DeletedUser
amuzant.
De la matematica, istorie si fotosinteza ai ajuns la tumbe ? Asta da evolutie, biss maestre biss
sarateanu sep 30,2012 17:17
ciu...ciu...vine trenuletzu!!!
criulia sep 30,2012 17:19
si la voi va veni!!!
nici-o grija sleahta de 2 bani!
sarateanu sep 30,2012 17:21
criulia sep 30,2012 17:22
) superi destepti, de cand joc triburile asa mesaje idioate nu am vazut!!!
trebuie sa fii...cu capul rau ca sa te pretezi la asa ceva!
Vedem cine rade la urma!
sarateanu sep 30,2012 17:29
sarateanu sep 30,2012 17:38
El face o tumba si este matematician, inca una si este istoric renumit, invatatu' invatatilor care pe vremea Romanilor in anii 300 inainte de Hristos, 200, dupa Hristos, anii cu aproximatie perioadei cand a trait Spartacus, pe vremea aceea nu se folosea U. Ei scriau cu bete si nu au reusit sa-l indoaie cum trebuie, rezultand o rupere la jumatate. Vezi litera V.
Cu alde d-astia.. 2 la metru, 3 la kilogram.
SPECIALA2012 oct 01,2012 13:55
sa ii spui lui kenji k karate2010 tia pus atacurile in cap la julian28 si k tot eu o sa te scot dupa harta max in 3 zile.
Du-te la Fraknfurt aka Sisu.com? aka ceva cu hunter si ceva cu leaf parca...el stie sa vorbeasca asa...
trosnim la oase...ca ei fac carne tocata.ce sa facem?schimb pe schimb!n-ai sa schimbi una de 1 cent?ca e inchis la nonstop,si am o foame de n-am unde sa dorm la noapte daca nu-mi dai si mie o tigara sa mai beau o vodca.
Poate il mai aud pe vreunu ca tipa dupa mine ca-s nebun eu.
Stiu, nimic amuzant...dar intrebat-il pe colegu' criulia cate astfel de mesaje a primit astazi
dupa, in prelungiri revenim si cu opere marca "DORIN FLORIN", daca nu da stergere cont intai
noi, umilii membri OZ, rugam respectuos colegii din THOR sa ne deblocheze la mesaje, noi vrem sa comunicam, totusi daca nu o fac...am vrea sa le transmitem: ciu...ciuuu.....vine trenuletzu'!!!
ciu ciu vine trenuletzu si innobileaza barbaru ) (Sat1 468|515 879)
Voi umilii oz trebuie sa invatati sa atacati mai intai :
http://roc1.triburile.ro/public_report/a600f33b993dad7ae5e2ec20dd29d2cc