N.W.O F. + ZEN F. vs CIRC F. + Gluglu+JaD F.

DeletedUser

am crezut ca e ceva de capu astora din CIRC da vai de ei...daca nici cu ei care ** aia is ce i mai buni din ce i buni care au inchis lumea 1...nu te poti bate...trebe populat jocu cu oameni tineri si cu ambitie care sa ofere placerea razboielor demult. :D


Acest mesaj e un paflet cu un atac la marele CIRC!
 

DeletedUser

Ti-ai gresit vocatia naratorule, mai bine sunai un pretenas sa te ajute la redactare. In orice caz, daca vrei sa inveti cum sa vorbesti, poate iti dam meditatii. REKT, ms!
 

DeletedUser17853

Da, asa cum era de asteptat, ZEN si NWO + nspe academii ale lor, i-au cam ciuruit pe cei din familia CIRC si restul triburilor cu care mai au razboi. Si asta nu din cauza unei valori nemaivazute a jucatorilor din prima tabara, ci din cauza unor motive pur matematice: la momentul pornirii razboiului, cei din tabara 1 aveau cu mult mai multe sate decat tabara 2 adunat = mai multe trupe de atac, mai multi nobili, mai multe trupe de aparare = nu aveau nici o sansa cei din tabara 2.

Triburile este un joc ce se bazeaza pe niste algoritmi matematici, nu e ca si cum un Spartacus s-ar putea bate el singur cu 100 inamici si sa ii invinga. Aici 1 unitate de cavalerie usoara are o putere fixa de atac, iar 1 unitate de lancieri are o putere fixa de aparare. Si de aici, calculele sunt simple.

Nu e nici o noutate ca ZEN + NWO ii bat pe cei din CIRC, mai ales ca unii dintre ei au fost si niste caractere alese de oameni si au decis sa treaca in tabara inamica. Au zis ca, daca in viata reala nu dau dovada de caracter si de principii, de ce ar face-o intr-un joc ?!

Ceea ce e insa interesant este urmatorul fapt: dupa ce punctele rosii vor disparea de pe harta, intr-un fel sau altul, cei din ZEN si NWO vor fi pusi in fata unei alegeri greu de digerat pentru ambele tabere: cine va lua locul 2 ? :)

Lumea asta se va castiga doar de 45 jucatori, si indiferent de cate academii are tribul respectiv, doar cei 45 vor ramane in "istorie".

Si cand cele doua tabere acum aliate isi vor da seama cu adevarat de acest lucru, atunci lucrurile nu vor mai fi asa roz intre ei.

Bineinteles, eu cred ca deja unele jocuri sunt facute, si nu m-ar mira ca unii jucatori din ZEN + NWO sa se uneasca intr-un trib si sa isi atace apoi colegii ramasi prin academii, si pe care acum ii baga la inaintare, pe motiv ca "asta e jocul frate".

Ba chiar cred ca asta va urma cat de curand, caci cei din CIRC si celelalte triburi micute de pe harta nu vor mai rezista mult.

Deci, colegii de prin academiile celor doua triburi vor avea soarta porcului de Craciun, si imi place ca ei nici macar nu isi dau seama de acest lucru.

Spun asta cu dezgust, pentru ca imi aduc aminte de primele lumi ale acestui joc unde jucatori cu adevarat priceputi si cu caracter mai ales, isi faceau propriul trib de cativa zeci de jucatori si se luptau, alaturi de 1-2 aliati, cu ceilalti, nu ca acum, cand triburile de top au cate 3-4 academii facute doar ca sa scape de niste dusmani, dar si pentru a-i "amorti" pe jucatorii din ele si a-i cuceri la momentul potrivit.

O tactica care da roade bineinteles, dar care strica mult din placerea de a juca acest joc. De-aia au si ramas in el doar copiii care nu au o viata prea interesanta si batranii care au prea mult timp liber.

Si probabil, in acest ritm, numarul jucatorilor va scadea din ce in ce mai mult.
 

