Nou eveniment - Găsește blazoanele!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Găsește blazoanele!

Dăm startul competițiilor!

Sezonul turneelor începe, iar voi vă veți putea trimite campionii cu scopul de a provoca la lupta alți jucători în vederea capturării blazoanelor deținute de aceștia!


Data de început: 11.03.15

Data de sfarșit: 31.03.15


Evenimentul va fi activ pe toate lumile normale și casual.


Organizează-ți campionii


În momentul în care evenimentul începe, campionii vor veni să vă ajute pentru a provoca și ataca alți jucători. De asemenea, aceștia vă vor aduce un blazon, ce reprezintă un simbol al puterii voastre în cadrul turneului. Veți putea decide la acel moment dacă vă veți trimite campionii către alți jucători pentru a le captura blazoanele, sau dacă îi veți păstra acasă cu scopul de a vă apăra ceea ce dețineți deja.

CtCwelcome2.PNG


Veți putea vizualiza mai multe informații despre acest eveniment în cadrul unui ecran special, aferent acestuia, și în cadrul căruia veți avea acces la detalii cu privire la campioni, blazoane și recompense.

Îl veți putea accesa oricând din pagina aferentă privirii generale a satului:


CtCreminder.PNG


Capturarea blazoanelorScopul principal al acestui eveniment constă în colecționarea blazoanelor deținute de alți jucători. În acest sens, va trebui să vă trimiteți campionii la luptă, iar aceștia vor trebui să câștige onorabil și să se întoarcă acasă împreună cu blazoanele câștigate. Dacă aceștia nu vor reuși, nu veți pierde tot, aceștia se vor întoarce oricum, iar voi veți putea strânge puncte de progres în vederea obținerii unui nou campion care să vă ajute să aveți mai mult succes în viitor.
Puteți accelera acest progres daca aveți nevoie de mai mulți campioni.

CtCchampion.PNG
Durata luptei este calculată în funție de centrul puterii tale și de cel mai apropiat sat al jucătorului ce dorești să îl provoci la luptă. În consecință, duratele asociate provocărilor dintre aceiași doi jucători, pot fi diferite.

Unele blazoane sunt mai rare comparativ cu altele, și având în vedere faptul că veți putea identifica cele mai valoroase blazoane deținute de jucătorii din vecinătatea dvs, vă recomandăm să planificați totul corespunzător! De asemenea, veți avea posibilitatea de a bloca un blazon până la finalul rundei pentru a vă asigura că niciun alt campion nu va putea să îl captureze!

CtCcrests.PNG


Finalul unei runde


Turneul este format din mai multe runde. La finalul fiecăreia, veți fi răsplătiți pentru fiecare blazon ce reusiți să îl câștigați. Premiul va fi cu mai mare cu cât reușiți să câștigați mai multe tipuri de blazoane!

Fiecare rundă va dura 54 de ore. La finalul unei runde, blazoanele tale vor fi schimbate pe premii și o nouă rundă va începe cu un blazon și 3 campioni.


CtCrewards2.PNG


Notă: Căutătorii și deținătorii vă vor oferi un blazon suplimentar pentru runda următoare în schimbul opțiunii "+20% capacitate de farm" pe lumile caracterizate prin setarea "fără pradă".

Pregătește-ți campionii pentru glorie și câștigă cât mai multe blazoane diferite!

Link către threadul de discuții!
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Stimati jucatori,

Am observat in cursul zilelor ce au urmat deschiderii evenimentului ca exista unele probleme legate mai ales de norocul, implicit ghinionul unor jucatori implicati in provocari. Acestea au fost rezolvate Joi ( 12.03 ).

Ne cerem scuze de confuzia creata astfel. Evenimentul nu s-a ridicat la asteptarile noastre, drept urmare toti jucatorii vor beneficia de un bonus de 20% productie la mine ( toate resursele ) pentru 48 de ore incepand de azi, 13.03, de la ora 19:00. In plus am returnat si parte din punctele premium cheltuite la eveniment pe perioada afectata de probleme in semn de buna credinta.

Ne vedem pe campul de lupta.

Echipa Triburile.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus