Nou eveniment - "Nicovala Regelui Mercenar"

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Haideti! Spionii au descoperit o nicovala deosebită, mai mare decât oricare alta văzută până acum. Aceasta prezintă gravuri ce aparțineau unui rege mercenar ce a purtat bătălii mari într-o epocă anterioară.

Dacă fierăriile noastre functionează corect, aceasta poate rezista unor temperaturi extreme și poate produce bunuri de o putere nemaivăzută. Veniți cu materialele necesare pentru a debloca acest uriaș potențial!


ds_anvil_150.png


Dragi jucători,
Vă prezentăm noul nostru eveniment! "Nicovala Regelui Mercenar" vă permite să adunați și să combinați diferite metale pentru a construi obiecte cu o putere deosebită. Pentru a-l face mai interesant și provocator nu veți știi ce combinație de metale este necesară pentru un anumit obiect!

Pentru a vă ajuta însă, vă vom oferi o carte cu rețete ce va salva toate combinațiile de metale pe care le veți descoperi pe parcursul evenimentului. Pentru mai multe sfaturi de care veți avea nevoie pentru a va descurca în cadrul acestui eveniment, vă recomandăm să citiți următoarele instrucțiuni:


Materiale
Resursele de bază pentru acest eveniment sunt următoarele 7 elemente:
  • Plumb
  • Staniu
  • Cupru
  • Oțel
  • Bronz
  • Argint
  • Aur
Plumbul, staniul, cuprul și oțelul sunt destul de comune în timp ce bronzul, argintul și aurul sunt mai dificil de găsit.
Veți avea la dispoziție diferite metode pentru a obține materiale, însă principalele activități ce vă vor conduce la acest rezultat sunt următoarele:
  • Recrutarea trupelor
  • Construirea sau upgradarea unor clădiri
  • Obținerea de noi taleri
  • Acceptarea diferitelor resurse la nivel de târg
  • Atacarea satelor
  • Apararea satelor
Pentru fiecare acțiune aveți sansa de a primi în mod gratuit un metal în mod aleator. Puteți primi până la 8 metale pe zi.
La nivelul paginii aferente evenimentului veți putea găsi câte metale ați primit în mod gratuit până la acel moment.
Alte metode de a obține materiale constă în finalizarea misiunilor specifice evenimentului și să figurați în clasamentele zilnice.


Nicovala
Pentru a construi un obiect este suficient să plasați cele 3 materiale la nivelul nicovalei. Obiectul obtinut se va salva în mod automat la nivel de inventar și combinația de metale utilizată se va salva sub forma unei rețete în cartea primită.
Vă rugăm sa aveti în vedere că orice combinație de metale pe care o veți folosi va rezulta în obținerea unui obiect, nu există rețete care sa nu producă un rezultat. Asta va implica și faptul ca pot fi mai multe combinații care să conducă la obținerea unui anumit obiect.

De asemenea, rețetele diferă de la un jucător la altul! Însă, în orice caz, utilizarea unor materiale rare (bronz, argint și aur) vă conduce la obținerea unor obiecte mai valoroase.
Cartea de rețete vă permite să aplicați filtre pentru anumite materiale și dacă le detineți pe toate veți putea să le utilizați direct din această pagină pentru a obține un anumit obiect.


Detaliile evenimentului
Acesta va începe în data de 10 Aprilie 2019 la ora 14:00 și se va termina în data de 24 Aprilie 2019 la ora 14:00.

De îndată ce evenimentul se finalizează, toate rețetele și materialele nefolosite vor fi înlăturate. Nu se vor păstra pentru o ediție ulterioară a acestui eveniment. Toate obiectele acumulate însă pe parcursul evenimentului și pe care nu le-ați folosit vor rămâne în inventar.

Sperăm să vă bucurați de noul nostru eveniment. De asemenea, având în vedere că este un eveniment nou, vom aprecia foarte mult dacă ați putea să ne spuneți ce părere aveți despre acesta. Așteptăm feedback-ul vostru în cadrul acestui topic.

Vă mulțumim!

Echipa Triburile
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus