noobs. cine suntem si ce vrem.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

indu niciodata nu am fost trimis la margine de voi! Eu m-am lasat singur si am cedat satele in trib !

ma indu omu asta se lasa si de cat sa se lase mi la dat mie contu! am dat stergere cont la celelalte asa ca nu mai am nici o legatura cu ele!

Te-ai lasat si ai cedat satele in trib, ca apoi sa preiei un alt cont, pentru care dealtfel ai sters contul precedent cu care te lasasei in timp ce cedai satele in tribul in care luai un nou cont si cu aceasta ocazie stergeai contul care nu se stergea, ci se cedau sate in trib de pe el si............


:)))))))))))
 

DeletedUser

am sa postez aici discutiile interne din trib pe marginea deciziei mele de a cere colegilor de echipa retragerea de poe acest server in semn de protest fata de legile prea blande de pe serverele romanesti:


martzian astăzi la ora 21:03 Citat Prelucrare Şterge intentionez sa ma retrag de pe L7 in semn de protest fata de multitudinea de conturi folosite pentru a lupta impotriva noastra: cuka, alias little bad alias mariusica 73 este un caz, dfa1, care incearca sa preia alte conturi, pentru a fi aproape de noi si a ne lovi, este altul si cine stie cate or mai fi. eu cred ca aici, noobs a demonstrat ca poate fi un trib bun. este foarte, foarte posibil sa dau stergere de cont la un moment dat. am sa cer de asemenea tuturor celor care vor sa demonstreze ca suntem o echipa sa-mi urmeze exemplul. pana atunci inca, am sa lupt asa cum am facut-o pana acum.
inducs astăzi la ora 21:05 Citat Prelucrare Şterge sunt alaturi de tine martzian.
Sfinxul astăzi la ora 21:07 Citat Prelucrare Şterge Pana la capat!
robert.cta astăzi la ora 21:07 Citat Prelucrare Şterge Si eu sunt alaturi de tine, martzian.
ionutbest2008 astăzi la ora 21:07 Citat Prelucrare Şterge si eu la fel!
shaggy1991 astăzi la ora 21:09 Citat Prelucrare Şterge Eu sunt cu voi ... !!Desi ash vrea sa ramanem sa le dovedim ca oricat sar chinui nu au cum sa ne invinga :D ...
Prelucrarea shaggy1991 astăzi la ora 21:11

Antagon astăzi la ora 21:12 Citat Prelucrare Şterge Cand se va ajunge la concluzia ca noobs si-a terminat misiunea pe L7 voi fi si eu alaturi de voi.

Totusi.. protestul impotriva multiaccounting-ului.. nu va aduce nimic nou.. vor fi aceleasi metode tolerate de ADMINI.

Sincer.. cred ca oricum aceasta minunata echipa va face fata oricarui adversar indiferent de cat de murdar va juca pentru ca pur si simplu suntem prea buni pentru ei.. si nu neaparat individual cat ca un tot unitar.

Totusi.. va rog bazati-va pe mine. Voi fi alaturi de echipa.. pana in panzele albe.
Odata ce spiritul noobs a patruns pe cineva, nu se va mai "lepeda" in veci de el :)
sdss022l astăzi la ora 21:16 Citat Prelucrare Şterge evident, si eu voi fi alaturi.
klarpunct astăzi la ora 21:25 Citat Prelucrare Şterge Nici de mine nu scapati.
Prelucrarea klarpunct astăzi la ora 21:26

piticu2008 astăzi la ora 21:32 Citat Prelucrare Şterge contati si pe mine:))
crystyv astăzi la ora 21:35 Citat Prelucrare Şterge evident ca si eu sunt alaturi de voi
fanfan13 astăzi la ora 21:53 Citat Prelucrare Şterge va sunt alaturi.
filly21 astăzi la ora 21:54 Citat Prelucrare Şterge martzian, nu cred ca are rost sa folosesti aceasta forma de protest impotriva celor care nici macar intr-un joc nu pot fi corecti.Nu e corect fata de tine si altii care au luptat si au stat nopti nedormite in fata calculatorului sa nu ii cucereasca si ultimul sat.Chiar daca acuma iti vine sa dai stergere cont din cauza asta , nu da ca poate o sa-ti para rau ca pentru niste oameni de nimic ai renuntat sa mai joci.
Faci cum doresti, eu mi-am spus punctulde vedere dar sa te gandesti bine inainte.
Peace !
filly21 astăzi la ora 21:55 Citat Prelucrare Şterge si am uitat sa zic: si eu sunt alaturi de tine oricare ar fi decizia finala !
corlatescu astăzi la ora 22:00 Citat Prelucrare Şterge Nu merita ...eu nu sunt de acord , ce demostrezi ca renunti u si ii lasi pe ei sa isi faca jocul , cel mai destept cedeaza dar daca cedezi ce rezolvi? scapi de ei si?
o sa mai dai iar de ei sau de altii ca ei ...
filly21 astăzi la ora 22:04 Citat Prelucrare Şterge corect , si pe lumea 5 am gasit dobitoci ca altfel nu le pot zice care au facut pe grozavii cu 2 conturi sau mai multe, astia sunt ca paduchii, trebe omorati sa scapi de tot de ei.
BAMSE 83 astăzi la ora 22:23 Citat Prelucrare Şterge De-o fi una, de-o fi alta
Ce e scris si pentru noi
Bucuros voi sterge contu'
Pentru ca sunt alaturi de voi!

mare sef, sa ne zici ora si minutu daca hotarasti sa dai stergere de cont, sa dam toti imediat dupa tine

kasp3r astăzi la ora 22:29 Citat Prelucrare Şterge si eu dp voi

Sunt un noobs mai nou si nu imi place spiritul de turma dar de data asta sunt de acord cu tine ... renunt la tot si va urmez ... pe alta lme sau la o bere ... tot ce vreau este sa conteze gestul nostru dar oricum ar fi am luptat impreuna si "murim" impreuna.
smartpizza astăzi la ora 22:33 Citat Prelucrare Şterge si eu sunt pt iesire "en gros"

Patroane, io unul te inteleg perfect si decizia mea daca as fi fost in locul tau ar fi fost aceeasi. Pt cei carora nu le da inima ghies sa renunte la munca de pina acum as dori sa le propun urmatorul exercitiu de imaginatie: ia incercati sa transpuneti situatia data in viata voastra de zi cu zi, la serviciu sa zicem. Cum ar fi sa fie promovati doar trisorii, iar ceilalti, hamalii (caratorii de pian, vorba lui Radoi) sa fie taxati la sange pt o greseala cat de mica (asta in cazul in care nu li se cauta nod in papura sau sunt pur si simplu pedepsiti gratuit)? Oare nu v-ati cauta alt loc de munca? Io unul cel putin asa as face. Cam asa vad io unul situatia si aici.
shaggy1991 astăzi la ora 23:27 Citat Prelucrare Şterge Ai dreptate ... dar crezi ca *** intram in alta lume nu va fi tot la fel ... Exemplu : Este tot cum ai zis tuh ... mergi la alta munca ... unde va fi la fel .. tot timpu va exista chestia asta nu ai cum sa scapi de ea ....
ALATURI DE MARTZIAN !!!
martzian astăzi la ora 23:30 Citat Prelucrare Şterge in acest nu victoria ci frumusetea luptei conteaza in primul rand. asa cum in aceasta situatie nu victoria asupra sistemului, ci protestul pentru o cauza dreapta este cel care iti aduce lauri pe frunte.
inducs astăzi la ora 23:30 Citat Prelucrare Şterge un continent intreg de sate paarsite sunt sigur ca va atrage atentia celor care conduc acest joc.
shaggy1991 astăzi la ora 23:33 Citat Prelucrare Şterge eu nu am zis nimik de victorie ... am vrut sa scot in evidentza ca degeaba ne mutam de pe o lume pe alta ... tot akolo ajungem .... La stergere de cont ... Tot se gasesc uni ca cuka sa strice jocul ...
mpllucian36 astăzi la ora 23:34 Citat Prelucrare Şterge Desi sunt nou aici ,am fost impresionat de la intrarea in trib,si vreau sa fac parte in continuare din aceasta echipa. Ne vedem pe L10 ?:D:D:D:D
robert.cta astăzi la ora 23:34 Citat Prelucrare Şterge In plus, ganditi-va ca va ramane multa vreme in memoria tuturor jucatorilor protestul nostru...se va sti despre noobs mult timp de acum inainte.
oldmac astăzi la ora 23:34 Citat Prelucrare Şterge eu zic ca mai mult le atrage atentia daca nu mai cumparam CONT PREMIUM
oldmac astăzi la ora 23:35 Citat Prelucrare Şterge ar putea fi si asta un mod de protest
BAMSE 83 astăzi la ora 23:35 Citat Prelucrare Şterge Eu pe Martzian l-am admirat si mai tare cand m-a certat ca intentionam sa trisez. A face ce e corect, a juca cavalereste, sunt noiste principii dupa care lumea nu se ghideaza. Deci a sustine asa ceva, si public, iti atrage numai probleme. Din clipa in care iesi in lume si vrei sa spui adevaru, sau vrei sa faci ce e corect, din clipa aia pregateste-te ca lumea nu te va ierta.

Dar asta e si ideea, ca cei ce lupta pentru corectitudine sa fie tot timpul putini, haituiti, ca vorba ceea : In foc se lamureste aurul.

Asa ca pentru cei care vor sa strige din toti rarunchii : Vreau dreptate, vreau corectitudine, va spun sa va pregatiti de atacuri si piedici.

Strabunii nostrii alegeau moartea pe campurile de lupta. Noi, astia mici si slabi, si palide umbre ale celor ce au fost, dam stergere de cont. Ideea in sine e aceiasi: Sacrificiu! Pana unde esti dispus sa mergi pt ceea ce sustii?


daca imi permiteti. Un om pe care il admir si il stimez cu toata puterea, preotul calugar Arsenie Papacioc, pe cand era inchis in inchisorile comuniste a fost chemat de un colonel care i-a spus: Pana unde esti dispus sa mergi cu prostiile astea ale voastre? parintele i-a raspuns: Pana la moarte domnule colonel! Dar tot parintele zicea ca moartea era usurare, comparativ cu torturile la care a fost supus.

Deci asta e. Numai noi stim cate nopti nu am dormit, cate certuri cu prietenele(ii)/nevestele(sotii) am avut, cate injuraturi ne-am luat ca ne pierdem vremea cu un joc de "2 lei" care nu ne aduce nimica. Noi stim cate sacrificii am facut. Iar acum, am sa dau stergere de cont alaturi de martzian ca o incununare a tuturor sacrificiilor. Am sa arat ca nu pentru sate si lacomie am jucat, ci pt altceva.

parazitu1919 astăzi la ora 23:48 Citat Prelucrare Şterge Si la bine si la greu cu voi !
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser8914

re

nu te-ai inselat de alianta Die. nu este asa ? sunt aici , STERGERE CONT !
 

DeletedUser

Sincer , cea mai bună alegere ! (Scăpăm de cei mai buni jucători de pe .ro , .net , .de , .xzczx , .dsad :eek: )



Apropo !Vă este ciudă că alții sunt mai deștepți ca voi ? :confused: (Noobs,uni)
 

DeletedUser8715

Martzian, este decizia voastra si fie ca suntem de acord, fie ca nu, trebuie sa v-o respectam. Parerea mea este ca ati putea sa mai jucati pana terminam cu diablo si apoi poate s-ar mai alatura si altii din alianta protestului vostru.
 

DeletedUser

Sincer , cea mai bună alegere ! (Scăpăm de cei mai buni jucători de pe .ro , .net , .de , .xzczx , .dsad :eek: )



Apropo !Vă este ciudă că alții sunt mai deștepți ca voi ? :confused: (Noobs,uni)

Te las pe tine sa fi cel mai destept..
Noi restul.. (noobs) preferam sa fim inteligenti, cumpatati si cu onoare.
Somn usor !!
 

DeletedUser

is 100% sigur ca :

Nu vor da stergere cont! face putin martian pe victima! chiar daca is dusmani mei:))) e fain sa te trezesti diminiata cu 300 de atacuri! Nu cred ca cineva de pe harta asta ataca mai bine ca noobs:))) noi am simtito!

Oricum ma trezesc maine cu 500 de atacuri dar chiar daca raman fara sate iau alt cont:D :)) ca imi place lumea 7 am boala pe ia:))
 

DeletedUser

nu cred ca se va rezolva ceva prin asta...macar sa se rezolve... imi place devotamentul membrilor din noobs...asta arata ca nu a fost doar o dictatura!
 

DeletedUser

nu rezolvati nimic cu asta. le faceti pe plac celor impotriva carora protestati ca au mai multe conturi.asta si vor:sa va scoata din joc. :D
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser7708

LOL, martziane tată, să mor dacă am văzut om mai obsedat ca tine. Şi eu care credeam că sunt addicted, dar văd că mă întreci.
Eu multi-cont ăă? Te rog eu mult să îmi depui ticket, chiar în seara asta şi vezi dacă am măcar o infracţiune, nu mai vorbim de multi-cont şi apoi mă înclin în faţa ta. Până atunci, baftă la dramatizat şi prostit copii de 12-13 ani.
 

DeletedUser

cuka te rog inca odata: plictisesti! canta la alta masa ca noi nu avem marunt. nu mai umple topicul cu parerile tale ca nu ne intereseaza.

in ceea ce ne priveste: decizia de a renunta la lumea a 7-a este ferma, mai ramane de stabilit ziua in care vom da stergerea la cont. tot atunci voi desfiinta tribul si voi anunta acest lucru pe forum. pana atunci insa, vom lupta la fel ca si pana acum.

in ceea ce priveste ce rezolv... nu stiu daca dupa protestul nostru legile de aici vor fi mai dure sau trisorii mai putini, desi ne dorim asta. dar toti cei ce vom alege sa facem asta vom sti ca ne-am sacrificat conturile crescute in zeci de ore de joc pentru a atrage atentia asupra unui lucru: onoarea si corectitudinea trebuie sa fie mai presus de orice!
 

DeletedUser7708

Bun, bravo, aveţi toţi câte un biscuite poleit cu staniol. E bine? Dacă tu vezi conspiraţii, nu înseamnă că şi toate sunt adevărate. Dar ce bine ţi-ai ales tu numele de martzian...nici că puteai mai bine...trăieşti întro lume a ta. Crede-mă că proteste au fost la case mai mari, promisiuni asemenea. Bun de gură eşti, să vedem ce aduci bun pentru comunitate prin "gestul tău noobil". Şi te rog când mă mai acuzi, să aduci şi probe da? Hai ia biscuitele de pe acum, ai câştigat premiul la concursul termină pe locul 2 alergând singur.
 

DeletedUser

dfa1, poate suntem un trib de obsedati...dar niciunul din noi nu a inceput jocul de la jumatatea hartii asa cum ai facut-o tu cu noul cont
 

DeletedUser7708

dfa1, poate suntem un trib de obsedati...dar niciunul din noi nu a inceput jocul de la jumatatea hartii asa cum ai facut-o tu cu noul cont

Ba pardon? Eu am reînceput la margine nu tot în mijloc...sunt cam la 100 de ore cu nobilul de fosta mea locaţie...Te rog documentează-te.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus