Mesaje amuzante

DeletedUser20252

Kenji pe 21 a fost atacat de RP si de CENT,ce viseaza el 10 triburi?
Si marele jucator a fost atacat de jucatori nubi ca mine,ca gaboaja,mitulik si altii care habar nu avem cu jocul dupa spusele lui.
Rusinea e mai mare cand te bate un nub decat unu bun.

Cat despre faptul ca el e in primii 5 tot timpul si se mai si lauda,arata ca uita ca jocul asta e un joc de echipa si nu conteaza cat de bun e el daca nu are cu cine juca.

In fine,cine se cearta cu el practic isi pierde timpul degeaba.

DeletedUser40316

stiu ca nu poti ajunge cu el la nimic clar de aia i-am zis in nemteste din prima la revedere dar tot nu a inteles :D

DeletedUser39777

D E V în data de 19.07. la ora 19:08
te rog sa nu ma mai ataci ca acum sunt in trib cu u

lupu sur în data de 19.07. la ora 19:09
ok

D E V în data de 21.07. la ora 16:06
ba m******e ai zis ca nu ma mai ataci!!! bulangiule

lupu sur în data de 21.07. la ora 16:08
vezi ca faci clabuci la gura ..si te-am invatat mereu sa nu mai maninci sapunul cu care imi spal chilotii...daca nu vezi bine nu facem parte din acelasi trib

D E V în data de 21.07. la ora 20:27
s**i **** ma la****ule

lupu sur în data de 21.07. la ora 20:49
bravo!!!! frumoasa educatie...

Nervos rau baiatul :))=))

DeletedUser

Probabil ca a vrut sa verifice daca esti on, ca sa poata sa iti ia sate cand nu esti atent :D

DeletedUser38145

cu siguranta...:))
nu sunt in zona de frontiera imediata si totusi are 180 de puncte...

DeletedUser

Cum se discuta cu tradatorii :)) Ia uite gaby cu ce imi pierd timpul :D

xxx astăzi la ora 15:01
Mrmouse astăzi la ora 14:52
Astazi 20-10-2011 ora 14:52 [player]Mrmouse[/player] paraseste acest trib imi pare rau pentru toti jucatori care imi sunt prieten dar nu se mai poate eu cand vin cu idee toata lumea spune NU! Acest trib este unul foarte puternic! Eu am sa merg in[ally]= cu O[/ally] unde v-om face treaba buna imi pare rau inca odata pentru asta dar simt ca sunt in plus in acest trib pe care l-am format eu si [player]regeleandrei[/player]!Succes in continuare!

Cu R3spect [player]Mrmouse[/player]!

Pentru mesajul asta o sa primesti saptamanal curatari de la mine.
Cine o sa vrea sa ii ia satele imi da mesaj si o sa va transmit la cat ajung.
De dezertori si tipi din astia care cum nu le convine ceva ies din trib sunt satul.
Suferi de nebagare in seama dupa cum singur spui.
Ok o sa fi bagat in seama. De mine.
Cine mai se baga imi da mesaj.

Mrmouse astăzi la ora 15:04
ce ai spus ? se vede ca nu aparti acestui trib:|

xxx astăzi la ora 15:05
Da, eu am dat circulara ca plec. Nu apartin tribului.
Eject.

Mrmouse astăzi la ora 15:08
pff ce om marsav esti. hai spun tot

xxx astăzi la ora 15:12
Ce sa spun?
Ziceai ca pleci.... pleaca te rog.
Nu de alta dar nu-mi da voie sa te atac ca esti din acelasi trib. :)

bai baiete daca erai pe lumea 7 in tribul condus de mine si dadeai un asemnea mesaj in 24 ore erai la margine chit ca aveai 2-3 milioane de puncte.

eu zic ca totusi vrei sa faci treaba asa ca mai gandeste inainte sa dai mesaje din astea.

daca pleci iti promit ca o sa pleci doar cu numele.

hai salut.

Mrmouse astăzi la ora 15:13
bai scuzama dar tu esti ala care trimite mesaje gen acest trib este unul de rahat! vrei sa iti trimit conv? crezi ca nu stiu? crezi ca noi cei din concducere dormim?

xxx astăzi la ora 15:16
Fa bine si da o circulara in care iti ceri scuze pentru cea anterioara in 2-3 minute, ca sa nu ies sa te casapesc.

Da eu dau mesaje. Si este adevarat, dormiti, daca unul din trib da asemenea mesaje si conducerea doarme pe ea in loc sa il innobileze...cam ce parere ai?
Va testez de 2 luni si nici o reactie.

Da trimite-mi conversatiile sunt curios sa vad care din ele le aveti :)).

Mrmouse astăzi la ora 15:17
pt ce sa ma inobileze mi-am luat ramas bun lol!

xxx astăzi la ora 15:23
Am primit deja mesaje de la 6 colegi de trib care iti vor satele :))) si asteapta ora la care o sa ajunga atacurile. se pare ca sunt multi care nu sunt de acord cu plecarile melodramatice din trib.

deci asteptam circulara in care iti ceri scuze.

daca vrei te ajut.

Eu mrmouse in deplinatatea facultatilor mentale, recunosc ca am avut o slabiciune acum cateva minute, cedand impulsurilor mele de copil nemultumit de pozitia mea in trib. jur sa fiu fidel tribului si sa numai ma gandesc niciodata sa il parasesc.

asa sa imi ajute [player]xxx[/player], pardon Dumnezeu

Mrmouse astăzi la ora 15:24
;)) mda vezi sa nu deja o dai in prostie

xxx astăzi la ora 15:27
Nu. O dau in misto.... e o diferenta. Cand o sa cresti mai mare o sa intelegi.
Hai gata ca n-am chef de palavre... pleci sau vorbesc cu andrei sa te dea el afara?

Mrmouse astăzi la ora 15:29
sau misto depinde acmd e pers daca e proasta sau intelgenta eu cum sunt intelegi? eu o consider prostie bien tu daca vri sa f mai prostutz spunei misto...

Mrmouse astăzi la ora 15:50
Poftim am trimsi un mesaj de cerut iertare da tu vrei prea multe...

xxx astăzi la ora 16:00
Nu e chiar ce am zis eu dar sa zicem ca merge.

Fi atent ca sunt ochii pe tine. Cum mai calci stramb vorbesc cu 2 baieti de 3 milioane din pici care imi sunt amici si ai terminat cu lumea 24.
Joaca pentru trib si o sa ai respect. fa pe arogantul si pe copilul si o sa ne parasesti.

O zi buna.

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Avand in vedere urmatoarele motive:

- din 100 de oameni sunt capabili sa joace si sa se ajute doar vreo 10;
- avem in trib idioti care retrag aparare pentru ratiuni realmente imbecile (ca vor sa ajunga si ei in granita si le trebuie toate fermele de aparare...);
- un om din granita care are in curs 1000 de atacuri nu a mai intrat pe cont de aproape 12 ore si nu a binevoit sa lase sitter si pierde sate in draci;
- ne jucam jocuri tampite de genul "hai sa il atacam pe Assac ca sa ii daramam niste ferme" in loc sa ii atacam pe astia din MOD care in timpul asta se pregateau sa ne futa in ***;
- tinem ca idiotii o gramada de conturi inactive fara sa le innobilam asteptand sa vina MODsa le ia;
- admiram de la distanta satele de barbari asteptand, la fel, sa vina MOD -ul sa le innobileze, pe motiv ca "de ce sa le iau eu, ca le pierd repede" (the13ghost)
- astept 5 zile sa imi raspundeti la o circulara cu privire la numarul de sate de atac, de parca aveati nevoie de invitatii speciale.
- am avut ghinionul unor conducatori realmente imbecili din categoria Ombmensi What do you wish carora unii, in ciuda evidentelor, inca le luati apararea ceea ce denota ca aveti creierul gol sau in cel mai bun caz plin cu alcool.

ma voi retrage din joc si imi voi ocupa timpul cu ceva mai util. Nu imi place sa imi pierd vremea pe langa niste ratati...

Au respectul meu urmatorii jucatori cu care as vrea sa joc si in lumea urmatoare, daca cumva voi mai face eroarea de a ma inscrie.

