Moderator L4

Ramoluad

Buna ziua,

deoarece sunt noul moderator pe L4 si cred ca nu ma stie nici un jucator de pe aceasta lume,permiteti-mi sa ma prezint.

Ma numesc Ramona, destul de noua si in "functia" de moderator, joc pe L8 de vreo 2-3 ani(pt cei care sa stie si cum joc),am 30 de ani si locuiesc in Bucuresti.

Pe forum sunt destul de pretentioasa in privinta limbajului folosit,nu voi accepta jignirile sau atacurile la persoana,iar pt spam avem topic special ;).

Nu imi place sa dau warn sau ban,sa editez mesaje sau sa sterg mesaje,asa ca am rugamintea sa nu-mi dati prea mult de "munca".

Daca aveti intrebari va stau la dispozitie.
 

DeletedUser5970

Personal salut aceast transfer de moderatori pe l4.
Imi pari entuziasmata si sunt convins ca odata cu instaurarea ta pe acest topic o sa reusesti sa atragi cat mai multa lume de pe l4 la dezbateri si toate cele, asa cum se obisnuia pe vremuri.
Sper sa te simti bine alaturi de spuma triburile.ro :D
 

DeletedUser4257

pupa pupa...Editat TT:)


1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".

1.3. Va rugam sa nu raspundeti la off topicuri si sa nu postati in topicuri care probabil vor fi sterse. Postari de genul "primul pe pagina" sau "am scris si in topicul asta" sunt interzise.

1.7. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Politica si Propaganda", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt tolerate nicaieri, atat pe forum cat si prin sistemul intern de mesagerie.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser5970

Vezi tu Ramona, exact acest gen de specimene, precum cel de deasupra mea, au fortat mana moderatorilor si s-au inchis topicuri cu potential... trist :(
 

DeletedUser4257

Editat TT frumos ai facut...ca aia la Audi.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser5970

Acelasi GeoDaSilva, mereu ai tinut sa-ti evidentiezi limitele :D
 

Ramoluad

de ce? Am fost pe forum...dar daca nu ati vrut sa vorbiti cu mine....
 

cgal

Bafta la moderat, poate poate cu ocazia asta o sa ai si ce sa moderezi, forumul de la L4 e cam mort :)
 

Ramoluad

Merci :*

In proportie de 95% forumul este cum il vor jucatorii acestei lumi.

Sincer ma asteptam sa vad mai multa activitate aici,sunteti jucatori cu vechime...
 

cgal

Deacord insa cand ai acelasi razboi de doi an de zile cam greu sa iesi pe extern sa faci propaganda ... noi venim degeaba sa bagam statistici la greu ca dusmanii pierd mii de sate iar dusmanii nu prea mai au ce sa zica din moment ce si-au pus toata lumea 4 in cap :). De aici si monotonia pe extern, inainte cand erau 10 triburi mai era ceva, acuma ca sunt maxim 5 e greu.
 

Ramoluad

In acest caz se poate trece la statistice de ODD,ODA,INOBILARI(sate dusmane)/jucator
 
Sus