survivor17 astăzi la ora 14:27
Doresc titlul de diplomat, intrucat intelectul meu redu imi creaza gresita impresie ca as fi intr-adevar capabil sa incep niste relatii diplomatice foarte favorabile pentru tribul nostru. Promit ca voi fi un membru activ 17ore/24 si ca voi sprijini membrii tribului de fiecare data cand au nevoie
Leif cel Fericit astăzi la ora 14:28
bine, ma, hai ca ti-l dau.
Leif cel Fericit astăzi la ora 13:56
'Neatza! Am aflat din surse sigure ca manifestati o repulsie puternica fata de denumirea tribului meu si ati dori sa ne obligati sa facem un voiaj cam neplacut catre DhaMargineaHartii in cazul in care nu dorim sa ne schimbam numele tribului. Va anunt cu parere de rau si durere in glas ca ma aflu deja la marginea hartii, si ca daca as fi cucerit si as intra din nou pe lumea 15, mi-as alege tot directia Nord-Vest, dar nu cred ca as obtine o pozitie mai buna pe harta. Deci va rog sa nu reactionati excesiv de agresiv in cazul in care numele tribului nostru nu se va schimba prea curand. Noi nu va cerem ajutorul, si suntem de parere ca numele B-Sea ne va proteja de eventualii atacatori, deci eu nu binevoiesc in acest moment sa schimb numele tribului. Cand tribul va ascensa in clasament, iar punctajul tribului va fi suficient de mare si vom considera ca ne putem apara fara ajutorul numelui vostru, va promit solemn, voua, cei din B-Sea, ca numele tribului nostru va fi schimbat.
Dar pana atunci, va rog sa ne lasati sa va purtam numele si sa pretindem in continuare ca suntem academia voastra. Multumesc anticipat.
Cu un sincer si onest ras mefistofelic,
[player]Leif cel Fericit[/player]
Mefisto. astăzi la ora 16:17
Oficial tribul [ally]B-Sea[/ally] declara razboi tribului fals b-sea !
Promitem ca va fi o retrimitere la margine , scurta !
@ Leif cel trist : Log out [ undeva prin dreapta sus ]
Pai nu?!Bai papagal, ma cunosti sa faci astfel de comentarii la adresa mea?! Dai cu praf de mers, ca n-avem nevoie de alte gunoaie sociale pe L 15. Si-asa stati inghesuiti.
Daca tot esti papagalul L 15 si eu-s pirat Black- Sea, nu vrei sa fii papagalul meu sa-mi stai pe umar?!
Deci tocmai ti-a luat Michelle graunte ca sa fii papagalul ei?
Trebuie sa recunosc totusi ca esti un briliant din punct de vedere al inteligentei, ce sa mai vorbim de cultura...
Bai misologule chiar e asa de greu sa pui o farama de ratiune in vorbele tale? Lasa cliseele gen "gunoaie sociale" si exprima si tu o idee coerenta, nu mai debita toate aiurelile pe aici.
Nu , chiar daca te uiti este in tribul inamic ,doar ca exista un anumit respect si intre inamici , mai ales intre mini si majoritatea inamicilor mei .
Mda ... hai, ciocu` mic.
Michelle mi-e inamic. Spor la spus povesti de adormit copii. Intr-un top 5 al penibililor de pe L 15, ocupi tot topul.
Nu-mi mai bat gura cu tine, nu bag in seama toti tantalaii de pe L 15. Da` tu sa te bucuri, am facut o exceptie la tine.
Hai, te pup in dinti cu un bocanc, marimea 44.
Nu , eu cred ca tu esti facut doar ca sa dispari sincer , stii tu cum e , azi apari si maine nu mai existi pe harta pentru ca te-ai luat de cine nu trebuia.
Eu vorbeam de viata reala, tu vorbesti doar de un simplu joc. E o mare diferenta(bine, nu suficient de mare incat chiar si cei ca tine sa o poata sesiza).