Moderare lumea 15

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Dupa cum stiti, aceasta este prima lume pe care moderez.
Ajutat de colegii mei moderatori am incercat sa facem o sectiune placuta si utila pentru jucători. Aportul acestora din urmă este determinant, le multumesc tuturor care contribuie la dezvoltarea si mentinerea topicelor la un anumit nivel.

Ţin să vă reamintesc regulile după care se afişează pe acest forum. În acest sensvă rog să verificaţi bine topicul pe care vreţi să postaţi, cu referire directă la subiectul temei, altfel acesta va fi mutat la coş, iar pentru prezenţa acolo se vor da sancţiuni. Nu afişaţi mesaje nedorite, fără conţinut de fond, de tip spam, care nu fac decât să umple forumul aglomerându-l şi îngreunând parcurgerea fluentă a temelor. Sunt teme în care aplicarea regulamentului cu privire la astfel de posturi este mai permisiva, gen discutii diverse şi altele, suficiente cred pentru o secţiune, altfel OFF-TOPIC general fiind mult mai cuprinzător. Dar am ţinut seama de dorinţa voastră de a fi şi aici şi s-au aprobat.

De aici însă şi până la invadarea secţiunii cu posturi inutile şi irelevante a fost doar un pas, care din pacate s-a făcut. Sancţiunile vor veni pe măsura.
Îmi doresc însă să fie percepute ca avertismente finale sau un îndemn la disciplină. Rog seniorii să dea dovadă de înţelegere şi să nu mai dea tonul la astfel de polemici sau discuţii inutile cu totul în afara subiectelor. Aştept mai multă implicare din partea conducătorilor de triburi, de asemenea.

Precizez faptul că nu acelaşi regim îl vor avea jignirile şi atacurile la persoană (flame-uri) de orice fel : capacitate de joc, viaţă reală, vârstă, sex etc., înjurăturile sau afişări neagreabile vor fi sancţionate aspru, atenţie.

Spor la posturi şi la cât mai puţine sancţiuni :)

Anunturi importante :

07.08.2009 - Nivelul off-topicului si spammului pe aceasta sectiune a depasit limitele admise. Nu doresc sa ajungem ca userii decenti sa evite forumul extern din cauza posturilor aiurea care ingreuneaza o lectura usoara si coerenta a temelor preferate. Daca nu aveti nimic de transmis, nu afisati doar pentru a va vedea posturile. Ca atare, incepand de astazi ORICE astfel de post va fi sanctionat.


Cu respect,
LA
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus