Nedumerire

  • Autor subiect DeletedUser706
  • Data de început

DeletedUser706

Salut,

Cei care ma cunosc stiu ca sunt unul din jucatorii care au inceput acest joc inainte de servarul Beta, ceilalti poate au auzit ceva povesti despre mine.
Dar nu asta este relevant.
Dupa ceva timp in care nu am mai jucat, am primit o notificare despre deschiderea acestei lumi si mi s-a facut dor sa vad cum mai sunt treburile pe aici. Am vazut cum lumea asta ca se deschidea in cateva zile, asa ca am revenit sa arunc si eu o privire. Stiam ca lucrurile s-au schimbat mult si nu neaparat in bine dar ceea ce am gasit depaseste orice asteptari.
Si totusi.
De ce am deschis acest forum.
Fac apel la vechii prieteni sau la jucatorii mai noi sa lumineze un batran ca mine care nu reuseste sa se adapteze acestor schimbari. Deci daca cineva poate sa-mi aduca cateva clarificari il rog sa o faca aici.
Intrat pe aceasta lume am vazut ca viteza este relativ mica, farmul asa si asa, na, nimic deosebit.
Langa mine un vecin.
Probabil cu multe PP.
Si aici vine rugamintea mea. Am sa va prezint doua rapoarte. Unul de ieri unul de azi :

Clădirea principală 17
Cazarmă 10
Grajd 8
Atelier 2
Fierărie 18
Piaţa centrală 1
Statuie 1
Târg 6
Clădire Nivel
Tăietori de lemne 17
Mina de argilă 15
Mina de fier 15
Fermă 15
Magazie 17
Ascunzătoare 3
Zid 11


Clădire Nivel
Clădirea principală 20
Cazarmă 21
Grajd 15
Atelier 3
Curte nobilă 1
Fierărie 20
Piaţa centrală 1
Statuie 1
Clădire Nivel
Târg 10
Tăietori de lemne 20
Mina de argilă 21
Mina de fier 20
Fermă 21
Magazie 23
Ascunzătoare 3
Zid 15

Deci el in 24 de ore a crescut asa :

3 nivele de cladire principala
11 !!! nivele de cazarma
7 nivele de grajd
Curtea nobila + resurse si nobil creati
10 nivele la mine !!!!!!! ( nivele foarte mari !)
2 nivele fierarie
6 nivele magazie
4 nivele zid.

Acum recunosc ca am jucat si eu acest joc ceva timp. Aici vorbim de sute de mii de resurse care nu pot fi stranse din farm in acest stadiu al jocului nici daca farmezi toata harta, in 24 de ore. In contextul in care in aceste 24 de ore el si-a triplat si numarul de trupe.
Tipul acesta mi s-a parut ciudatel de la inceput. Ma luase ca stie el cine sunt eu, ca bla, bla, bla si ca uite imi face cadou 500 de PP :)))))
Eu nu-i raspundeam la mesaje dar omul insista.


Acum, sa nu o mai lungesc.
Vreau sa stiu si eu urmatoarele:
cate PP sau cum poti sa construiesti 45 de nivele de cladiri extrem de mari ( curte nobila, mine nivel 21 sau cazarma 21) dupa o zi pe alta. Tehnic, timpul de construire a ceea ce a construit el este de cateva zile bune. Am inteles ca folosind PP se poate, dar chiar asa a ajuns jocul de departe incat sa faci curtea nobila doar din PP uri?
Ok sa spunem ca acest lucru se poate, dar nu-ti trebuie resurse? Si vorbim de resurse care in 24 de ore nu ai cum tehnic sa le faci rost.
Intreb si eu. Se pot cumpara resuse cu PP ? Pentru ca de farmat nu se pune problema. Poti reduce cu 20 % tot cu PP, dar vorbim de mii si mii de PP si tot nu poti face asta dupa o zi pe alta.
Departe de mine sa spun ca baiatul acesta triseaza.
Incerc doar sa inteleg cat de mult s-a schimbat jocul de cand nu am mai jucat eu si daca cu ajutorul PP poti creste in 24 de ore intr-un ritm care sfideaza logica.
Probabil din cei care jucati pe aici folositi si voi PP.
Nivelele care se regasesc in rapoarte, dupa o zi pe alta, le puteti atinge si voi?
Si care mai este scopul jocului daca poti cumpara cu PP in 24 de ore sute de mii daca nu milioane de resurse cand ceilalti farmeaza pentru maxim cateva mii in 24 de ore?
Este ca si cum cineva ar juca cu coduri de resurse iar ceilalti ar juca normal.
Uite as vrea sa stiu si eu un jucator care farmeaza normal, care este maximul de resurse atins intr-o zi pe lumea asta.
Sunt curios daca fie numai din aia ii ajungea sa construiasca curtea nobila + nobili + 11 nivele de mina .
Nici numai vorbesc de trupe :)
Astept raspunsurile voastre sa inteleg si eu cat de mult s-a schimbat acest joc.
Va multumesc.
 

DeletedUser44423

Uite as vrea sa stiu si eu un jucator care farmeaza normal, care este maximul de resurse atins intr-o zi pe lumea asta.
Sunt curios daca fie numai din aia ii ajungea sa construiasca curtea nobila + nobili + 11 nivele de mina .


Eu am astazi 107.824 resurse farmate... Sunt in top 3 iar pe primul loc (cat s-a farmat ieri) este cineva cu 130.573

Si da, se pot creste nivelele alea in 24 ore... Resursele se cumpara de la targ -> depozit premium (150-300 resurse pentru fiecare pp) si nici nu iti trebuie negustori!
Resursele ajung in 1 ora si ceva iar in momentul de fata sunt 150k de fiecare la depozit... Dar se vand si se cumpara milioane daca stai toata ziua sa le iei...

Cat despre viteza de construire, dai injumatatire de 2 ori daca nu ma insel, iar apoi terminare... Nu stiu exact, nu prea am folosit injumatatirea...

cate PP sau cum poti sa construiesti 45 de nivele de cladiri extrem de mari ( curte nobila, mine nivel 21 sau cazarma 21) dupa o zi pe alta.


Ca sa iei 500.000 de fiecare, iti trebuie cam 7.500 pp-uri iar injumatatirile, n-am idee, dar sigur nu depasesc 7.500...


5eef6257gw1emvg4uh2kbg20b4069hdw.gif



Cam asa arata un jucator cu pp-uri...
 

DeletedUser47559

nici ferme nu se mai fac prea multe,pt ca exista depozitul,de ce sa iti rupi cateva trupe cand poti lua resurse de la depozit foarte usor si in plus ca sa te faca sa nu mai ataci jucatori sa ii faci ferma mai e si tampenia de garda...usor usor dar sigur se duce din farmecul jocului.
Bine ca inca mai exista lumile speciale unde nu exista facilitatile premium,asta e singurul lucru care ma face sa mai joc...dar vad ca nu multa lume intra pe speciale din pacate.
 

DeletedUser706

Am inteles acum ceea ce s-a intmplat.
Nu vreau sa comentez in ceea ce s-a transformat jocul, pentru ca nu sunt eu cel care face regulile.
Am sa rog un moderator sa inchida acest subiect.
Va multumesc.
 

DeletedUser40187

La nemti pe server apar concomitent 2 lumi de joc cu setari diferite, una e cu facilitati premium cealalta e fara. Cred ca e cea mai buna solutie pentru a impaca pe toata lumea.
Lumile speciale sunt o alta solutie doar ca nu toti sunt dispusi sa stea 24/7 sase luni de zile.
 

DeletedUser1198

Aztecule, jocul nu mai are nimic in comun cu inceputurile :) Cum am zis, jucatorii intra pe 5-6-7 lumi unde nu fac nimic altceva decat sa vanda resurse pentru PP, aduna cateva zeci de mii de PP-uri si pe urma fac ceea ce a facut vecinul tau :)
 

DeletedUser

Nu va asteptati sa apara lumi fara pp-uri la noi , in afara de cea clasica:). Numarul de jucator scade pe zii ce trece si vad ca multora nici nu le pasa acest lucru, se incearca doar metode prin care sa se m-ai ciuguleasca un leu si in buzunarul altora:). Nu vreau sa supar pe nimeni dar poate ca ar trebuii sa se ia unele masuri , eu nu cred ca jucatori precum rakanisu , portile iadului si asa mai departe au uitat acest joc si ceea ce insemna el inainte cu cativa ani :). Aceasta este mentalitatea noastra si din pacate nu ne-o poate scoate nimeni din cap.
Sunt de acord cu ceea ce a spus colegul de mai sus , sa fie facuta domnule o lume cu pp-uri iar alta sa fie clasica si sa fie multumita toata lumea.Sper sa nu deranjez pe cineva cu cele spuse de catre mine , este doar o parere :). Un joc placut tuturor
 

DeletedUser43917

Mult va plangeti :)
Jucati de placere ce conteaza ca unii bag 1251253433432535 pp?
Realizarile vin de la sine
 

DeletedUser39475

Pp-urile investite nu vor suplini niciodată pe termen lung un farm bun sau o tactică de dezvoltare sănătoasă. Lăsați pepiștii să se bucure în start, jucătorii jucători vor reveni și vor face diferența pe parcurs. Restul e can can.

Dacă vreți starturi, intrați pe speciale. Nu de alta, dar să vedeți dacă vă mai pricepeți la ele, pentru că intrând doar pe normale vă creați o imagine deformată. :) Nu vă obligă nimeni să jucați 6 luni acolo, jucați 6 luni pe normale și arăta-ți-le la nubi că pepeurile nu contează. Punct.
 

DeletedUser43917

N-ai ce sa le faci , atata pot :D Se tot plang pe aici si daca stai sa vezi ce au realizat pe lumile unde nu erau facilitatile astea , observi ca au fost innobilati la al 5-lea sat.
 

ricautza

member
Scor reacție
10
Cristi e vorba de termen scurt aici nu de termen lung. Ca daca pici langa 2 pp-isti care dau in tine zilnic nu mai ajungi tu la termen lung (in cazul in care joci corect). Ca sa nu mai zic de nobili facuti cu pp unde e si mai si. Nu scoti din farm sa suplinesti talerii.

Cat de speciale, Cristi, dupa a doua clasica cu viteza 4 am zis ca nu mai intru in viata mea pe asa ceva ca stateam cu Luminita zi lumina amandoi pe cont. Daca s-ar face sa zicem lumea 54 si 54 clasic cu aceleasi setari si una fara facilitati premium ar fi altceva doar ca o lume fara facilitati in conditiile scaderii numarului de jucatori nu mai e rentabila si se vine cu cate o speciala ca osul ala care doar ii este aratat cainelui ca sa faca ce vrea stapanul mai departe :)

Si da ma plang. Pt ca doar noi putem sa schimbam ceva nu cei ce detin jocul pt ca lor le convine. E aceeasi situatie ca la fotbal. Stadioane goale pt un joc care a devenit cu totul altceva decat era. Iar noi cei ce mergeam si mergem pe stadioane ramanem nostalgici la vremurile cand erau cate 40-50k oameni la meciuri si plecam cu 2 zile mai devreme de acasa sa plec in deplasari etc. Asa si aici. Lumi pe 4 k-uri? Pe bune? Asa ca tot timpul o sa fiu nostalgic la ce a fost si la fel ca la meciuri, la care continui sa merg, si aici, intru pe lumile noi pt ca ma leaga amintiri si oameni de acest joc, nu pentru calitatea jocului
 
Sus