Moderatorii va raspund (discutii libere)

DeletedUser4270

As dori sa stiu de e permis Co-player? Un cont cu co players e 24/7 online eu ca un jucator singur pe cont e greu sa tin pasu cu un cont ce e non stop sau farmeaza 100k de sate pe zi (iti paralizeaza degetu dupa numa 2 zile :)
 

DeletedUser4270

A luat vacanta toti admini ? As dori sa stiu argumentele de ce e permis co players
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Genul acesta de intrebari se pun la suport, moderatorii raspund la intrebari legate de forum, nu de joc.
 

DeletedUser4270

Am postat aici ca sa fie public si sa putem dezbate cu argumente pro sau contra. Acesta schema cu co-player ofera un avantaj onorn fata de acei jucator ca joaca doar un jucator pe cont.

Nu mi se pare normal sa joace 2 sau mai mult pe un cont, oferiti un avantaj mult prea mare celor cu co player
 

Black is Back

member
Scor reacție
1
Eu ,daca sunt ateu de ce trebuie ca trupele mele sa sufere pagube enorme ? Pai cine le conduce in lupta ? Biserica sau eu ? Daca le conduc eu ,de ce mai trebuiesc influentate de biserica ? Si ce biserica e aia fara cruce deasupra ca daca trupele mele se lupta cu trupele altui ateu,cred necredinciosii aia ca e ditamai bordelu . E ca pe vremea cruciatilor ,toti ateii mergeau la razboi ca asa vroiau cardinalii lu papa . Ce, eu sunt Gigi Becali sa făt biserici cum fata iepuroaica ? Si de ce nu e nicio catedrala ,macar pe cateun K !? Da-le dracu de biserici, mai facem si spitale ca ostasii nu se vindeca cu rugaciuni ci cu pastile .
 

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
Mah cioroi, asta era cel mai interesant topic odinioara, cand ne varsam sangele clonelor pe aici in diverse razboaie , dar totul s-a dus... totusi nu pot sa nu observ faptul ca ai postat fix de ziua mea, si nu mi-ai zis si mie un amarat de "la multi ani, mah cioara" :))

on : ce faceti bai moderatorilor? care mai sunteti?:D
 

Live

member
Scor reacție
0
Salutare , cu cine vb și eu ca am făcut un tiket și nu mi-a răspuns nimeni . Am probleme cu push notifications pe iOS 13.1.2, nu funcționează deloc . Multumesc și o seara buna :)
 

karlos

member
Scor reacție
0
Eu o sa adresez o singura intrebare. Cum e posibil ca ticketul facut unui admin sa fie solutionat tocmai de cel in cauza?
 

vykyng

member
Scor reacție
0
Am fost și eu blocat pe nedrept pt cateva ore pe lumea speciala si după mai mult dovezi si mesaje, am reușit sa îmi recuperez contul. Problema care m-a deranjat este alta, întrucât decizia de a-mi bloca atât contul meu cât și al unui coleg, a fost una eronata, am cerut adminului în cauza sa își prezinte scuzele de rigoare pt disconfortul creat. Din păcate nu a avut bunăvoința sa își recunoască greșeală pana la capăt, tiketele au fost închise,orele mele pierdute, la fel ca și resursele... Iar scuzele, nici urma de ele. Așadar, unde și cum pot face un tiket sau o contestatie mai departe pt lipsa de respect a adminului respectiv fata de jucători, dar și pt proasta gestionare a unei situații?
 

Black is Back

member
Scor reacție
1
Eu nu stiu cand e ziua mea,daramite pe-a ta ,cioara !? Asa ,de-al dracu ce sunt, mi-am ascuns vizibilitatea la onomastica si pe facebook. Nu ca sa vad cine isi aminteste de ziua mea dar trebuie sa spun intruna MULTUMESC la toate urarile. Si e un chin. Asa ca ,nu spune nimeni La multi ani ! Nu primeste piscoturi . La telefon ...hahaha
Ce-ar trebui sa faca un moderator de ziua lui ? Daca ar fi facut ce ma gandesc eu ,nu as mai fi fost banat pe forum.intro zi devpeste 20 de ori . Eu daca eram moderator, cand era ziua mea ii chemam pe toti la onomastica . Toti din echipa . Vai ce frumos ar fi fost !! O zi fara moderatori ! !! hahaha
 

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
Sa-i opreasca cineva scriptul adminului care ne trimite mesaje la fiecare 4 minute. E ora 4, vrem sa dormim. Rusinica :)
Screenshot_20191025-044127_Tribal Wars.jpg
 
Sus