DeletedUser4863

Buna seara , in mare parte ai dreptate ce ai scris mai sus .
O lume slab populata de jucatori buni sau mai bine spus activi , mai cam toti jucatori activi sunt prinsi cu alte lumi si nivelul playerilor a cam scazut in ultimi 2 ani foarte considerabil.
In mare parte nu se stie deznodamandul lumi se pot intampla multe lucruri pana la final sa nu uitam ce inseamna triburile (Tradare ,Orgoliu, Invidie..etc)
Vezi exemplu Circ ei stiu cel mai bine cum sta treaba cu Tradarile.
Orgoliul o sa apara si el cand o sa fie bataia primului loc ...
cat despre invidie o sa vina cand vor fii cateva interne si nu vor avea loc sa puna lacatele pe ele :)

Asa ca nu avem inca un deznodamant asta o spun din proprie experienta .
 

DeletedUser17853

Pentru tine o spun pe scurt atunci :)

Strategia dupa care se joaca "triburile" in zilele noastre: faci un trib de cativa jucatori activi, bunicei, sperii 1-2 triburi vecine, le convingi sa devina academia ta, dupa care totul intra pe un fagas ascendent: orice trib pare ca ar putea pune probleme, este invitat sa faca parte din "marea familie" ca si academie, "familia" devine din ce in ce mai numeroasa, deci implicit mai puternica.

Beneficiind de numarul mare de colegi, deci numar mare de trupe de sprijin, cei din primul trib se pot axa linistiti pe trupe de atac si se dezvolta. Mai cate o cucerire-2-10 interne, ca printre aia toti din academii sunt destui inactivi sau care nu stiu sa joace bine, si deh, conducerea stie ce face fiecare.

Cum e acum pe 45: 2 triburi cu nspe academii domina top 10. Pai in lumile de la inceputul acestui joc, erau 10 triburi distincte, care aveau intr-adevar aliante intre ele, dar una e academie, una e alianta. Pentru ca, dupa ce triburile astea "de top" cu multe academii vor scapa de dusmani, vor fi nevoite sa "scape" si de colegii din academii, care traiau cu impresia ca vor avea vreo "bucatica" din castigarea lumii.. Adica, pe scurt, ii vor inobila :)

E foarte bine asa, sa ai unii pe care ii minti ca, desi sunt intr-o academie, practic sunteti cu totii o mare familie, ii pui sa trimita sprijin si sa dea atacuri, sub amenintarea ca ii dai afara altfel, ca pe urma sa ii cuceresti dupa ce nu mai ai alti dusmani ?! :)
 

Eva.zyv

member
Scor reacție
0
Lasi impresia ca stii foarte multe despre l45 ba prezici si viitorul pe alocuri , poate ne spui si cu ce nume joci.
 

DeletedUser

Foarte misto abordarea, imi place cum gandesti. Nu inteleg sincer de unde atata faima anticipata pe niste omuleti, de parca au realizat cine stie ce, cred ca e prima oara cand vad o lume in care chiar cele mai dezvoltate si poate si experimentate triburi, care efectiv ocupa aproape toata harta, se aliaza sa distruga ce a mai ramas. Cum vine asta mai exact ca un motiv de lauda? E ca si cum tu spui ca alergi mai tare decat un om care e in carucior cu rotile. Interesant este ce se va intampla de acum cu cele doua triburi si cat de mult vor incepe oamenii sa se manance intre ei ca sa apara in hall of fame la final.
 

DeletedUser

clar vazatorilor, ZEN ca trib are ceva exp a inchis si alte lumi, mai bine nu ** aiurea, dar si NWO are jucatori care au inchis alte lumi. Si ce e de respectat cand au facut o alianta au duso pana la final de lume, ceea ce rar mai gasesti in ziua de azi pe cineva care sa se tina de cuvant pana la final, majoritatea fac si rup aliante pe banda. ZEN si NWO au reusit sa domine si sa castige l45 in timp foarte scurt e ceva. Iar Vektor e un conducator, lider foarte bun.
Nici nu a fost un trib care sa puna probleme celor 2 trburi nu au fost, inca de la inceput sau dizolvat...sau tradat intre ei...la primele atacuri pe ei cereau trib sau stregere cont...tot astea care se plang fara coloana comenteaza, in loc sa joace cum trebe si sa opuna rezistenta. De ce nu au castigat ce i ce comenteaza lumea..ca nu au fost in stare.
Pana atunci bravo ZEN + NWO.
 

DeletedUser

sefuldracilor sep 18, 23:22
Author a spus:
Author a spus:
sefuldracilor astăzi la ora 23:16
Author a scris:

din ZEN aug 15, 01:27
Scriu acest mesaj pentru ca am decis sa ma las de aceasta lume si cred ca sunt unele lucruri pe care membrii familiei ZEN si N.W.O ar trebui sa le cunoasca .

Nu vreau sa fac valuri prin ce urmeaza sa comunic, ci doar sa aduc in atentie , punctul meu de vedere cu ce se intampla pe aceasta lume.

La inceputul acestei lumi , conducerea din triburile ZEN , NWO impreuna cu URSS au decis ca ei vor castiga lumea (tineti cont ca toate sunt triburi tip mamut, care au intre 10-15 conducatori , luand in calcul si conducerea academiilor ).

Asta inseamna ca cei din conducerea familiilor ar trebui sa fie spre sfarsit un trib singur fara sa fie luati in calcul membrii care au purtat luptele grele .

Pentru cei care nu stiu cum a sfarsit intradevar URSS-ul am sa va spun : marii conducatori ai acestei familii , fiind intelesi cu cei din ZEN si NWO au format trib mamut in sud-vestul hartii pt a nu lasa ca vreun trib care nu il controlau sa apara , au facut innobilari interne masive , conducere innobiland pe toti care "nu raspundeau la circulare" si "nu trimite-au sprijin" apoi au "creat" un razboi cu ZEN si NWO insa acesta a fost pierdut .

De luat in considerare ca cei din conducere si cativa membrii au plecat bine merci cu sate de la interne la acesti "dusmani" , dupa ce nu au reusit sa faca "fata" razboiului si au dizolvat destul de repede tribul si academiile dupa ce doar cateva sate au fost innobilate de asa zisi dusmani.

In continuare cei din NWO si ZEN vor mentine alianta , probabil se vor pregati de un "razboi" pentru care e necesar o pregatire , asta insemnand "verificari peste verificari" si innobilari interne pentru ca nu fiecare membru o sa fie cu armata .

Eventual razboiul nu va avea loc , membrii care nu se cunosc cu cei din conducere de mult timp si de pe alte lumi o sa fie innobilati pentru ca nu "corespund" si asa incet incet lumea o sa fie castigata de conducatorii care au decis de la inceput cine ajunge spre sfarsit si cine nu .


Dupa cum am spus la inceput , nu urmaresc sa fac valuri , vroiam doar sa fac luminca asupra unei situatii si daca aveti ceva de adaugat sau de corectat astept raspunsurile voastre .

Iti doresc o seara buna .

Te-au orbit si pe tine ??? v-a hipnotizat pe toti ? Sunt 10- 20 jucatori care controleaza acest joc ... in rest suntem doar sageti / zombi ... la fel ca tine ... unde e farmecul jocului ? unde e adrenalina ?
Eu sugeram sa ne aliem cu ZEN impotriva NWO, astfel ZEN si acadenia locul 1 si loc 2 .... NWO se duce la vale (cativa jucatori din ei, o-r veni in NITRON) ... NITRON/CIRC loc 3 .... De aici adrenalina la maxim :TOATA LUMEA fericita! Cand incepem ???

juancarlos sep 19, 00:22
eu zombi )) tu sageata :)))

juancarlos sep 19, 00:23
tu chiar esti sageata capitanului ion :))))))

juancarlos sep 19, 00:25
esti terminat cum ai dat un pic de greu fugiti toti de mancati pamantul :)) zile trecute erai mare sef si faceai organizate si acum stai cu coada intre picioare ))) habar nu ai de joc man :)))) cum zicea si spyred , sunteti niste frustrati care cum aveti 2-3 atacuri scrieti la tot tribul :)))

sefuldracilor sep 19, 06:25
mai ** in 2 saptamani

juancarlos sep 19, 07:32
tu chiar mai speri aici , crezi ca facio magari si astia musca la mesajele tale :)))

sefuldracilor sep 19, 07:47
citeste inca o data mesajul si vezi ca am dreptate

juancarlos sep 19, 10:52
sa-ti zic eu din ce stiu , fi atent : barosanul era omul la vektor si la click astia 2 il plateau in pp si el v-a vandut cand era sa intre in trib s-a suparat ca nu i-au dat conducere si a intors armele , iar pe voi v-a vandut pe 200 de pp zicea ca sunteti ferme inactive :)))) iar apropo de triburi mamut nu asta era denumirea era trib marmota )) intelegi si tu acum?? iar pe voi v-au denumit sageata capitanului ion nicidecum zombi :))) iar acum din cate stiu pregatesc operatiounea ogorul , adica se pregatesc de lucrarile de toamna si vor sa are fermele sa puna grau sa avem ce manca la iarna .

juancarlos sep 19, 10:57
astia 2 sunt periculosi vektor si click ca spyred numai latra nu musca :))) iar cand ataca fermele voastre astia ** cu jucatori ca nu au moral pe ei si daca le lasa satul le dau 100 pp daca nu isi sparg 3-4 fuluri pe un sat, nu ai ce le face ca sunt mari si au de toate :))) iar ai vostri cum sunt amarati si inactivi pun botul se vand pe mai nimic stiu un caz in care unu a luat 20 pp pe un sat decat sa-l piarda pe gratis a luat 20 pp :))) altu 50 altu 100 si tot asa )) cand esti sarac nici boi nu-ti trag la caruta si te vinzi pe un colt de pita :)))

juancarlos sep 19, 10:59
si mai stiou si acum pe multi din familia voastra de nitrati care se vand pe pp e o lista pe forum la zen si la nwo pe forumul ascuns in care cica acolo sunt trecuti :)) si fac cheta sa le dea sa le poata lua satele usor )) ce sa-ti mai zic

juancarlos sep 19, 11:08
plus ca toti din conducerea urss au fost cumparati de click asta si vektor, din ce stiu eu click asta e din maramures si are cazan de tuica de aia tare cu margele si vinde in toata tara e plin de bani :))) la un moment dat a incercat pe uni sa-i mituiasca cu tuica ))) iar vektor asta e implicat in agricultura cu terenuri,ferme tot ce tine de asta amandoi sunt bazati si ei coordoneaza totul si daca vrem sa ne punem contra lor sa facem vreo lovitura de atat nu putem ca ne mananca si asa mai de frica mai de... mergem inainte :)) ce poti face in situatia asta zi tu ???? suntem cativa care vrem sa ne aliem cu voi impotriva la nwo dar nu putem misca nimic ??????? ce sa facem??

sefuldracilor sep 19, 17:43
Pe de alta parte ... AVETI tot respectul ... dar .. vezi si tu ... jocul nu mai este joc ... Nu-s ce sa mai zic ....

juancarlos sep 19, 21:11
eu astept propuneri realiste de la tine , sa vedem cum facem ????

juancarlos sep 20, 14:28
nu mai zici nimic ???

sefuldracilor sep 20, 15:17
NU stim nici noi incotro va bate vantul ....

juancarlos sep 20, 16:06
mda , dar voi sunteti contra lui :)

sefuldracilor sep 20, 16:08
Nu suntem bordel .... nu ne sexam ... asa ... ca la voi in trib ... incercam sa stam departe de razboi ...

juancarlos sep 20, 16:09
))haide-ti aici la orgii :))

juancarlos sep 20, 21:39
B L I T Z K R I E G asta ce a patit

sefuldracilor sep 20, 21:45
:)) un tip din ZEN la turnat la admini .. chestii naziste / o foto cu Hitler - cont blocat

juancarlos sep 20, 21:48
imi pare rau de el ca lui i-am omorat multi nobili ))era bun aici

sefuldracilor sep 20, 21:48
tot acolo e ... siter pe alt cont

juancarlos sep 20, 22:59
))

Mesajele acestea au fost trimise de către juancarlos mai departe.


poftim ce poate sa debiteze capu unora :))) ... vektor e fermier si click click boom palincar :)) O doamne!
 
Sus