Nfs

DeletedUser20120

ce legaturi ai ? iai pus tu la aliati ca sa atragi cati mai multi jucatori ?? :)))
 

DeletedUser

Nu! Apărătorul meu era întemeietorul tribului. Şi toate astea pentru că l-am atacat! Dacă aş avea chef aş putea să intru în trib cu drept de conducere. A! Şi mai nou am obţinut o alianţă (reală) cu NOI. .
În afară de asta, aici vorbim de o academie! Sunt omulţime de jucători începători/fără trib, care ar avea nevoie să intre în academia noastră!
Reclamă:
Ţi-ai făcut un trib dar nu ştiu cine te tot ameninţă că dacă nu âl desfiinţezi te cucereşte? Te întrebi cum vecinul tău poate face într-o săptămână 10.000 de puncte, când tu ţi-ai râs de el cu puţin înainte? Te tot atacă un aliat şi oricât ai face reclamaţie la conducere nu ţi se răspunde?
Atunci e clar că nu ştii cu ce se mănâncă jocul ăsta! Vino la noi şi o să te învăţăm tot ce e necesar! O să poţi înfiinţa un trib apărat de noi, sau vei putea chiar promova în [ally]SLaaT[/ally]ş/sau în unul din triburile TOP 10 !
 

DeletedUser

P.S. Nu vreau să mă dau mare că sunt puternic, dar i s-a făcut milă de mine. El m-a învăţat 70% din ce ştiu acuma!
 

DeletedUser

Cum adica esti puternic? Poti ridica 100 de kilograme intr'un deget? Sau cum?

...70%? Vreau sa stiu cat inseamna la tine 100%!
 

DeletedUser

Atunci mi-am făcut un trib pt. că credeam că-mi fac o clădire. El m-a învăţat toate strategiile standard, iar eu am mai acumulat şi adăugat (30%).
 
Sus