Mesaje amuzante lumea 4

  • Autor subiect kokoboys02
  • Data de început

DeletedUser

N-ai prea prins apropoul.... daca e asa, e clar ca mesajul e FOARTE on-topic ;)
(dar nu vei prinde nici acum apropoul)
 

DeletedUser

Pfuai ce
250px-Hallux_Valgus-Aspect_pr%C3%A9_op_d%C3%A9charge.JPG
trista ii topicu asta:(


2.2. Va rugam sa postati raspunsuri care au legatura cu topicul. Daca nu puteti oferi un raspuns potrivit cu topicul este mai bine sa nu postati nimic. Acest lucru este in special valabil in cazul posturilor foarte scurte si fara relevanta.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser13273

"sefu 2008 în data de 12.04. la ora 22:48
imi dai mie contu daca te retragi"
 

DeletedUser

Ca tot ne-a onorat domnul mafia11chat cu prezenta pe topicul Masterului ia fiti atenti:

burg00a în data de 22.04. la ora 16:26
:))) pai daca nu stii cu cine stai de vorba, interesant ca si master a vrut sa vorbim ceva cu mine, aveti voi ceva in cap
cgal în data de 22.04. la ora 16:25
daca asa incepi o discutie mai bine nu merci. bye bye.
burg00a în data de 22.04. la ora 16:24
:)) marius20081 hai sa vorba viteazule
cgal în data de 22.04. la ora 16:15
Am inteles ca esti unul dintre putinii jucatori activi de pe granita asta de aici, da si mie un id de mess sa discutam putin.

A se citit de jos in sus si apoi continuarea celor din Master.
 

DeletedUser5970

GabbY-Ghost în data de 22.04. la ora 00:13
Salutare, am ceva care s-ar putea sa te intereseze. Nu pot sa scriu aici pentru ca cineva ne vegheaza, lasa-mi id-ul tau de mess si facem o afacere. Putem uita de ce a fost in trecut, cand avem aceleasi obiective.
Acorda-mi cateva zeci de minute pe mess, sa te lamuresc, daca nu esti de acord, ai ignore la setari, imi poti da oricand :)

Seara buna !

mafia11chat în data de 22.04. la ora 01:15
nu prea dau eu ignore hai sa ** :)) porc :)) marius20081

mafia11chat în data de 22.04. la ora 01:16
e acuma dormi :))

mafia11chat în data de 22.04. la ora 01:22
bine omule, ** maine, totusi poti sa mi dai add ca cine stie poate mai sunt pe mes :))

GabbY-Ghost în data de 22.04. la ora 01:25
porc ? :))

mafia11chat în data de 22.04. la ora 01:41
hai pe mes

mafia11chat în data de 22.04. la ora 01:42
porcusor de guinea atunci :))

mafia11chat în data de 22.04. la ora 01:45
gata, tot asa ai ramas, ** maine

GabbY-Ghost în data de 22.04. la ora 10:38
lasa, m-am razgandit


Fun Fun Fun !
Partea cea mai amuzanta este ca, au fost facute sesizari la locurile indicate de lege si ... nimic :)
Oare cate persoane pot detine un singur id de messenger ? Oare ce persoana se ascunde in spatele celor 2 nick-uri ?
Pentru unii este clar, pentru altii o sa ramana un mister neelucidat din propria vointa.


Foarte amuzant ! eu inca mai rad
 

DeletedUser7708

Şi eu am fost atacat de mafia...
Eu în data de 09.04. la ora 20:57
N-o să pot, îmi pare rău că o să fii blocat. Stai bine cu celălalt cont în TRX? N-o să-l mai ai. Ţi-am zis, nu ţi-ai găsit omul cu care să glumeşti.

mafia11chat în data de 09.04. la ora 20:59
ce cont? :))

Eu în data de 09.04. la ora 21:01
Ştii tu mai bine. Vedem imediat :)

mafia11chat în data de 09.04. la ora 21:02
vedem, nu ti fa probleme, ca sunt sitter :))(by DFA1:a se observa că ştie despre ce vorbesc şi ştie situaţia lui burg00a) ce credeai ca joc pe mai multe conturi? e la cineva :))

Eu în data de 09.04. la ora 21:03
E la cineva? Nicio problemă. Nu ai voie să cedezi contul. Tocmai te-ai dat singur de gol. O seară plăcută.

Am pus pe cineva să îl atace, eu fiind mic şi surpriză, acel cineva a primit la rându-i atacuri de la burg00a.

Am trimis ticket, însă se pare că adminii sunt prea nepăsători pe L4.
 

