DeletedUser42201
Nu bre ,nu o scutesc pe Cata de la razboiul asta,decat daca o dati afara de pe cont...
Vino langa mine, stiu ca vrei
Strange-ma in brate pana numar la trei
Ritmul meu te cheama, stiu ca poti
Cu mine sa dansezi inca doua nopti.
Bre, faza e ca asta intr-adevar se anunta a fi cel mai marfa razbel la care am participat vreodata. Faza cea mai marfa e ca de data asta o sa fiu doar in postura de jucator, chestie care ma incanta al dracului de tare. O sa fie funny sa ne pandim pe skype ca sa ne atacam pe neve, o sa iasa super caterinca mai ales ca dusmani fiind avem oaresce istorie impreuna in spate si ne cam stim stilu unii altora... acu singura chestie care trebuie facuta e urmatoarea:
- in Class: mishu facut basher ca sa nu mai aiba probleme cu moralul, eu sa ma las de fumat, dudu sa se mute la vecina ca sa aiba mai mult timp liber, emil sa se lase de pescuit;
- in SFR: toti sa va cedati satele in favoarea ungurului ca vad ca nu are ce interne sa ia, ingus sa se reapuce de joc (aici merge motivat cu un card de pensii ca sa nu mai alerge postasu), bogdan sa devina spion pt Class, ca sa stim si noi cand or sa ceara ungurii autonomie ca sa le-o dam din timp.
Hai la razbel vitejii mei!!!! Si fie ca cei mai buni sa dea CLASSa!