Mesaje funny

DeletedUser

Aqaida astăzi la ora 16:54
sall o invitatie

f0dorik astăzi la ora 16:56
e un ordin?

Aqaida astăzi la ora 16:57
din partea mea da

f0dorik astăzi la ora 16:58
oki atunci nu te invit..invata sa ** frumos..

m-am razgndit iti invit satele in trib.

Aqaida astăzi la ora 16:59
Nu te rog frumos ,cum nu am ** frumos

f0dorik astăzi la ora 16:59
pai tu imi ordoni mie sa-ti dau invitatie. uite eu nu iti dau sa vedem ce faci..

Aqaida astăzi la ora 17:00
eu am inteles altceva

Cum vi se pare.. pe mine ma uimeste atitudinea unora

DeletedUser18865

cr7.cr9 în data de 31.12. la ora 19:01
Iti doresc ca in anul 2012 sa ai parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8760 ore de intelepciune, 525600 minute de distractie si in final 31536000 de secunde petrecute alaturi de persoana pe care o iubesti!

joyman2 în data de 31.12. la ora 22:56
366
Nu stiu cat e de amuzant dar atentie cand luati de pe internet urari de anul nou facute pentru anul trecut.
2012=an bisect. :p

DeletedUser

*Ghost* astăzi la ora 15:43
pai de ce refuzi??

yneman astăzi la ora 15:43
nu am voie? :)

*Ghost* astăzi la ora 15:44
cum sa nu ai voie?
dar eu te intreb de ce refuzi?ca trebuie sa fie un motiv

yneman astăzi la ora 15:46
ca nu vreau sa vin la voi in trib:)
trebuie si alt motiv?

*Ghost* astăzi la ora 15:47
pai de ce nu vrei?
tribu asta cred ca are doar vreo saptamana de activitate , ca l-am fondat mai demult , dar l-am lasat asa ....

yneman astăzi la ora 15:49
eu sunt mai singuratic nu stiu sa joc in echipa
am jucat mult CS si acolo eram singur fara ajutor

*Ghost* astăzi la ora 15:51
si eu am jucat CS , dar m-am lasat de vreo 2 luni , si de cele mai multe ori ramaneam singur in echipa , si ma descurcam , dar de cele mai multe ori ma "foloseam" de cei din echipa...

yneman astăzi la ora 15:56
auzi, am inteles k daca vrei sa fii tare pe triburi trebuie sa iti faci helesteu. daca imi spui cum se face vin la tine in trib

*Ghost* astăzi la ora 15:59
:))

*Ghost* astăzi la ora 16:01
am dat cautare pe triburile , si mi-a dat eroare

yneman astăzi la ora 16:03
si cum dracului facem sa ne bagam helesteu in sat k eu nu vad
am vazut niste padurici pe langa sate, tre sa trimit negustorii acolo?

yneman astăzi la ora 16:04
aaaa uite si niste balti
tre sa ne facem porturi cumva?

*Ghost* astăzi la ora 16:05
am cauta si zice ca ei nu cumpara seminte pentru pesti , ei cumpara doar seminte pentru soldati , ca alea sunt mai ieftine , iar acum sunt la reducere

*Ghost* astăzi la ora 16:05
baltile alea-s pt soldati sa faca baie

*Ghost* astăzi la ora 16:06
numa tra sa le iei sapun de la piata , vezi ca ii cu reducere azi , 75%

yneman astăzi la ora 16:06
am inteles
ma duc la magazin sa cumpar niste malai
poate trage la mamaliga;)

*Ghost* astăzi la ora 16:07
asa , acu a facut paladinu o ciorba , hai sa mananci , poate jucam si un poker

yneman astăzi la ora 16:08
maaa cred k faci misto de mine

*Ghost* astăzi la ora 16:11
nu , pe bune , nu vezi cazarma?acolo manca soldati

*Ghost* astăzi la ora 16:12
pana la 100.000 de puncte e ok , mai incolo trebuie sa iti cumperi mancare , o sa vezi la piata carne , salata , zacusca etc

yneman astăzi la ora 16:12
mda
ete nu vreau sa vin in tribul vostru

*Ghost* astăzi la ora 16:14
pai de ce?ca e foarte bine , pe harta nu se vede , doar daca esti in trib , o sa se vada niste cetati , acolo te duci si te incalzesti

*Ghost* astăzi la ora 16:28
gata , am terminat de sarmalele , hai la cina

....

DeletedUser41217

aceleaşi glume vechi şi expirate..veniţi şi voi cu ceva nou şi bun :)

DeletedUser

nu ti-ai gasit cu cine sa faci glume fantoma. Mai acumuleaza experienta lui yneman pe joc ,apoi apuca-te de glume cu el.

DeletedUser

nu ti-ai gasit cu cine sa faci glume fantoma. Mai acumuleaza experienta lui yneman pe joc ,apoi apuca-te de glume cu el.

pai daca el a inceput cu helesteu , ce vroiai sa fac?el a inceput cu glumele , si daca zici ca are experienta:rolleyes: , atunci nu mai e nicio indoiala ca a inceput el cu glumele , si experienta nui problema , ca am avut o pauza cam de un an , si mi-am facut contu asta , pentru ca am jucat inainte si am acumulat destule pct , pentru ca doar vezi ca e nou inregistrat contul nu inseamna ca e si useru nou

DeletedUser

daca te-a refuzat, dc ai insistat ?

pai l-am intrebat o data de ce a refuzat , si mi-a zis ca nu are voie , si l-am mai intrebat daca nu are un motiv , oricum , pe tine cine te-a mai invitat aici la vorba?
trebuie sa pui mesaje amuzante , nu sa faci spam

DeletedUser41631

pai l-am intrebat o data de ce a refuzat , si mi-a zis ca nu are voie , si l-am mai intrebat daca nu are un motiv , oricum , pe tine cine te-a mai invitat aici la vorba?
trebuie sa pui mesaje amuzante , nu sa faci spam

Nu prea imi dau eu seama de ce ai pus mesajul ala, sa dovedesti ce, ca oricum caterinca de yne nu ai facut as putea spune chiar invers=)))))))))))))

DeletedUser

hehe

ce aveti lume cu copilul? :)
daca el a vrut sa ma faca de rasul lumii este treaba lui ;)
dai inainte fantomas :p

DeletedUser

Yne, n00b cu acte. N00bule, vezi ca am gasit cu se ridica zidul la nivel 50, ca la 30 deja stie toata lumea.

Apropo, vezi ca m-a invatat doe cu se face elefantelul roz, ala de scade adeziunea cu 80.

DeletedUser

Nu prea imi dau eu seama de ce ai pus mesajul ala, sa dovedesti ce, ca oricum caterinca de yne nu ai facut as putea spune chiar invers=)))))))))))))

ce glume expirate faci , la fel ca tine , unii nu inteleg tema acestui subiect , si daca ei s-au cineva cunoscut apare pe aici spunand ca 2+2 face 5 sariti cu gura , ca nu are niciun rost gluma , dar daca altcineva ar spune ca 2+2 face 5 ati rade de numa ... in cazu de fata tu il cunosti pe yneman , si el pe tine , iar eu de tine nu am mai auzit pana acum , deci se intelege

ce aveti lume cu copilul? :)
daca el a vrut sa ma faca de rasul lumii este treaba lui ;)
dai inainte fantomas :p

nu am vrut sa te fac de ras , ca doar este o zona de funny , nu radem de tine ci cu tine , da nah daca asa ai inteles problema ta...

DeletedUser

Degeaba incerci sa dregi busuiocul, e tarziu. Eu unul m-am distrat de minune, dar eu m-am distrat de tine, cum ai fost o mica marioneta in degetele lui Yne.

Sus