DeletedUser

TRX - burg00a astăzi la ora 17:50 Citat
hai sa vedem care se descurca

www.chesscube.com cine stie sah si crede ca mi poate face fata :)) atentie, doar cei care cred ca stiu destul de bine, sa mi dea mesaj pe privat sau sa mi dea acolo add mafia11chat la friend si jucam, sa vedem pe care l tine, da sa ma anuntati aici ca sa putem juca, astept provocari :)

Stati linistiti, se stie clar cine joaca pe de contul ala dar din pacate degeaba incerci sa-i faci tichet ca nu se va intampla nimica cat timp joaca de pe alte ip-uri. Am vazut conturi banate pentru ca erau suspecte ca cica ar avea acelasi proprietar, fara dovezi fara nimica, si pe asta nu-l vor bana adminii pentru ca asta e politica jocului, promovam oamenii care stiu sa injure si sa te faca in toate felurile in loc sa promovam oamenii care pierd ore bune jucand intr-o comunitate de jucatori. n-ai ce face, traim in Romania. singura satisfactie pe care o avem e ca-l vom arde oriunde il vom prinde chiar daca isi muta tot TRX-ul toata defensiva pe satele lui.
 

DeletedUser

asa sunteti voi daca nu va duce capul un pic asa, ce sa i faceti , de astia de master sunt satul , ce sa le ceri , se mai intampla, cgal ce ai patit ? nu ti ai luat pastila de dim? mai baietasilor, intrebarea e pt voi, sunteti.......... ca sa nu mi iau ban, de unde stiti voi ca mai joc? this is the question??? a?? poate intru si eu asa cand am chef ma duc la cineva si mai vad care e treaba, poate nu mai am ce sa fac, nici voi :))) apelati la tot felul de magarii, ce sa faceti si voi saracilor, eu intru doar cand am chef, pt ca....... nu are sens, de ce sa mai intru :)) va las pe voi sa va luptati intre voi, marii viteji
 

DeletedUser

Un admin serios te-ar fi blocat dupa cele doua mesaje schimbate, degeaba incerci acuma sa te scoti ca n-ai cum. Am postat astea aici la mesaje funny fiindca toata situatia e funny si sincer imi pare rau de TRX ca tine un om ca tine in trib. Tu marele mafia care promite ca vine si rupe ca ajunge TRX-ul langa Master si o sa-i faci tu pe Master ... prima data mai tre sa treci de noi si nu prea merge treaba nu ? n-avem nimica cu tine personal insa modul in care alegi sa te exprimi lasa cu mult de dorit ...
 

DeletedUser

:)) bai baiatule, ai auzit de , colegi de liceu? mai am un coleg de munca, are 25 de ani, care e problema, hai ca ai fost foarte tare :)) inca ceva, cgal, ai grija la k85, in cazul in care nu stiai, master 2, ei sunt, sa nu zici k nu te am anuntat
 

DeletedUser

totusi, eu singur, voi toti, eu inca mai sunt, va roade tare este? :)) si o sa vedem ce va face trx, nu i problema mea, eu sunt doar diplomat :)) in academie , totusi
 

DeletedUser

Am nimerit bine topicul, posturile tale sunt amuzante nu gluma. Mai intelegeam si io daca ziceai sa am grija la TRX care a fost o forta (personal cred ca nu mai este dupa separarea abc-ului) ca ne rupi granita, ca ne bati de nu ne vedeam si intr-un final ajungi la Master ... da K85 ? chiar pe astia ti i-ai ales sa ne rupa ? fara suparare pentru unii membrii din K85 da tu chiar crezi ca au forta necesara sa ne rupa ?
 

DeletedUser

pai nu am zis de ei, am zis ei sunt master 2 asa ca .... cine stie ce vine peste voi, eu i stiu doar , de cand joc i am avut langa mine, ce drag imi e de master vai de ei, ma si invitara la o intalnire de a lor, mda, imi luam tovarasii de suferinte si aveau sa vada ei atunci intalnire
 

DeletedUser

esti din ce in ce mai amuzant :)) in ritmul asta de la cat o sa rad o sa ma ingras nu gluma. K85 master 2 ... doamne doamne :D. ia zi nu vi la un meeting sa te cunoastem si noi ... si poate iti aduci si colegii virtuali de munca pe care ii ai.
 

DeletedUser14250

amuzant e ca TRX si-a asociat numele cu acest om.
halal PR pentru un trib ce a dominat candva lumea 4
 
Ultima editare de un moderator:
Sus