Moderatorii va raspund (discutii libere)

RAYN0R

member
Scor reacție
0
Multumesc pentru raspuns! Nimerisem pe continentul 46 L76 unde erau foarte foarte putine sate cu jucatori mici. Acolo nimeni nu vindea nici cumpara resurse si depozitul stagna. Am rezolvat cu "inceput nou" si acum totul este ok. Se misca depozitul premium :)
 

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
"§5) Contul Premium
  1. Punctele premium pot fi achiziționate numai de la magazinul oficial din jocur sau de la aplicațiile mobile. Achiziționarea Punctelor Premium din altă sursă este interzisă și aceste puncte pot fi eliminate fără compensare. InnoGames nu va oferi, prin urmare, niciun sprijin pentru moneda premium care nu a fost achiziționată prin intermediul magazinului nostru oficial din joc sau al aplicațiilor mobile.
  2. Nu este permisă vânzarea, cumpărarea sau oferirea de conturi, părți de conturi sau servicii legate de conturi în schimbul Punctelor Premium sau a oricăror altor beneficii. Singura excepție sunt elementele de joc sau caracteristicile care sunt o parte directă a jocului și concepute pentru a interacționa cu economia jocului.
  3. Transferul Punctelor Premium între jucători se face pe riscul jucătorilor participanți. Nu există nicio obligație pentru suport în acest caz. Rețineți că Punctele Premium primite de jucători ar putea fi eliminate retroactiv, de exemplu, dacă sunt supuse unor retrageri de la plată, câștigate în mod fraudulos sau obținute prin încălcarea regulilor prezentate aici. Dacă un jucător primeste puncte premium dintr-o sursa necunoscuta trebuie sa contacteze suportul înainte de a le cheltui."

    Vreau sa stiu si eu daca acest regulament, mai exact punctul 2 mai este valabil. Daca da, il rog pe Rakanishu sa imi spuna si care sunt sanctiunile pentru incalcarea lui. Multumesc anticipat.
 

Deleted User - 743786002

Buna seara!
Cum poate schimba cineva notificarile la iphone pentru ca atunci cand telefonul e pe sunet,de exemplu notificarea de atac e o vibratie foarte mica+un sunet scurt,iar cand e pe vibratii e o mica vibratie..? A incercat foarte multe variante de pe net sa schimbe asta,sau sa schimbe alarma si nu a reusit.
 

Black is Back

member
Scor reacție
1
Gicule, problema ta e mai complexa, si tare banuiesc ca n-are legatura cu raka.. desi s-ar putea sa ma insel.

Problema nu se pune ca tu injuri pe forum, sau postezi chestii jignitoare, sau faci toate faptele pedepsite de regulamentul forumului. Asta e doar o forma, o formalizare, o formulare politicoasa, o formula prin care tu nu ai ce cauta pe forumul meu.

Problema de fond e mult mai ampla, si ca sa o spunem direct, nu e problema ca tu injuri, ci e problema ca eu te vad cand injuri, nu e problema ca tu vorbesti porcos, ci problema de fapt e ca eu trebuie sa citesc ce ai scris tu acolo inclinat si gri, pentru ca eu sunt de fapt o victima a posturilor tale. Da, eu sunt victima, nu tu, eu sunt adevarata victima aici, pentru ca eu a trebuit ani de zile sa-ti suport ineptiile si totul se refera la mine, n-are nicio legatura cu tine si persoana ta.
Daca n-ai fi tu, ar fi altul, pe cand eu sunt unicat, pe mine nu are cum sa ma confunde lumea ca pe tine.
Eu trebuie sa citesc acolo si ceea ce scrii tu ma oripileaza, si ma afecteaza profund, pentru ca am o sensibilitate deosebita - si ca sa citez un clasic in viata - "asta mi se pare extraordinar".

Te rog ca de azi inainte sa nu mai scrii nimic pe forum, pentru ca eu sa nu mai pot sa citesc si astfel sa imi stric dimineata. In loc sa gasesc un forum mazgalit de tine care imi poate dauna mie personal foarte mult, eu prefer un forum curat si aerisit, si pentru asta fac orice sacrificiu (da, retine, pentru mine e un sacrificiu imens faptul ca tu trebuie sa fii banat, mie mi se rupe inima doar cand vad Domnu' Bula in vacanta).

Ma duc sa iau un calmant, cand revin te rog sa-ti rezervi un bilet unde vrei tu - preferabil Bora Bora - vezi, ai dreptul sa-ti alegi singur destinatia.
Cine oare in afara de mine ti-ar mai fi oferit tie asa ceva? :)
Eteh fleosc! ! ! hahaha
 

Black is Back

member
Scor reacție
1
Eroii ,ati vazut cum se purtau militienii cu " eroii" . Asa sa va purtati si voi cu mine ca mi-am facut vaccinul inca de la sfarsitul anului trecut ...hahaha
Mai e vreunul vaccinat?
 

Raffaello

member
Scor reacție
0
daca s'a facut actualizare la joc unele scripturi nu mai merg care ar fi solutia? zic aici unul care eu personal il utilizam e acela de balansare a resurselor
 

Live

member
Scor reacție
0
Salutare , pot fi coplayer la un alt jucător dacă tot pe aceeasi lume am fost coplayer la un alt jucător ?{trib aliat}
 
Scor reacție
0
Buna seara, am si eu o intrebare:
Daca un jucator a fost banat de tot, nu a incercat sa triseze, nu a vorbit sau scris urat, vulgar, etc, doar a cerut ca jocul sa fie corect, (in opinia sa acesta(jocul) nu se desfasura corect, mai are sanse sa-si recupereze contul vreodata? Daca da, in ce conditii...
Multumesc anticipat
 

alex02dsa

Moderator
Membru personal
Scor reacție
33
Astfel de blocari nu se dau in conditii obisnuite, asadar nu cred ca e cazul de doar o opinie. Scrie la support cu mai multe detalii.
 

Redi cel Mare

member
Scor reacție
0
Cum pot face sa schimb moneda de plata pentru puncte premium? De exemplu daca sunt intr-o tara diferita sa o platesc cu valuta din tara respectiva. Multumesc!
 

Shurubel

member
Scor reacție
0
Cum pot face sa schimb moneda de plata pentru puncte premium? De exemplu daca sunt intr-o tara diferita sa o platesc cu valuta din tara respectiva. Multumesc!
Depinde cu ce platesti, dar in general si prin card si prin paypal iti face conversie din moneda ta in lei sau euro la cursul curent
 

Deleted User - 743783525

Rakanishu/carmi mai uitati-va si voi pe speciala aia ca e prea bataie de joc...
 
Scor reacție
0
Am si eu o curiozitate legata de regulament, regula 7.3 : "Scripturile nu pot interacționa cu Asistentul farnare fără aprobarea specifică a echipei Tribal Wars."

Din cate stiu, asistentul de farnare nu e o functie in joc, iar cei care isi iau BAN pentru scripturi folosite in asistentul de farmare, isi iau BAN degeaba, pentru ca regulamentul spune altceva ?
 
Sus