Nou eveniment - Apărătorii castelului central!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Apărătorii castelului central


Urmatorul nostru eveniment "Apărătorii castelului central" va aparea in curand! Banditii s-au infiltrat prin beciurile satului dumneavoastra! Trimiteti cele mai bune garzi in adancuri pentru a oprii banditii si a recupera marfurile furate!

Data de început:
14 octombrie 2020, ora 14:00
Data de sfârșit: 28 octombrie 2020, ora 14:00
Magazinul evenimentului rămâne deschis până în 29 octombrie ora 14:00
Lumi participante: Toate cu excepția serverelor speed, clasic și special.



"Apărătorii castelului central" este creeat pentru a fi un ***eveniment de tip tarare din caverna***. Garzile dumneavoastra vor intra in beciurile din sat, o caverna cu numeroase camere si etaje, explorati-o si pas cu pas deschideti camera cu camera. Pe masura ce explorati caverna, veti descoperi banditi cu care trebuie sa va luptati pentru a recupera marfuri valoroase. De asemenea veti descoperi si alte itemuri ce va vor face mai puternic si elemente pe care le puteti cheltui in magazinul evenimentului.
Cavernele sunt infinite, asadar este putin probabil ca le veti termina. "Apărătorii castelului central" este construit in jurul lui, asa ca este gandit pentru a fi jucat de mai multe ori. Daca garzile sunt omorate de banditii, va trebuie sa porniti runda de la inceput - acest lucru este parte din eveniment! Veti pastra elementele pe care le-ati recuperat si veti fi mai puternic runda urmatoare.

inner1.png


Cum sa jucati

Cand porniti o noua runda, veti vedea un ecran cu o harta. De aici veti deschide camp cu camp invecinat cu campul anterioara. Sub fiecare camp, veti regasi diferite tipuri de intalniri: inamici, itemeuri ce va vor creste nivelul de putere si viata, si iesirea fiecarui etaj. Daca veti descoperi un inamic, puteti sa va luptati pentru marfurile furate.
Daca folositi iesirea, veti intra pe urmatorul etaj. Fiti cu bagare de seama: cu fiecare etaj, inamicii vor deveni mai puternici asa ca asigurati-va ca ati recuperat cateva elemente ce vor creste nivelul de putere si viata pe masura ce progresari pe etaj, inainte sa accesati etajul urmator.
Gardienii au nivel de viata scazut si sunteti ingrijorat ca nu vor supravietui urmatoarei intalnirii? Nu va faceti griji: puteti abandona runda in orice moment.
Va veti pastra gardiernii, dar veti pierde toate itemurile recuperate de pe etaj. Daca ati pierdut toti gardienii, veti primi altii in fiecare zi, pe perioada evenimentului - sau puteti cumpara altii noi folosind puncte premium, daca nu puteti astepta.

Lupta

Va puteti lupta cu banditii pe care ii intalniti, prin simplul click asupra lor, dupa ce i-ati descoperit. Dupa fiecare runda, dvs. si inamicul veti ataca odata. De fiecare data, dvs. veti ataca primul, asadar daca aveti un nivel de viata scazut, dar credeti ca veti infrange inamicul dupa o singura o lovitura, puteti ataca!
Dupa ce ati atacat, banditii vor ataca la randul lor. Fiecare parte va ataca cu o valoare aleatoare in intervalul lor de atac, indicat in dreapta simbolului cu sabii.
Gardienii au o sansa sa evite atacul, indicat de valoare in dreapta simbolului corespunzator. Aceasta valoare procentuala per atac indica sansa pe care gardienii o au sa evite atacul, fara sa sufere vreo pierdere. Aceasta valoare va creste de fiecare data cand abandonati o runda.

De asemenea puteti sa va vindecati gardienii la o anumita valoare cu puncte premium, precum si folosirea butonului de "Revelare": Acesta va va arata 2 inamici aleatori pe harta.

Clasament


Acest eveniment va avea 2 clasamente pentru recompense suplimentare, iar pozitia dvs. va fi actualizata de fiecare data cand terminati un nivel:

  • Clasament zilnic: Harti complete: Arata cel mai mare numar de harti complete in fiecare zi
  • Clasament zilnic: Cel mai mare nivel - Arata cea mai mare harta completata.




Dacă doriți să ne împărtășiți părerile voastre, o puteți face în acest thread.

Echipa Triburile
 
Ultima editare:

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Evenimentul ""Aparatorii castelului central" revine.

Evenimentul va incepe in 13 Mai 2021 la ora 15:00 si se va sfarsi in data de 17 Mai 2021 la ora 15:00.

Evenimentul va fi disponibil pe toate lumile, exceptie speed, special si lumile deschise dupa data de 5 Mai.


Va uram distractie placuta !
Ehcipa Triburile
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Evenimentul ""Aparatorii castelului central" revine.

Evenimentul va incepe in 6 Octombrie 2021 la ora 15:00 si se va sfarsi in data de 20 Octombrie 2021 la ora 15:00.

Evenimentul va fi disponibil pe toate lumile, exceptie speed si special!


Va uram distractie placuta !
Ehcipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus