DeletedUser3643
glumesti nu ?))) pe l2 nu fac cu tine nici un 1vs1....pt ca e clar ce iese
...dar pe l4 sau pe o lume noua is dispus sa fac 1vs1 cu oricine
poate am de 3 ori mai multe sate ofensive decat ai tu=)))))
glumesti nu ?))) pe l2 nu fac cu tine nici un 1vs1....pt ca e clar ce iese
na hai sa o luam asa viruzz....uite...de pe lumea 2...fac 1vs1 cu orcine care are maxim 200k puncte...eu am doar 120k puncte.....si cum ai zis tu...ai mult mai mult atac decat am eu....si nu de 3 ori mai mult...ca de vreo 10 ori mai mult....ma rog...dar pe o lume noua....unde incep toti de la 0....ma bat cu oricine si de la distanta daca chiar insista respectiva persoana...
mare greseala dak bagi nubii de la mare distanta in seama ... iti irosesti timpul degeaba![]()
mare greseala dak bagi nubii de la mare distanta in seama ... iti irosesti timpul degeaba![]()
.....si cum ai zis tu...ai mult mai mult atac decat am eu....si nu de 3 ori mai mult...ca de vreo 10 ori mai mult....ma rog...dar pe ...
nubii=noob??
Asta ai vrut sa zici?
D c e noob?
C e noob?
Dak el e noob u ce esti???
Hack nu te vad prea bine, serios vorbesc....Desi esti cam departe de MK tribul mama nu te vad prea bine...Iti dau un sfat:mai bine usurel k gura pe forumul general k cine stie cine vede si o rupi in fericire.Faceti si voi un topic nou k disparitia acvilelor...O sa aveti aceeasi soarta k fostii Z!mbrii(parca asa le zicea) V-ati bagat intr-un razboi care nu aveti cum sa il castigati.Si am impresia k aici o sa se vada si un pic din NE.
viruzz te mai lauzi mult pe aici? deja ati deviat de mult de la subiect...![]()
De data asta veti trimite si armate de atac nu numai nobilii![]()
Alexutzule de ce folosesti cuvinte care te depasesc ? Ori nu sti ce inseamna noob ori cataloghezi anumite persoane doar asa ca sa te afli si tu in treaba.
Dupa mintea ta viruzz este noob, asta inseamna ca si eu sunt noob inseamna ca acest joc defapt este jucat doar intre noobi.
Data viitoare poate nu postezi si tu doar de dragul sa ai un "Post" in plus.
cum faci sa postezi ca vizitator?glumesti nu ?))) pe l2 nu fac cu tine nici un 1vs1....pt ca e clar ce iese