Mircea (The Strong War) - fetele mele inca asteapta bucurii de la tine :)) - merita sa il aveti coleg pe orice lume.
Bogdan (Macea76) - Spaima inamicilor :))
Gogu (Gogudelamin) :)):)):)) - trebuie sa bem berea aia.
huzy85
dutzu6566 si ala vechi si asta nou
froBa - pe urmatoarea lume iar ne scoatem ochii pe sate
state-razvan
mrcln

Satele mele le va lua Jaku. Copilul asta merita mai mult respect decat 90% din membrii acestui trib.
Sa nu prind vreun balos de pe langa mine ca ravneste la ele ca s-ar putea sa se trezeasca cu niste surprize.

As vrea sa va urez distractie placuta dar nu pot ca se pare ca 3/4 din voi sunteti prea ratati ca sa va puteti distra in acest joc ;)

Amuzant pentru unii, nu prea pentru altii ... Oricum, ai tot respectul meu :)

PS : ne auzim maine, ai timp de-o bere ?

DeletedUser

:),batrane Lord,mereu pregatit sa "lupti" razboaiele tale.cu trupe sau cu politica.unii dintre putinii jucatori de triburi care stiu sa interpreteze acest joc.si care nu uita faptul ca e un joc.bravo,jos palaria.gonadar,dupa cum vezi si cum ti-a trimis un coleg o circulara in trib:nu ai stofa man de lider.e bine ca ai decis sa te lasi.bafta multa!

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Ah ah prietene ... iti dau raspunsul tot cu un citat :

Gonadar astăzi la ora 21:02
1. Stiu ca adevarul este foarte dureros pentru unii, nu le place sa fie numiti imbecili si ratati pentru ca, probabil, asa sunt si in viata reala. Imi pare rau ca nu ii pot mangaia cu epitete mai blande, eu is mai direct, mai coleric, spun ce gandesc.
Nu aveam ce sa destabilizez la niste jucatori deja destabilizati cum au fost cei din RS - din toti abia de am gasit 2-3 cu care sa pot colabora. Restul abia de se ostenesc sa citeasca mesajele. Menatalitate clasica de ratat are the13ghost asa cum am punctat mai devreme.

2. Am respect pentru jucatori care au procedat precum Dragos - care a fost pe contul Jaku si cu care pastrez legatura si in viata reala. Omul cand s-a lasat mi-a transmis toate datele contului, nu a stat ca actualii nesimititi asteptand ca niste prosti sa lupte pentru ei. Da, din punctul meu de vedere sunt niste idioti si nesimtiti pentru ca isi bat joc de munca si de timpul altora

Pe de o parte ii dau dreptate, nu multi stiu sa-si gestioneze bine timpul alocat jocului si de aici o gramada de provocari legate de inactivitate ... nu, oamenii nu sunt prosti sau imbecili ci nu au timp ... cert este ca atunci cand echipele se fac prost, provocarile devin adevarate probleme ... Dar, cand singurul tau defect este ca tii cu AS Roma ti se poate ierta ca ai ales gresit echipa pe lumea asta (sau fortat de imprejurari, inteleg).

DeletedUser

Ca nu am pariat pe calul castigator se intelege de la sine(chiar daca si calul pierzator m-a concediat acum 2 minute,:p deci am pariat oricum prost).dar sa fii obiectiv si sa recunosti superioritatea unui adversar nu cred ca e imposibil.MOD-ul nu a facut familii,nu si-a facut cumetri si a fost in top mereu(cel putin de cand joc eu pe 24,ca m-am inscris destul de tarziu).Bravo lor.Daca cineva e deranjat de asta sa faca mai bine.Sa stii sa pierzi e si asta un semn de bravura cred eu.baietii astia din generatia "I" ar trebui sa deschida intai creierul si dupa computerul si sa dea pe triburi,nu esti de acord?(scuzati of-topicul dar si asa externul e destul de "mort" mai spamam si noi)

Ultima editare de un moderator:

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Ce castigi din jocul asta ? Oameni ca tine :)

PS :

macea76 astăzi la ora 21:21
poate plec altundeva sau ma mai joc pana la ultimul sat, ii mai fac putin cu capul pe astia din mod sau what?? sau pe voi care o sa ma atace ca dupa sate moca sariti imediat, dupa aia imi continui aventura pe lumea 26, nu mai are rost aici, nu exista respect fata de cei ce se agita pentru voi sa stati la caldura sa tinem granitele.

tot respectul pentru blackangel755, Gonadar, mrcln, pitic104, the strong war. colegi ca ei rar intalnesti. multa bafta

zeusone inteleg ca esti atacat, si eu din 400 de atacuri mai am numai 257, am pierdut doar un sat, dar pot spune ca compensez cu alt sat luat intre atacurile ce vin de la mod. mai erau 4 atacuri pe el si trimiteam inapoi, acum e foarte posibil sa-l pierd si pe asta. bravo, multumesc.

ZeusOne retrage sprijinul său din Freaky like me 13.01.12 21:11
ZeusOne retrage sprijinul său din Freaky like me (nou) 13.01.12 21:11

Respect :)

DeletedUser41356

:),batrane Lord,mereu pregatit sa "lupti" razboaiele tale.cu trupe sau cu politica.unii dintre putinii jucatori de triburi care stiu sa interpreteze acest joc.si care nu uita faptul ca e un joc.bravo,jos palaria.gonadar,dupa cum vezi si cum ti-a trimis un coleg o circulara in trib:nu ai stofa man de lider.e bine ca ai decis sa te lasi.bafta multa!

e vorba de circulara asta? ca sa stie si cei ce nu au urmarit OTV-ul in seara asta despre ce e vorba
Ca te lasi de joc e strict problema ta... dar as vrea sa punctez cateve chestii cu referire la mesajul tau (Gonadar).

1. Tu n-ai avut si nici no sa ai stofa de conducator... nu stii sa fi diplomat si limbajul tau e total deplasat... arunci cu "Imbecili" si "Ratati" in stanga si in dreapta... Ti-ai destabilizat propriul trib cand i-ai facut "ratati" pe cei din fostul R.S. Din punctul meu de vedere, un jucator ca tine nu are ce cauta in conducerea unui trib. (Cei care vor sa ma contrazica, nu va obositi... e pur o parere personala si cred ca fiecare are dreptul la opinie)
2. Da avem jucatori inactivi... care trebuiau inobilati intern, dar aia nu inseamna ca-s "idioti"... pur si simplu unii au alte lucruri mai bune de facut decat sa joace triburi... ar trebuii sa apreciezi, ca nu au dat stergere cont si te-au lasat sa-ti rupi atacurile pe barbare pline de def.
3. Multa bafta pe mai departe in viata si in lumile pe care vei mai juca.

DeletedUser

este mai ceva ca la OTV :D

Din acest moment cine va mai profita de dreptu de circulare in modive proprii pentru a insulta alti colegi sau pentru a comenta declaratiile lor, i se va retrage dreptu de circulare si la a 2'a abatere va fi concediat.

Multumesc frumos, si o seara placuta in continuare.

ps :Nu disperati, toi trecem prin niste momente dificile dar impreuna reusim sa trecem

Ultima editare de un moderator:

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
Mie astea mi se par cele mai amuzante :D :))

AF - TheTazz astăzi la ora 09:47
Mulţumesc Citat
Saluuuuut, eu sunt cersetorul tribului, vreau si eu niste resurse, care este dispus sa-mi ofere:X:X:X?????? doar ce m-am apucat si eu de facut nobili si alte chestii si am nevoie de resurse, am magazia la maxim si am 4k lemn 50k argila si 100k fier, astazi o sa fiu 24 de ore pe joc asa ca nu va sfiiti sa trimiteti, chiar *** sunt peste magazie sunt on si nu se pierde nimic

Multumesc anticipat
TheTazz

What?? - Tara tara vrem ostasi astăzi la ora 12:51
Mulţumesc Citat
vezi ca pe pagina ailalta le vrea sprijin :D

AF - TheTazz astăzi la ora 20:09
Mulţumesc Citat
si ce e atat de amuzant, ai putea macar sa-ti ti gura si sa trimiti ktv resurse k nu te doare mana, ce crezi k *** ai 3M de puncte te face un jucator bun......mai invatza triburile prietene si dupa sa vi sa comentezi pe forum, mai bine taci si sa te creada lumea prost **** sa deschizi gura si sa confirmi, soarece de ziduri, vezeti de contul tau acolo *** nu te duce capul la altceva

MoD - Gabyy89 astăzi la ora 20:10
Citat Prelucrare Şterge
catalino, ti-a dat maxim! ti-a inchis gura (sau gurile) :)))

Sus