Modificari in regulamente !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

admin
Membru personal
Stimati jucatori,
Dupa cum probabil multi dintre voi ati observat deja, s-au adus niste modificari la regulamentul de joc si cel de forum, si anume :
In ambele regulamente ( joc - regula 4 si forum - regula 2.8 ) s-a introdus urmatoarea fraza :

Este strict interzisă publicarea discuțiilor private avute în orice sistem de mesagerie fără acordul tuturor persoanelor implicate.

Pe scurt, nu veti mai putea posta nici un fel de conversatie privata ( de pe joc, skype, mail...etc ) pe forumul extern sau la profile in joc fara a avea acordul persoanelor implicate in acea discutie, stiu ca este un pic brusc si ca la noi topicul de mesaje amuzante a fost/este destul de popular, dar din pacate pentru voi, din considerente de privacy, nu le vom mai putea permite. Nu vom aplica regula pentru posturile antedatate zilei de azi ( 12 iulie 2016 ), dar o vom aplica incepand de acum atat pe joc cat si pe forumul acesta, incepand cu avertismente scrise ( fara sanctiuni ) si eliminarea postarilor incriminate.

Exemple :

Pot fi facute publice :

- Discutiile de pe forumurile interne
- Mesajele de tip circulara ( mass mail )
- Postari din conferinte de skype/mess etc.

Nu pot fi publicate :
- Mesajele private intre 2 jucatori ( nici cele trimise mai departe )
- Discutii private ( intre 2 persoane ) pe chaturi de orice natura ( skype, mess, etc )
- Discutii pe email

In principiu este simplu, atunci cand un individ/utilizator/jucator face parte dintr-o comunitate ( forum, conferinta, grup, etc ) si implica automat prezenta mai multor persoane in cadrul acelei comunitati, se considera in mod automat asumarea statutului de "public".
Cand facem referire la discutii strict private ( intre 2 persoane ) atunci in mod evident statutul este privat si pentru a se publica continutul trebuie acordul ambelor parti.
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.