DeletedUser32965
stai lininstit ca la noi e pe lista de innobilari
catica 1 mar 05, 19:32
da asta in trib te rog
in urma verificarilor facute si a unor mici actiuni zonale in familia noastra au iesit la iveala lucruri bune si altele mai putin bune
un fapt de mare insemnatate incepem sa ne miscam ca un TRIB (o familie
ceea ce este foate important cu toate ca sant inca foarte multi care se trag pe coada cand sant solicitati sa faca cate ceva
sant foarte multi care au impresia ca li se ORDONA(si automat le intra orgoliul in actiune) -gresit foarte GRESIT
nimeni nu ordona in aceasta familie ci doar COORDONEAZA nimeni dintre playeri nu cred ca ati fost implorati sa veniti in familie ci ne-a adus impreuna acest joc cu regulile lui si placerea de a socializa .
oricum daca vrem sa CASTIGAM ACEASTA LUME trebuie sa ne comportam ca o familie unita.
pt aceasta trebuie in primul rand COLABORARE.
PT ACEASTA SA STITI CA NU SE VOR MAI ADMITE ABATERI DE LA REGULI.
le scriu pe cele mai importante:
-CITIRE MESAJE FARA A DA RASPUNS(INDIFERENT DACA E AFIRMATIV SAU NEGATIV) LA SOLICITARE
-NEPARTICIPARE LA ACTIUNI(ATAC, APARARE,FAKE)etc
va doresc o zi buna in continuare si sa ne regasim in aceeasi formula si la terminarea(castigarea) acestei lumi.
Lord robertt mar 30, 20:49
sal..dc ai plecat din shock..ce aveti de gand sa faceti..am auzit ca aveti niste planuri
Lord robertt mar 30, 21:10
ce aveti de gand sa faceti???..eu vad ca va duceti rau de tot in cap...
LadyLethal mar 30, 21:11
ti se pare
Lord robertt mar 30, 21:12
ba nu mi se pare ..uitativaa si voi ce e in jur...cei care au fost cu mn il leon au plecat aprope toti in msqd..cmr si rme...si pleaca in continuare de peste tot..care e palnul vostru ....ce ai de gand sa faci?
LadyLethal mar 30, 21:32
sa ma uit la un film
Lord robertt mar 30, 21:33
k.