Negustorul călător revine!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
merchant_banner_600_75_px.jpgDragi jucători,

Negustorul călător Midas a revenit și are din nou nevoie de ajutorul tău! Datoria ta va fi să îl păzești pe durata călătoriilor sale și să te asiguri că ajunge la destinație.
Midas își va incepe călătoria pe 16 Mai la ora 14:00 si va fi pe drumuri timp de 4 zile. Călătoria sa se va finaliza pe 20 Mai la ora 14:00.


Îmbunătățiri
De la ultima călătorie a negustorului Midas am implementat cateva imbunatatiri pentru acest eveniment.
  • Am adaugat un buton pentru optiunea de "Fugi!" in cadrul paginii aferente evenimentului. Acesta va permite sa opriti instant o lupta. Abandonand lupta se va contoriza ca pierdere cu toate efectele negative pe care le presupune acest lucru.
  • Am adaugat un indiciu care sa va informeze cu privire la imposibilitatea de a descoperi cufere aditionale atunci cand toate sloturile aferente sunt pline.
  • Am adaugat informatii in mai multe locuri din cadrul interfetei aferente jocului cu privire la faptul ca mercenarii pot castiga experienta doar pentru primele 20 de lupte pe zi. .
  • Recompensele sunt putin mai usor de obtinut avand in vedere ca am redus distanta necesara pentru acestea.

Înfrângerea atăcătorilor

În timpul acestui eveniment trebuie să-l apărați pe comerciantul Midas, luptând cu gărzile dvs. de mercenari impotriva unor grupuri de atacatori. Grupul de luptători este ales în mod aleatoriu dintr-o cantitate diferită de unități cu valori ofensive și defensive diferite. Pentru fiecare infruntare va trebui sa iti alegi oamenii cu intelepciune pentru a putea castiga!

merchant_units_450px.png


Lupta este divizata pe mai multe ture. In partea de jos a paginii evenimentului veti putea vedea ce unitate va ataca si cand. De fiecare data cand o unitate va ataca va reduce puterea defensiva a celei atacate cu o valoarea aleatoare cuprinsa in intervalul aferent puterii sale de atac. Atunci cand puterea defensiva a unitatii atacate este redusa la 0, atunci aceasta este considerata infranta. Nu iti face griji daca unul din luptatorii tai va fi invins. El va fi in continuare disponibil in cadrul urmatoarei lupte. În partea de jos a ecranului puteți găsi o bară care afișează ordinea în care unitățile vor ataca. Unitatea activă este afișată având o pictogramă mai mare. Pentru a ataca o unitate, trebuie doar sa dati click pe aceasta. O săgeată vă va arăta ce unitate a fost atacată și un număr va afișa daunele suferite. Pentru a accelera animatia si pentru a economisi ceva timp, puteti folosi optiunea din partea de jos a ecranului afarent luptei.

Daca veti considera va batalia este cel mai probabil pierduta puteti folosi optiunea "Fugi!". Aceasta va permite sa opriti lupta imediat dar se va contoriza ca si pierdere.

Dupa ce ii veti invinge cu succes pe atacatori, caravana de negustori va calatori mai departe iar luptatorii tai vor castiga experienta ce le vor permite sa devina mai puternici. Abilitatile defensive si ofensive se vor imbunatati, insa, va creste si posibilitatea de a intalni adversari mai puternici pe drum. Tineti cont si de faptul ca desi mercenarii pot lupta mai des, ei nu vor obtine experienta decat din cadrul a 20 de lupte pe zi. Cuferele, pe de alta parte, vor include intotdeauna experienta suplimentara pentru mercenari.

trump2_turnorder.pngDeschiderea cuferelor


Cand toti atacatorii vor fi invinsi veti fi recompensati cu un cufar. Acesta poate contine mai multe obiecte iar pentru a vedea ce poate fi in interior trebuie doar sa dati click pe cufarul in cauza. Deschiderea cuferelor o sa dureze ceva timp si veti pute doar sa transportati cate 3. Dupa ce atingeti numarul maxim de cufere, nu veti mai putea gasi altele noi pana la eliberarea unui slot. Aveti grija sa le deschideti frecvent!


trump2_merchantroad.png


Midas o sa va rasplateasca si cu alte recompense suplimentare atunci cand va ajunge mai aproape de destinatie. Veti putea observa posibilele recompense afisate in partea de sus a ecranului aferent evenimentului. Tineti cont insa ca doar luptele castigate va vor aduce mai aproape de destinatia acestuia! Daca veti pierde sau daca veti fugi de la lupta o sa pierdeti o parte din distanta deja parcursa.


Sperăm să vă bucurați de eveniment și vă dorim călătorie plăcută!
De asemenea așteptăm cu interes feedback-ul vostru în cadrul
acestui thread!


Echipa Triburile
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Evenimentul Negustorul Calator revine, incepand cu data de 9 Septembrie ora 15:00 si se va sfarsi in data de 13 Septembrie ora 15:00

Evenimentul NU va fi disponibil pe lumile speed, special si 84 !
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus