Modificari in Planificatorul de Atacuri !

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Salutari bravi aventurieri !
In aceasta frumoasa zi de primavara din 2021, suntem incantati sa va anuntam ceva la care dezvoltatorii nostrii lucreaza de ceva timp.

Planificatorul de atacuri redesenat!

Planificatorul curent de atacuri este greoi, asa ca am primit cereri de a-l schimba din partea comunitatii.
Datorita faptului ca este inca in dezvlotare, sunt posibile inca modificari si/sau adaugiri. Dorim sa va oferim solutia cea mai buna, asa ca va rugam sa ne oferiti feedback in cadrul acestui thread.

Schimbari de design.



image2021-3-5_12-45-30.png




Noul planificator va fi impartit in 3 sectiuni distincte si va putea fi accesat exact la fel ca si cel actual. Cele 3 sectiuni sunt, Harta, Lista Ordinelor si Pagina de asignare a ordinelor si ele vor fi afisate atunci cand jucatorul va bifa "deschide planificatorul" din pagina Harta. Asta va asigura o zona clara pentru fiecare sectiune si unealta si permit utilizatorilor sa le acceseze fara a se crea confuzii.
Prima sectiune noua este :

Harta

Harta permite jucatorilor sa isi selecteze satele tinta direct de pe harta. Apasand pe un sat se vor insera coordonatele in pagina de asignare a ordinelor, si vor fi scoase din pagina daca se apasa a doua oara. Vor fi afisate iconite unice pe acele sate evidentiind faptul ca sunt legate intr-o anumita ordine de asignare - o iconita pentru Atac, o iconita pentru Fake, si o iconita pentru Sprijin. Acele iconite vor fi unice doar pentru Planificator (pentru aceasta informare au fost folosite iconite temporare ).



2.png


Lista ordinelor

Urmatoarea sectiune de baza a planificatorului este Lista Ordinelor. Aceasta lista va afisa ordinele date de jucatori catre colegii de trib. Ordinele vor fi afisate cronologic, de la cel mai nou la cel mai vechi. Numele, tipul, tintele, timpul de atac, assigned players, si numarul de trupe dintr-un ordin vor fi afisate. Jucatorii pot edita ordinele apasand butonul de editare din coltul sus dreapta. Pe masura ce jucatorii desemnati isi completeaza ordinul, o bifa va aparea in dreptul numelui lui confirmand faptul ca au trimis trupele listate catre tintele desemnate.

3.png


Pentru a da comenzi, este o sectiune separata.

Ordinele desemnate vor aparea in piata centrala, permitand jucatorilor sa vada rapid ce si unde sa trimita. Jucatorii vor avea doar de dat click pe un sat din lista de ordine, si se va adauga automat in pagina de comanda cu numarul cerut de trupe si satul tinta corect. De aici se pot completa ordinele in mod normal. Jucatorii pot indeplini ordinele din orice sat.

De indata ce un jucator trimite trupele corecte, ordinul nu va tine cont daca atacurile sau sprijinul vin din sate diferite. Cand un ordin este indeplinit, o bifa va fi afisata langa nume, permitand sa vada ca au indeplinit ordinele. X ore dupa Ora de Lansare listata la ordin, va fi sters automat din piata centrala a jucatorului.

4.png


Pagina de asignare a ordinelor[/B]

A treia si ultima sectiune a planificatorului este Pagina de asignare a ordinelor. Jucatorii pot asigna ordine colegilor de trib. Se pot denumi ordinele, dar in mod implicit, vor fi numite automat in ordine numerica (primul ordin dat va fi numit Ordin #1).Va fi posibila introducerea manuala de coordonate in ordin, sau se poate da click pe harta pentru a se introduce in ordin. Jucatorii pot specifica numarul exact de trupe de care va fi nevoie in atac, sprijin sau fake. Daca jucatorul nu specifica numarul de trupe de un anumit tip, va fi exclus din ordin in mod automat.

Datorita faptului ca jucatorii asigneaza atacuri pentru alti jucatori, ale caror sate nu le pot specifica, se poate seta doar timpul dorit de ajungere a comenzii - jucatorii care au fost desemnati in ordin vor avea afisat in piata centrala timpul de lansare dorit. Jucatorii pot selecta colegii de trib din lista sau folosind functia de cautare.

Odata asignate, ordinele vor aparea in lista de ordine din planificator si in piata centrala a celor carora le sunt destinate ordinele. In piata centrala ordinele vor fi sterse x ore dupa ora de ajungere a comenzilor.

Jucatorii vor fi limitati la maxim 50 de sate intr-un ordin, dar numarul de ordine nu este limitat. Aceasta este datorata limitarilor de ordin tehnic, si poate fi crescuta in timpul testelor beta si chiar dupa implementarea efectiva in joc, cand vor fi suficiente date pentru a analiza in mod corect impactul asupra serverelor. Deasemenea limita de 50 este pentru a preveni introducerea de un numar mult prea mare de sate intr-un ordin, dar vom astepta feedback pentru asta.

5.png


Opinia voastra?[/B]

Evident ca dorim ca acest nou Planificator sa fie folosit de cati mai multi dintre voi, si avand in vedere ca schimbarile sunt destul de mari, dorim cat mai multe pareri legate de acesta. Va rugam sa treceti in comentarii cat mai multe pareri/idei/critici legate de Planificator.
Ne dorim ca toti sa il gasiti folositor si daca este ceva ce putem imbunatati vom incerca sa vedem ce putem face. Va multumim in avans pentru cooperare!

Echipa Triburile
 
Ultima editare:
Sus