DeletedUser25903
NOSTRADAMOS în data de 06.03. la ora 22:41
Tribale, mi se pare mie sau tu m-ai spionat? Mi se pare sau suntem aliati?
Zaragosa astăzi la ora 06:54
cred ca ti se pare prost
NOSTRADAMOS astăzi la ora 08:59
Prietene, nu mi se pare, eu spun ce am vazut la tine. asta am vazut, asta spun.
Pe harta apari ca fiind aliat!
Altfel credeai ca pierdeam timpu' cu tine? Sa te intreb de ce ma ataci ?
Zaragosa astăzi la ora 15:14
bai pretenas , la mine pe harta se vede altceva...creca harta ta nu sa mai reactualizat !!!! Si te-am atacat ca asa am avut chef nu trebuie sa ma justific de ce te atac....nu dau socoteala decat conduceri ...in nici un caz tie asa ca hai nu iti mai pierde timpu ca mine...ca poate ai altceva mai important de facut si te tin din treaba
NOSTRADAMOS astăzi la ora 17:36
Bai Vasilica Dragon, in primu' rand dai la mine socoteala, si dupa conducerii tale, inteles-ai ?
Eu ti-am spus cum se vede harta tribului meu. In concluzie,asa cum crezi ca mi s-a parut,asa esti tu...intelegi?
Zaragosa astăzi la ora 17:52
)=))nam inteles nimic din mesaju tau decat ca ar trebui sa mai citesti ceva ca ai un vocabular de sapa
)) si hai ca deja ma plictisesti
[/quote]
]:|
Tribale, mi se pare mie sau tu m-ai spionat? Mi se pare sau suntem aliati?
Zaragosa astăzi la ora 06:54
cred ca ti se pare prost
NOSTRADAMOS astăzi la ora 08:59
Prietene, nu mi se pare, eu spun ce am vazut la tine. asta am vazut, asta spun.
Pe harta apari ca fiind aliat!
Altfel credeai ca pierdeam timpu' cu tine? Sa te intreb de ce ma ataci ?
Zaragosa astăzi la ora 15:14
bai pretenas , la mine pe harta se vede altceva...creca harta ta nu sa mai reactualizat !!!! Si te-am atacat ca asa am avut chef nu trebuie sa ma justific de ce te atac....nu dau socoteala decat conduceri ...in nici un caz tie asa ca hai nu iti mai pierde timpu ca mine...ca poate ai altceva mai important de facut si te tin din treaba
NOSTRADAMOS astăzi la ora 17:36
Bai Vasilica Dragon, in primu' rand dai la mine socoteala, si dupa conducerii tale, inteles-ai ?
Eu ti-am spus cum se vede harta tribului meu. In concluzie,asa cum crezi ca mi s-a parut,asa esti tu...intelegi?
Zaragosa astăzi la ora 17:52
[/quote]
]:|
Nu prea este amuzant, dar am zis sa incerc.