Noile reguli ale forumului - lamuriri si discutii

DeletedUser

Daca este veche sau nu mai putin important, trebuia mentionat si aici avand in vedere tema acestui topic "Noile reguli ale forumului - lamuriri si discutii ", ea a fost discutat doar la "Moderatorii va raspund".

tot incearca sa faca moderatorii ceva.
http://forum.triburile.ro/showthread.php?t=8076
si
http://forum.triburile.ro/announcement.php?f=16&a=19 cand se mai face up=date-urile?
nu de alta da au mai disparut moderatori, au mai aparut....iar au disparut.
 

DeletedUser

a intrebare: daca tot e necesar conform raspunsului

regula 6.4
6.4. In cazuri extreme, ne rezevam dreptul de a inchide conturi chiar daca nu se aplica nici una din regulile de mai sus.
de ce nu a fost anuntata?
ca are 4 luni de cand e implementata?
 

DeletedUser18134

6.1. Moderatorii si adminii au dreptul de a edita, sterge mesajele si/sau inchide topicuri.
Daca mesajul dumneavoastra a fost sters sau editat atunci inseamna ca stergerea/editarea a avut la baza un motiv intemeiat. Va rugam respectati instructiunile lor.


si daca vreau sa sterg ce am scris (se mai intampla sa fim razgandaci si daca exista posibilitatea tehnica inseamna ca este automat legala) voi sterge doar ce am scris eu (adica las acolo doar intervetia moderatorului) sau pot, in calitate de autor sa steg tot mesajul? nu de alta dar daca raman fara cele 4 cuvinte obligatorii ma lipesc poate de o alta sanctiune / avertizare :))
 

DeletedUser8343

Daca ti-a fost editat mesajul sau modificat, anunti moderatorul de pe acea lume sau un SM ca vrei sa iti fie sters mesajul...
 
Sus