Nou sistem de Paladini

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
De mulți ani, paladinul nostru loial a fost imaginea reprezentativă pentru Tribal Wars. Cu toate acestea, uneltele lui începuseră să ruginească și să se plângă de toate orele suplimentare la care era supus la muncă. Drept urmare, am aruncat armele acestuia în foc și am lărgit perspectivele sale de carieră, invitând câțiva dintre prietenii acestuia pentru a se alătura petrecerii!

InnoGames se mândrește să prezinte: Invazia paladinilor!

Noul sistem al paladinului implică mai multe opțiuni! Nu numai că veți putea recruta mai mulți paladini, dar veți putea incrementa nivelul aferent acestora în vederea specializării lor în funcție de propriul stil de joc!


Recrutarea paladinilor


Cu acest update veți putea recruta până la 10 paladini. Ca de obicei, veți putea recruta un singur paladin pe satul de start. După un anumit număr de sate veți avea posibilitatea de a recruta mai mulți paladini.
Numărul de sate pentru a putea recruta alți paladini de care veți avea nevoie se prezintă astfel: 1, 3, 5, 10, 20, 35, 50, 65, 80, 100.

paladin_villagesneeded_500px.png



Antrenarea paladinilor

Câștigarea punctelor de experiență este un proces ușor, însă, mai importantă este alegerea ce o veți face în ceea ce privește specializarea paladinului. De fapt, există mai multe modalități prin care puteți câștiga puncte de experiență (denumite simplu prin XP). Aceste variante sunt grupate în 4 categorii principale, după cum urmează: Luptă, Suport, Construcții și Antrenare. Doar lăsând paladinul în sat, în timp ce se finalizează diferite construcții, veți câștiga puncte de experiență, ceea ce se prezintă ca un bun punct de start în acest proces. Totuși, pe măsura ce jocul avansează iar nivelul aferent paladinului va crește și el, veți avea nevoie să acumulați puncte de experiență și prin alte metode.


LuptăSuportConstrucțiiAntrenare
Câștigați XP pentru un paladin de fiecare dată când acesta atacă sau apără un sat. Paladinul nu își va pierde punctele de experiență acumulate în condițiile în care va pieri pe câmpul de luptă.
Numărul punctelor de experiență obținute în urma unui atac lansat în exterior sau în urma apărării satului împotriva unor astfel de atacuri, depinde de tipul și numărul de unități învinse.
Paladinul nu va obține XP prin apărarea împotriva propriilor atacuri sau atacând propriile sate.
Un paladin poate câștiga experiență prin apărarea satelor deținute de alți jucători, fie singur, fie însoțit de alte trupe. Numărul punctelor de experiență depinde de timpul petrecut în satul sprijinit, de numărul total de trupe proprii în satul sprijinit și de cantitatea trupelor de atac distruse în timpul apărării. Asta presupune că paladinul va câștiga puncte de experiență chiar și în condițiile în care nimeni nu îndrăznește să atace satul sprijinit. Experiența este acordată în funcție de numărul de zile, de rezultatele din timpul luptelor dar și de cantitatea trupelor proprii ce asigură suport și care se schimbă.
Paladinul nu va obține puncte de experiență prin apărarea împotriva atacurilor lansate tot de către voi. De asemenea, paladinul nu va obține puncte de experiență dacă o construcție se finalizează la nivelul satului sprijinit, având în vedere că acesta este conducătorul trupelor de apărare și nu supraveghează construcțiile.


Dacă paladinul se afla în sat pe întreaga durată a procesului de construire a unei anumite clădiri, din momentul în care a fost inițializată și până se finalizează, acesta va câștiga puncte de experiență pentru supravegherea procesului. Numărul punctelor de experiență depinde de costul construcțiilor (numărul de resurse utilizate). Un paladin ce sprijină un sat nu poate supraveghea construcțiile și, prin urmare, nu va obține puncte de experiență în această situație.Paladinul trebuie să se afle în satul de bază pentru a fi antrenat. Pe parcursul acestui proces, paladinul nu este disponibil pentru alte activități. Antrenarea necesită resurse pentru a avea parte de echipament adecvat. Anularea procesului de antrenare implică returnarea unui procent de 90% din resursele investite.
Dacă satul este cucerit în timp ce paladinul se află în proces de antrenare, acesta moare. Când un paladin moare, antrenarea este anulată și niciun punct de experiență nu va fi acordat.

