NORTH versus SOUTH

DeletedUser

Devine din ce in ce mai clar ca se vor concentra fortele si interesele,si cat de curand va incepe razboi intre NORD si SUD.nordistii,cel putin din ceea ce ii stiu eu,au experiente in lupte,sunt multi jucatori de top,dar posibil sa fie si obositi.sudistii,poate altcineva poate face niste pronosticuri asupra lor,eu inclin sa cred ca acesta va fi razboiul lumii 6.
 

DeletedUser

si care ar fi echipa nordului si care ar fi echipa sudului ?
 

DeletedUser9445

iar aberezi daiony?
daca asa s-a intamplat pe majoritatea lumilor nu trebe sa se intample si aici
ce zici de unul est-vest?
 

DeletedUser

Est-Vest nu vei vedea pentru ca asta ar insemna SH contra LIGHT
 

DeletedUser

de multe ori suntem considerati nebuni daca ziceam N vs S dar tot asa e deja Nord vs Sud dar nu in formula completa

ARM VS SH si Light
Goth vs Mib -care au cam fugit
M vs black fostu gaw
 

DeletedUser

cei care arunca vorbe de genul cred ca nu stiu sa faca o harta
 

DeletedUser6580

defapt faza e urmatoarea !
sudul este cu mult peste noi cei din nord ! sunt niste isteti si asta ii va face sa castige lumea,se organizeaza bine si se comporta ca niste adevarati razboinici,caci castiga razboaie si timp si fac lucrurile sa iasa asa cum vor ei !
sudul este aliat contra NORD ,dar nordul nu este aliat contra sud
felicitari celor din sud ptr ceea ce sunteti ! si mie jena de noi din nord ca ne mancam intre noi in timp ce sudu vine si ne mananca pe toti ! pofta buna sud ! :))
 

DeletedUser

cand zici ca ti-e jena sper ca nu te referi si la Black, incetati cu sagetile astea nord vs sud ca nu se va intampla niciodata, cel putin black nu musca la chestia asta, atat LIGHT cat si Sh s-au dovedit a fi aliati de nadejde asa ca nu vom declara razboi nimanui de dragul de a fi o lupta N vs S
 

DeletedUser

cand zici ca ti-e jena sper ca nu te referi si la Black, incetati cu sagetile astea nord vs sud ca nu se va intampla niciodata, cel putin black nu musca la chestia asta, atat LIGHT cat si Sh s-au dovedit a fi aliati de nadejde asa ca nu vom declara razboi nimanui de dragul de a fi o lupta N vs S

deja exista un fel de razboi nord vs SUD dar nu in forumula completa
 

DeletedUser6580

cand zic ca mi-e jena ma refer in primul rand la black ! ptr ca ei ne sunt noua dusmani si de ei mi-e jena ca nu-si ajuta familia !
1.dc va dati familie cu M-got cand nu ii ajutati cu nimic ?
2.cum poate o familie sa aive diplomatie complet diferita (daca inca nu e,va fi curand !) adica,un trib alianta si un trib razboi!
3.cum poate o familie M-got-black sa trimita sprijin unul la dusmanul celuilalt ?
asa ca da cel mai jena mi-e de black ! mi sa scarbit de jocu asta in ultima vreme din cauza unor caractere infecte ca a unora din black ! 3-4 doar ca restu sunt ok ..pot zice !
eu oricum pe l6 nu prea o sa mai joc,si nici pe alte lumi,decat asa la misto ca usor usor n-o sa mai fiu(pe net)! dar o sa fiu satisfacut ca atata timp cat am jucat le-am inchis gura la toti obositi aia din black care aveau gura mare ! sunt peste voi cu mult si v-am facut si o sa va fac oricand la orice ora !
in atata timp am demonstrat ca sunteti slabi (ptr ca eu nu sunt un jucator extraordinar,sunt un jucator obisnuit,dar daca un jucator obisnuit e cu atata peste voi ..peste aia 3-4 de care mi-e jena..sa stiti ca sunteti praf !)
statistica sebyca89 vs black e valabila pana duminica...de atunci incolo nu mai raspund de ce sate o sa se piarda de la mine de pe cont ..etc (am cateva atacuri si acuma de la black,dar nu o sa pierd nimic,dar repet de duminica incolo nu mai garantez nimic)
poate o sa revin de dragul lumi astea peste 1 an sa arunc o privire sa vedem daca s-a facut sau nu razboiul N vs S ..sau inca namco si compania (biancar si dasada) ii mai ling *** pe cei din sud ! stiind ca M-got sunt in relatii foarte reci cu cei din sud! patetic ! mi-e jena de voi si de ce dati dovada fata de cei din M-got ! voi ii lingeti pe aia din sud vazand ca M-got sunt gata sa se ia la tranta cu ei ! patetic !
 

DeletedUser

cand zici ca ti-e jena sper ca nu te referi si la Black, incetati cu sagetile astea nord vs sud ca nu se va intampla niciodata, cel putin black nu musca la chestia asta, atat LIGHT cat si Sh s-au dovedit a fi aliati de nadejde asa ca nu vom declara razboi nimanui de dragul de a fi o lupta N vs S




ai rabdare , o fi cum zici tu , dar sigur vor fi doua puncte :


ori faceti fuziune , ori va bateti ca orbetii contra la altii si tinand alianta in picioare la punctul comun de acum , mai tirziu vor fi " mese intinse " ... si iar fuziuni = inrolari ( invitatii ) ... afacere pina la un punct , apoi s-a destramat manevra ...

Sa-i spui lui mutu ca tu tii alianta in picioare mereu :)
 

DeletedUser

nu sunt profet,dar am trecut si eu prin ceva razboaie.se cristalizeaza harta,si daca liderii nordisti se tem de sudisti,gresec,pentru ca nordul e cel mai incercat in razboaie in L 6,puteti face voi statisticile,eu apelez la memorie.nu e vorba de sageti,dar este un joc-competitie,unde mai devreme sau mai tarziu jucatorii abandoneaza.ca altii au sa aibe curajul sa revina,este alta poveste,cert este ca lumea se rarefiaza,si povara creste odata cu dorinta de a castiga.premiul cel mare,de fapt nu are cum sa nu tenteze orice jucator-conducator sau orice echipa cu pretentii,si mai devreme sau mai tarziu acesta va fi conflictul.cand am deschis disctiile despre razboiul de nordest,priviti data,triburile implicate nu erau nici pe departe cele mai cele.tinand cont de ambitiile playerilor si politicile + logica,ar fi normal sa vedem un razboi general nord versus sud.totusi,vor exista mai ales la inceput si rupturi in granita,insa zona centrului hartii(vezi satul 500|500) este necontrolat sau mai degraba zona fragila,si de acolo va porni conflictul.

p.s. revin,cu o precizare,ca un imperiu decade,si altul renaste.ARM se destrama,datorita orgoliilor,si tot datorita orgoliilor,jucatorii se vor hartui pe ramasite,si cei ramasi in joc vor incerca sa angreneze si alte forte in conflictul pierdut.eu raman consecvent atitudinii Rvansa,si promit o revenire in nordest si impotriva celor care ne-au scos din joc.unde si cum va avea loc revenirea,nu stiu,cert este ca o voi face,si nu singur.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser22352

te racaie sebyca ca avem familie cu M-GOTH??simti ca iara va pica ARM cum a picat TRACIA???vei mai avea doar un loc unde sa fugi(M)si sa ii lasati amanet pe cei din ARM...
 

DeletedUser

oricum,harta e inegala.sudul e mai inchegat decat nordul,nu au fost macinati de razboaie, insa pot spune ca asta de fapt e un dezavantaj. in triburile,emisfera de nordvest si cea de sudest sunt mai dense
(din cauza programarii)acestea fiind spuse,succes la dezvoltare! nu eu pot genera un conflict,ci dorinta de a fi in top,asta va va aduce in conflict.din partea mea,organizati turniruri intre voi,dar stiti bine ca nu este asa.daca isi pastreaza membrii vechi,emisfera nordica va domina sudul,si repet teatrul principal va fi centrul hartii,unde se intalnesc toti aspirantii,marginea va fi mult mai lejera daca nu se va ivi un "invaluitor"
 

DeletedUser22352

black nu fuce numa unde le este bine...si nu isi ignora aliatii cuma au facut alte triburi...ex (tracia)...cand era pe primu loc pe toata lumea ignora si le declara razboi...iar acuma SEBYCA incearca sa sparga aliante sau familii sa o duca bina(bineinteles nu il baga nimeni in seama ca stie ce fel de om e cat el cat si alti din vechea tracie)
 

DeletedUser

Ce ziceti de parerea mea :)

SH vs ~ARM~
vs M-Goth

EEEEE..mai practica asta :D

S-E vs N-E
vs N-V
 

DeletedUser22352

SH vs M-GOTH nu e o ideie buna...cu M-GOTH NE INTELEGEM FFF BINE
 
Sus