Nofa->Fermieri adevarati ???

  • Autor subiect DeletedUser4920
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser29146

Fermierii sunt pe 25 si pe 15...ai putea nimeri acolo cu putin noroc
 

DeletedUser20252

Sunt vechii fermieri,ceva din TDL si putin mai mult din DIABLO. Mai bine intri la noi si sa te inobileze unu si dai inceput nou.

Dar pentru mai multe detalii pe privat.
 

DeletedUser17004

Mai multul din Diablo nu-l prea vad o_O vai vai, o sa fiu singurel printre paie in k58.
 

DeletedUser4920

Stire SOC


Marele fermier iurka a fost prins la granita de la ungheni incercand sa bage in Romania cantitatii uriase de tigarl i contrafacute , binenteles ca paparazii nostri au fost acolo la panda si au facut o poza chiar in momentul arestului exact cand marele fermier iurka a pus piciorul pe pamant romanesc.
Insa maritul iurka nu a fost singurul , complicele sau din romania renumitul mafiot andreispies a fost si el arestat la iasi in casa conspirativa unde iurka era asteptat sa vina cu marfa introdusa ilegal in tara , nici nu mai trebuie sa va spun ca paparazii nostri au fost acolo si l-au pozat pe andreispies in splendoarea sa.
Va aratam doar o mica parte din captura pentru a va seama de gravitatea actiuniilor lor (vedeti ce se intampla cand uitati sa mituiti politia)Auzind aceasta stire actualul preamarit fermier erwinrommel a decis deschiderea unei chete publice (stim ce s-a intamplat la ultima cheta) , asa ca am fost pus sa fac aceasta cheta

Primu articol de vanzare este chiar de la erwinrommel, un incredibil superman speedoIar al 2 lea articol din aceasta seara este o poza in premiera internationala cu portile iadului din perioada junioratului.
Astept ofertele dumneavoastra de preferinta cat mai tampite ca doar eu sunt organizatorul (aa da si spaga pe langa binenteles)
 

andreispyes

E ziua lui Setzel azi si ii facem o surpiza :
O sa-i facem un album foto :

Aste e setzel :Prietena lui pe care o iubeste in fiecare centimetru :

De ziua ei , da nu ave haine ca ii erau mici toate :(..

Amanta pentru care nutreste o dragoste mai larga :Si la sfarsit l-am imortalizat pe setzel peste 50 de ani intr-o sculptura din nisip:
LA MULTI ANI !!!
 

DeletedUser4920

Astept ofertele pentru articolele expuse sa facem cheta sa il scoatem pe rusu iurka si pe betivu spies din parnaie :D
 

DeletedUser4920

Interesanta oferta mai trebuie si portile iadului sa fie de acord :D
 

SemperVeritas

setzele pentru tine il bagam la zdup si fara sa vrea >:) ca siasa nea negat odata intrarea in iad mie si lui rommel =)))) nea lasat pe dinafara de la party...
 

DeletedUser20252

Poi daca nu ati beut,nu ati batut vreo 2 jucatori,de exemplu pe gabyy89,cum sa va primesc,va mai las pan vad vreunu bagat cu capul in WC :D
 
Ultima editare de un moderator:

mine

Astept ofertele dumneavoastra de preferinta cat mai tampite ca doar eu sunt organizatorul (aa da si spaga pe langa binenteles)
oferta mai tampita decat mine nu stiu... asa ca, pentru o cauza nobila, ma ofer...

deoarece stirea m-a impresionat la culme, sunt uda toata :)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.