DeletedUser
40 prieten .. 40 de ani impliniti si mult mai inteligent decat un cvartal de blocuri de la tine din cartierul reunit )))))))..... te supara un adevar , parerea mea ar fi sa nu te supere ,serios vorbesc .....iti spun doar atat ...daca aveati organizare pana acum poate ca eram terminati ..... dar in momentul in care voi toti din conducerea lu ' peste va certati , va luati unul la celalalt titluri ( cateodata de cate 3 ori pe zi ) ..... MA APUCA MILA .... SERIOS , SENTIMENTUL MEU FATA DE FAMILIA VOASTRA ESTE DE MILA ..... DE ACEEA IMI ESTE SI SILA CAND TRIMIT CATE 20-40 DE ATACURI PE VOI ... O FAC CU SILA ........POATE PANA LA SFARSITUL JOCULUI O SA VA ORGANIZATI SI VOI ... LASATI-L PE TRAIANUSS SAU PE CINE ESTE MAI COMPETENT PE ACOLO SA VA ORGANIZEZE ....SI ASTA PENTRU A SIMTI SI EU CEVA CAND VA IAU SATELE ..... LA MOMENTUL ACTUAL MA SIMT LA FEL CA SI CUM AS LUA SATE DE BARBARI .. NU TU O RECUPERARE , NU TU UN FULL DE APARARE PBAGAT OINTRE NOBILUL 3 SI 4 ... NIMIC, NIMIC .......SERIOS , POATE CA NU VOI AR FI TREBUIT SA FITI DUSMANII NOSTRII ( SI ASTA PENTRU CA NOTIUNEA DE DUSMAN IMPLICA SI O REACTIUNE DIN PARTEA TABEREI ADVERSE ) .........
in primul rand,,,,,,,,,multi ani cu sanatate,,,,,,,,,,,,,,
in al doilea rand,,,,,,,,,,,dupa cum vezi echipa e condusa de alti colegi de-ai mei,,,,,,,,,,,,,,,,,,problemele din real life sunt mai importante ca tribul,,,
in al 3-lea rand lasa-ma cu atacurile astea la secunda,,,,,,,,,,,,pot sa pun pariu ca nici chiar tu nu dai 4 nobili in 300 de ms,,,,,,,lol)
si daca tot ti-e sila,,,,,,,, sa-ti dau o pastila de greata,,,,,,
ca sa-ti spun sincer,,,,si mie mi s-a facut silla cand un trib de genul noobs se da mare doar cu un singur razboi lol
si ai grija
lauda de sine nu miroase a bine,,,,,,,,,,,,
mult succes!