<tbody>
</tbody>


Cărți cu abilități


Acum că știți cum puteți obține puncte de experiență, vă vom prezenta ce puteți obține cu ele!
În momentul în care veți atinge un anumit număr de puncte de experiență, paladinul va câștiga un nivel. De fiecare dată când paladinul obține următorul nivel, acesta câștigă o carte cu abilități. Cărțile cu abilități sunt utilizate pentru a upgrada paladinul la nivelul arborelui cu abilități. Aceste cărți sunt generate în mod aleator și sunt specifice celor trei categorii principale de abilități: Sat, Apărare și Atac. Fiecare paladin poate ajunge până la nivelul 30, ceea ce înseamnă că niciunul nu va putea deține singur toate abilitățile. Ca atare, aveți grijă cum și ce alegeți!

AtacÎncărcareCălărieDistrugereDemolare
axeman_100px.png
În timp ce atacați cu paladin însoțit de topoare, acestea prezintă o putere de atac sporită.
light-calvary_100px.png
În timp ce atacați cu paladin însoțit de cavalerie ușoară, aceste unități prezintă o putere de atac sporită.
Catapult_100px.png
În timp ce atacați cu paladin însoțit de catapulte, acestea prezintă o eficiență sporită în privința demolării clădirilor.
ram_100px.png
În timp ce atacați cu paladin însoțit de berbeci, aceștia prezintă o eficiență sporita în privința demolării zidului.
SatMotivațieArhitecturăInstrucțieConvingerea
resource-bonus_100px.png
Mărește producția de resurse în satul în care paladinul staționează.
building-time_100px.png
Permite construirea mai rapidă a clădirilor atunci când paladinul staționează în sat.
recruiting-time_100px.png
Permite recrutarea rapidă a unităților atunci când paladinul staționează în sat.
noblestregth_100px.png
Îmbunătățește eficiența atacurilor cu nobili atunci când paladinul staționează în sat. (Paladinul trebuie să fie în satul de unde se atacă atunci când comanda ajunge la destinație și nu în armata atacatoare.)
ApărareMânuirea sabieiFalangăFortificațieUlei fierbinte
swordsman-def_100px.png
Îmbunătățește puterea de apărare a spadasinilor din satul în care paladinul staționează.
spearman-def_100px.png
Îmbunătățește puterea de apărare a lăncierilor din satul în care paladinul staționează.
building-defence_100px.png
Clădirile sunt mai puțin vulnerabile în cazul atacurilor cu arme de asalt atunci când paladinul staționează în sat.
wall-defence_100px.png
Mărește eficiența zidului din satul în care paladinul staționează.

<tbody>
</tbody>


Cărțile cu abilități vor fi adăugate în inventar de unde pot fi folosite pentru fiecare paladin ce întrunește condițiile necesare specifice acestora. Prin urmare, paladinul trebuie să întrunească condițiile necesare pentru a putea învăță sau îmbunătăți o anumită abilitate chiar dacă dețineți cărțile în cauză. În clipa în care paladinul întrunește condițiile, puteți consuma cărțile din inventar sau direct din pagina aferentă paladinului. Pictograma corespunzătoare nivelului și abilității ce poate fi upgradată va fi semnalizată corespunzător în momentul în care paladinul va întruni condițiile necesare pentru a consuma cartea respectivă.

Using%20books.gif




Sperăm să vă placa noul sistem și să considerați utile îmbunătățirile aduse paladinilor. Vă dorim succes în bătăliile următoare! Dacă aveți întrebări sau comentarii, asigurați-vă că ni le aduceți la cunoștință în cadrul topicului postat mai jos. Așteptăm cu interes feedback-ul vostru!

Deasemenea veti putea urmari si un mic filmulet facut cu aceasta ocazie aici !


 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus