Nouă facilitate - Abilități trib!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
tribe_header.png


Dragi jucători,

Dorim să vă prezentăm astăzi cea mai recentă facilitate - "Abilități trib". Cu această facilitate, intrarea într-un trib și rămânerea în cadrul acestuia vă vor acorda beneficii ce vă vor ajuta în razboaiele ce vor urma.

În primă instanță, veți primi "Prestigiu" la fiecare nouă săptămână trecută din momentul intrării într-un trib. Prestigiul poate fi folosit pentru a obține avantaje la nivel de sate și trupe sau poate fi donat tribului pentru a debloca mai multe bonusuri și pentru a le îmbunătăți pe cele existente.



Abilități trib

Pentru a vă prezenta rapid ce implică această facilitate, am realizat un mic video în cadrul căruia vă explicăm cele mai importante aspecte ale acesteia:


Prestigiul

Prestigiul este unitatea utilizată pentru a activa abilitățile sau care poate fi donat în scopul creșterii nivelului aferent tribului. Acesta este obținut la fiecare nouă săptămână petrecută în cadrul tribului. Cantitatea primită depinde de timpul petrecut ca membru al tribului. Cei vechi vor avea o cantitate mai mare ce o vor putea folosi comparativ cu cei recent intrați în trib. Prestigiul poate fi acumulat și salvat pentru a fi folosit ulterior dar în momentul părăsirii tribului acesta este pierdut.

Abilități

Momentan sunt 7 abilități. Fiecare oferă un bonus specific câte unui aspect al jocului și poate fi activat în schimbul unor puncte de tip prestigiu. Abilitățile sunt deblocate în momentul în care atingeți un anumit nivel al tribului și puterea acestora crește în funcție de nivelul acestuia. Abilitățile se activează automat și pot fi vizualizate în partea dreaptă a meniului. Un contor de timp și o bară de progres prezintă cât timp mai sunt active abilitățile în cauză. În continuare vă prezentăm abilitățile, efectele lor și costurile aferente.



Abilitati.png


Nivelul tribului

Nivelul tribului stabilește ce abilități sunt deblocate pentru membri la fel și puterea acestora. Pentru a crește acest nivel, jucătorii pot dona o parte din prestigiul obținut tribului, pentru a crește puncte de experiență a tribului (XP) . În momentul în care se va ajunge la o anumită cantitate de XP, nivelul tribului va crește.

În vreme ce tribul nu poate avea XP negativ, acesta poate pierde din cantitatea de XP obținută în momentul concedierii unor jucători. Cantitatea de XP pierdută depinde de durata petrecută de cei concediați în cadrul tribului dar și de numărul de jucători rămași în trib. Dacă volumul pierdut prin concedierea unor jucători implică pierderea unui nivel atunci și abilitățile deblocate anterior vor fi blocate din nou până în momentul în care cerințele vor fi iarăși îndeplinite. Pe de cealaltă parte, părăsirea unui trib nu conduce pierderea unei cantități de prestigiu din cel aferent tribului. Plecarea jucătorilor din trib nu va avea efecte asupra punctelor de experiență (XP) aferente tribului. Cantitatea de XP pierdută prin concedierea unui jucător va fi disponibilă într-un tool-tip.


tribe_lvl16_active.png



Atenție: avem un mic bug, actual, jucătorii care părăsesc un trib nu primesc nici o atenționare că li se va retrage prestigiul. Această problemă se va rezolva într-un viitor update. Vă mulțumim pentru înțelegere.


Sperăm să vă bucurați de această nouă facilitate și asteptam feedback-ul dvs în cadrul acestui topic.


Echipa Triburile
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus