Mesaje amuzante

• Autor subiect DeletedUser13947
  • Data de început

DeletedUser

catica 1 mar 05, 19:32
da asta in trib te rog

in urma verificarilor facute si a unor mici actiuni zonale in familia noastra au iesit la iveala lucruri bune si altele mai putin bune

un fapt de mare insemnatate incepem sa ne miscam ca un TRIB (o familie
ceea ce este foate important cu toate ca sant inca foarte multi care se trag pe coada cand sant solicitati sa faca cate ceva

sant foarte multi care au impresia ca li se ORDONA(si automat le intra orgoliul in actiune) -gresit foarte GRESIT
nimeni nu ordona in aceasta familie ci doar COORDONEAZA nimeni dintre playeri nu cred ca ati fost implorati sa veniti in familie ci ne-a adus impreuna acest joc cu regulile lui si placerea de a socializa .
oricum daca vrem sa CASTIGAM ACEASTA LUME trebuie sa ne comportam ca o familie unita.
pt aceasta trebuie in primul rand COLABORARE.

PT ACEASTA SA STITI CA NU SE VOR MAI ADMITE ABATERI DE LA REGULI.

le scriu pe cele mai importante:

-CITIRE MESAJE FARA A DA RASPUNS(INDIFERENT DACA E AFIRMATIV SAU NEGATIV) LA SOLICITARE
-NEPARTICIPARE LA ACTIUNI(ATAC, APARARE,FAKE)etc

va doresc o zi buna in continuare si sa ne regasim in aceeasi formula si la terminarea(castigarea) acestei lumi.

oare cum e posibila castigarea lumii de un trib cu 7 academii, fara sa se piarda nici un jucator?....:)))) dar acolo se poate, totul e posibil...:))

DeletedUser

,,Lucrurile acelea importante'' sunt defapt slabiciunile lor:)

Interesante chiar...multumim.

Spor!

DeletedUser45790

30d68707a9d14615391af2091449a779.png

Master veveritoiul suparat :(

Pazea shock, astia va vor blazoanele :-o

DeletedUser45790

- Sefu ! Sefu! Ala ma lasat fara blazon :(
- Care ma ?
- Colegu bre, asta mare si rau.. cica nu am eu nevoie de blazoane!
- Pf, trebuie sa iau iar masuri ?
- Da :(
- Bina ma hai ca trimit acum o circulara si se rezolva cred, iar au inceput astia sa nu mai asculte..
- Da repede sefu ca deja ma ataca 4 colegi si am doar 3 blazoane :(
- Gata, acum dau circulara.

Cu respect Master!

- Lasa-l in pace pe coleg!
- da ce-am facut sefu ?
- Nu ca ce ai facut! Returnezi blazon la baiat imediat !
- Pai de unde sefu ca am ramas fara, la luat un coleg de trib :(
-Bai, nu ma iei pe mine cu dastea! Dai veverita inapoi si gata!
Cu respect Master!

(sau mustar =) )

DeletedUser38023

Ce rau au ajuns astia ai lu' MASTER .. Isi fura veverita unul la altul..... :(

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Sa modifice si inno pentru sinistratii care ar trebui sa verifice si pe harta cui apartine un blazon .Cand vrei sa lansezi provocarea din lista eventului sa apara:

ATENTIE!!!!!!! Ataci un jucator din famila M-SQD, M-SQD$, M-SQDT, M-SQDS, M-SQDR, M-SQDN, M-SQDC.CMR~A,CMR~B,CMR~C,CMR,CMR~D.RME,~RME~.Te prinde ,mustar iti ia blazoanele intern!!

DeletedUser45790

Prea lung anuntul :D Eu zic sa apara asemanator cu situatia in care ataci un sat rezervat de un coleg.. cu textul "Atentie! Pericol de organizat gen MusTaR"

DeletedUser38023

Si, foarte inmportant de mentionat: circulara se adreseaza intregii familii MÂSCÂZ! ;)

DeletedUser27882

Acuma si voi sunteti rautaciosi, omul isi apara veveritele cu orice pret, chestiune de demnitate, ar trebui sa fie un exemplu pentru toti barbatii de pe triburi.

LadyLethal

member
Scor reacție
143

:eek: Cand s-or apuca toti astia din famila M-SQD, M-SQD$, M-SQDT, M-SQDS, M-SQDR, M-SQDN, SQDC.CMR~A,CMR~B,CMR~C,CMR,CMR~D.RME,~RME~MSQDC.CMR~A,CMR~B,CMR~C,CMR,CMR~D.RME,~RME~SQDC.CMR~A,CMR~B,CMR~C,CMR,CMR~D.RME,~RME~SQDC.CMR~A,CMR~B,CMR~C,CMR,CMR~D.RME,~RME~SQDC.CMR~A,CMR~B,CMR~C,CMR,CMR~D.RME,~RME~SQDC.CMR~A,CMR~B,CMR~C,CMR,CMR~D.RME,~RME~SQDC.CMR~A,CMR~B,CMR~C,CMR,CMR~D.RME,~RME~

Sa faca o spirala Misa gen Bivolaru,inconjoara harta de 15 ori ,maaaaa:eek::eek:

DeletedUser45790

Pai da ma dar aia dupa aveau fel si fel de perversiuni, asa parere ai tu despe mustar si gasca lui ?

Ultima editare de un moderator:

LadyLethal

member
Scor reacție
143
:confused::confused::confused::confused:

Lord robertt mar 30, 20:49
sal..dc ai plecat din shock..ce aveti de gand sa faceti..am auzit ca aveti niste planuri

Lord robertt mar 30, 21:10
ce aveti de gand sa faceti???..eu vad ca va duceti rau de tot in cap...

LadyLethal mar 30, 21:11
ti se pare

Lord robertt mar 30, 21:12
ba nu mi se pare ..uitativaa si voi ce e in jur...cei care au fost cu mn il leon au plecat aprope toti in msqd..cmr si rme...si pleaca in continuare de peste tot..care e palnul vostru ....ce ai de gand sa faci?

LadyLethal mar 30, 21:32
sa ma uit la un film

Lord robertt mar 30, 21:33
k.

Sus