Nou Event - Tabara Catapultelor !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Tabara Catapultelor.

Simți că pământul se scutură? Vedeți fumul la orizont? Poți auzi tobele? Trebuie să fie mii! Sau așa credeau ei... pentru că e mai rău, mult mai rău - pentru ei. Pentru că acum ești responsabil de o catapultă puternică și satul lor va fi în curând în flăcări, în timp ce tu, Mylord și Mylady, vei lăsa iadul să cada din cer! Spionii noștri au găsit șase ținte care merită distruse, care sunt Comandamentul, Cazarmă, Targul, Ferma, Fieraria și Grajdurile. Distrugerea tuturor îi va face incapabili să riposteze! Dar atenție – nu putem vedea clădirile, căci între noi și ei este o pădure!


image2021-10-29_9-49-20.png




Sire, aruncă cu pietre

Dragi jucatori,

Bun venit la noul nostru eveniment Tabara Catapultelor”! În acest eveniment, vei fi responsabil de o catapultă puternică și puternică pentru a distruge clădirile principale ale inamicilor tăi. Evenimentul va începe pe :

Început: 10 noiembrie 2021, 14:00
Sfârșit: 15 noiembrie 2021, 14:00

Cel mai probabil, majoritatea dintre voi l-ați jucat în copilărie! Avioanele. Acest joc vechi de un secol este acum disponibil pentru tine aici, în Tribal Wars! Și te-am auzit și ne-am dat seama, da, tu, comunității noastre chiar nu-i plac navele. Sau orice are legătură cu apa. Așa că am făcut o hartă complet fără apă pentru a juca!

Jocul are loc pe o hartă 6x6. Pe acea grilă vor apărea 6 clădiri inamice diferite, ascunse de vederea ta. Pentru a trage cu catapulta, faceți clic pe un pătrat și încercați să găsiți locația unei clădiri. Scopul este să le distrug pe toate! Locația acelor clădiri este întotdeauna randomizată, dar au întotdeauna aceeași dimensiune, formă și rotație. Lovirea clădirilor cu o lovitură va duce la creșterea contorului care este afișat sub hartă pentru clădire, așa că dacă loviți în Comandament, veți vedea un 1/4 pe contor.

În plus, de îndată ce loviți o clădire, acest lucru va fi indicat de fum care se ridică de pe hartă la poziție. Dacă ratați o clădire, în loc de fum va fi un mic crater.
Fiecare lovitură vă va oferi 1000 de monede pentru eveniment, care se numesc Bunuri Recuperate! În fiecare zi, primești 10 lovituri gratuite! Acesta este, de asemenea, maximul pe care îl puteți avea în orice moment dat. Terminarea unei hărți vă va oferi un bonus de monedă pentru eveniment, așa că trageți cu atenție și nu ratați această mică piață enervanta!

Pentru a trece la următoarea hartă, fie trebuie să distrugi toate clădirile de pe hartă, fie să ratezi loviturile de 6 ori la rând.

Acestea sunt clădirile care există în joc: Comandamentul, Cazarmă, Targul, Fermă, Fieraria și Grajduri.


tiles_stables_01 (2).jpg
tiles_smith_01 (1).jpg
tiles_farm (1).jpg
tile_market.jpg
tiles_barracks_01 (1).png
tiles_centreofcommand_01 (1).jpg



Comandamentul este făcut din plăci de 2x2.
Cazarma este un bloc de 3 în formă de L
Targul este o țiglă 1x1.
Ferma este un dreptunghi de 1x2.
Fieraria este un dreptunghi de 3x1.
Grajdul este un dreptunghi de 2x1.

Bunuri recuperate

Bunurile recuperate pe care le câștigați în timpul evenimentului pot fi schimbate în magazinul evenimentului în schimbul unor articole puternice care să vă alimenteze eforturile de război. Articolele schimbate cu această monedă în timpul evenimentului vor rămâne în inventarul dvs. când evenimentul se încheie. Dacă ați decis să cumpărați Puncte Premium pentru eveniment, creșterea prețului se va reseta la fiecare 24 de ore. Odată ce evenimentul se încheie, veți avea în continuare 24 de ore pentru a accesa magazinul evenimentului și a vă folosi bunurile rămase. După acest timp, ecranul evenimentului va fi inaccesibil, bunurile vor fi îndepărtate și magazinul pentru evenimente va fi închis. Vă rugăm să rețineți că atunci când transferați într-o lume casual, bunurile și progresul evenimentului dvs. nu vor fi transferate în lumea casual.


Acum du-te și distruge acele sate!

Așteptăm cu nerăbdare feedbackul dumneavoastră, pe care îl puteți lăsa în acest thread. Aici !


Echipa Triburile
 
Ultima editare:

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Evenimentul Tabara Catapultelor revine incepand cu data de 12 Mai 2022 ora 15:00 si se va sfarsi in data de 16 Mai 2022 ora 15:00

Evenimentul nu va fi disponibil pe lumea 88 !
 
Ultima editare:

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Evenimentul Tabara Catapultelor revine incepand cu data de 11 Mai 2023 ora 15:00 si se va sfarsi in data de 15 Mai 2022 ora 15:00
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus