ca imi ataci prieteni..ii adevarat?
xxxxx în data de 17.03. la ora 22:59[/u]
nu e adevarat.. ei ma ataca pe mine...
blu3angel în data de 17.03. la ora 23:31
sigur?
xxxxx în data de 18.03. la ora 09:41[/u]
pai uitate si tu la actele mele si ai sa vezi cine pe cine ataca?
blu3angel astăzi la ora 15:52
salut
xxxxx astăzi la ora 15:53[/u]
salut...
blu3angel astăzi la ora 15:54
am o propunere..va fi ultima
xxxxx astăzi la ora 15:54[/u]
ascult..
blu3angel astăzi la ora 15:56
deci....am o oferta....ii dai la nitz 30 de sate si ai scapat de el....e ultima oferta...astept un raspuns in 5 minute..,
xxxxx astăzi la ora 15:56[/u]
si cu alin-steaua, si jwst cum fac/
blu3angel astăzi la ora 16:00
asta vad..incerc sa rezolv...dar e ** de nitz...el e principalu....si astept un raspuns...
xxxxx astăzi la ora 16:02[/u]
sunteti figura... ma vedeti mai prost imbracat? sau aveti impresia ca pe mine ma face jocul asta... puteti sa le luati pe toate din partea mea, dar trebuie sa luptati pt ele.... trebuie sa cersiti ca sa va luati satele...
Cred ca raspunsul meu e foarte clar...
blu3angel astăzi la ora 16:04
da inteles...eu zic ca in 1 saptamana te rad de pe aici ....ce zici?
xxxxx astăzi la ora 16:05[/u]
spor la treaba....la punctajul tau as ramane dezamagit daca nu m-ai curata in 4 zile...
blu3angel astăzi la ora 16:06
pai mah.)...nu te atac de pe contu meu...eu is pe acolo sitter....si vaz..ca baieti din zona..(indiferent de culoare) ti-au pus gand rau
))
xxxxx astăzi la ora 16:08[/u]
cunosc situatia.... si stiu ca esti sitter la nitz.... dar nitz si alin steaua au cam ramas fara trupe de atac, ce sa zic, va astept cu bratele deschise pe toti indiferent de culoare...
blu3angel astăzi la ora 16:10
noi fara atac...dar tu fara aparare..))..care e mai grav?
xxxxx astăzi la ora 16:11[/u]
voi.. pt ca atata aparare cat sa va omor nobilii mai am... si asa cred ca v-am ingropat vreo 50 de nobili pana acuma...
blu3angel astăzi la ora 16:13
))aia se fac in 10 h....da mai...eu ma trezesc pe la 4 noapte si iti pisc 5 sate
)..asa am facut...aseara mai trebuia da am stat la tv si am adormit
))..deci ai avut bulan
xxxxx astăzi la ora 16:14[/u]
ce sa faci daca unii oameni fac din jocul asta un mod de viata.. pt mine e o relaxare, eu nu imi mananc noptile pe jocul asta pt ca la sfarsit de alegi doar cu insomnii si cu nimic mai mult..
blu3angel astăzi la ora 16:16
)....mie imi place si chair stau am prieteni ff multi aici...care joaca si is din real life...si ne distram...nu i dependent..dar is obsedat de primu loc...uita-te cine e in tpo la aparatori si per total
xxxxx astăzi la ora 20:16[/u]
am vazut la tine la profil ca te bati cu tipul asta...
Cred ca mesajul se incadreaza in categoria "mesaje tragice" dar in lipsa am postat aici. asa cresc in sate jucatorii "legenda" de pe clasica, cersind, dupa ce au vazut ca nu reusesc sa faca mare lucru atacand cinstit.
cel in cauza a preferat sa ramana anonim, dar sunt convins ca multi vor stii despre cine e vorba si le spun aici, clar si cinstit: acea persoana imi este prieten si il sprijin cu tot ce pot, iar pt falsul blu3 - am un motiv in plus sa te pastrez in atentia mea