Nicovala Regelui Mercenar !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Vino imediat! Spionii noștri au descoperit o nicovală deosebită, mai mare decât orice am văzut vreodată. Poartă gravuri care au aparținut unui rege mercenar care a venit din teritoriile dintr-o epocă anterioară.

Dacă fierarii noștri au dreptate, nicovala poate rezista la temperaturi extreme și poate produce bunuri de o putere nespusă. Aduceți materiale, astfel încât să-i putem debloca potențialul!


ds_anvil_150.png


Dragi jucatori,
încă o dată, vrem să vă urăm bun venit tuturor în eveniment! În „Nicovala Regelui Mercenar” vei aduna și combina metale pentru a crea obiecte puternice. Dar, pentru a fi un pic provocator, nu veți ști ce combinație de materiale va rezulta în ce articol!

Pentru a vă ajuta în această sarcină, v-am oferit o carte de rețete, care va înregistra automat toate rețetele pe care le descoperiți în timpul evenimentului. Pentru câteva sfaturi suplimentare despre cum să reușiți, vă rugăm să citiți instrucțiunile de mai jos:

Materiale

Resursa de bază pentru acest eveniment sunt șapte materiale diferite specifice evenimentului:

Plumb
Staniu
Cupru
Oţel
Bronz
Argint
Aur


Plumbul, staniul, cuprul și oțelul sunt destul de comune, în timp ce bronzul, argintul și aurul sunt puțin mai rar de găsit.
Deși există mai multe modalități de a obține materiale noi, principala cale este efectuarea a cel puțin una dintre următoarele acțiuni:

Recrutați trupe
Construiți sau modernizați clădiri
Bateti taleri
Accept oferte comerciale
Atacă satele
Apărați satele

Fiecare acțiune are șansa de a vă oferi un material gratuit, aleatoriu. Astfel poți primi până la opt materiale pe zi.
Pe ecranul evenimentului veți vedea o prezentare generală a câte materiale gratuite ați primit deja.
Modalități suplimentare de a primi materiale sunt finalizarea misiunilor evenimentului și participarea la clasamentele zilnice.

Nicovala

Pentru a crea un articol, așezați pur și simplu trei materiale pe nicovală și creați-le. Articolul creat va fi plasat în inventarul dvs., iar rețeta va fi adăugată în cartea de rețete.
Vă rugăm să rețineți că fiecare rețetă va crea un articol, nu există rețete care să nu dea un rezultat. Aceasta înseamnă că există câteva articole, care pot avea mai multe rețete pentru a le crea.
De asemenea, rețetele necesare sunt diferite pentru fiecare jucător! Dar va fi întotdeauna cazul în care utilizarea materialelor mai rare (bronz, argint și aur) va avea ca rezultat articole mai valoroase.
Cartea de rețete vă va permite, de asemenea, să filtrați pentru anumite materiale și, dacă aveți toate materialele necesare, să creați articolul dorit direct din cartea de rețete.

Schimbări

De când evenimentul s-a desfășurat ultima oară, au existat câteva îmbunătățiri ale acestuia.
În primul rând, acum veți primi feedback pentru rețetele cunoscute și necunoscute pe ecranul Crafting. Dacă utilizați o selecție de materiale pe care nu ați încercat-o înainte, acum veți vedea că aceasta este o „rețetă necunoscută” în caseta de selecție. Dacă utilizați o combinație de materiale pe care ați încercat-o deja, veți vedea acum un text care spune „deja descoperit”.
În plus, au existat câteva îmbunătățiri minore la interfața cu utilizatorul a evenimentului. De asemenea, în pop-up-ul final al evenimentului, articolele create în timpul suplimentar de fabricare vor fi, de asemenea, calculate acum.



Evenimentul va începe pe 9 Februarie 2022 la ora 15:00 și se va desfășura până pe 23 Februarie 2022 la ora 15:00. Vă rugăm să rețineți că ar putea dura câteva minute până când evenimentul apare pentru fiecare jucător.

Odată ce evenimentul a încheiat evenimentul în sine, toate rețetele și toate materialele rămase vor fi eliminate; nu se reportează la următoarea desfășurare a evenimentului. Toate obiectele pe care le-ați creat în timpul evenimentului și pe care nu le-ați folosit vor rămâne, desigur, în inventarul dumneavoastră.



 
Ultima editare:

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Eventul "Nicovala Regelui Mercenar" revine incepand de pe 10 Octombrie si va dura pana pe 24 Octombrie 2023.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus