Noua alianta ZARG, ~H.G~ & HOLD2 vs..

  • Autor subiect DeletedUser21587
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

40 prieten .. 40 de ani impliniti si mult mai inteligent decat un cvartal de blocuri de la tine din cartierul reunit :))))))))..... te supara un adevar , parerea mea ar fi sa nu te supere ,serios vorbesc .....iti spun doar atat ...daca aveati organizare pana acum poate ca eram terminati ..... dar in momentul in care voi toti din conducerea lu ' peste va certati , va luati unul la celalalt titluri ( cateodata de cate 3 ori pe zi ) ..... MA APUCA MILA .... SERIOS , SENTIMENTUL MEU FATA DE FAMILIA VOASTRA ESTE DE MILA ..... DE ACEEA IMI ESTE SI SILA CAND TRIMIT CATE 20-40 DE ATACURI PE VOI ... O FAC CU SILA ........POATE PANA LA SFARSITUL JOCULUI O SA VA ORGANIZATI SI VOI ... LASATI-L PE TRAIANUSS SAU PE CINE ESTE MAI COMPETENT PE ACOLO SA VA ORGANIZEZE ....SI ASTA PENTRU A SIMTI SI EU CEVA CAND VA IAU SATELE ..... LA MOMENTUL ACTUAL MA SIMT LA FEL CA SI CUM AS LUA SATE DE BARBARI .. NU TU O RECUPERARE , NU TU UN FULL DE APARARE PBAGAT OINTRE NOBILUL 3 SI 4 ... NIMIC, NIMIC .......SERIOS , POATE CA NU VOI AR FI TREBUIT SA FITI DUSMANII NOSTRII ( SI ASTA PENTRU CA NOTIUNEA DE DUSMAN IMPLICA SI O REACTIUNE DIN PARTEA TABEREI ADVERSE ) .........in primul rand,,,,,,,,,multi ani cu sanatate,,,,,,,,,,,,,,
in al doilea rand,,,,,,,,,,,dupa cum vezi echipa e condusa de alti colegi de-ai mei,,,,,,,,,,,,,,,,,,problemele din real life sunt mai importante ca tribul,,,
in al 3-lea rand lasa-ma cu atacurile astea la secunda,,,,,,,,,,,,pot sa pun pariu ca nici chiar tu nu dai 4 nobili in 300 de ms,,,,,,,lol:))
si daca tot ti-e sila,,,,,,,, sa-ti dau o pastila de greata,,,,,,
ca sa-ti spun sincer,,,,si mie mi s-a facut silla cand un trib de genul noobs se da mare doar cu un singur razboi lol

si ai grija
lauda de sine nu miroase a bine,,,,,,,,,,,,
mult succes!
 

DeletedUser

"ca sa-ti spun sincer,,,,si mie mi s-a facut silla cand un trib de genul noobs se da mare doar cu un singur razboi lol"

noobs nu e un trib care sa aibe multe razboiaie simultan
ei merg mai mult pe ideea "incet da sigur" si chiar le iese
spre deosebire de alte triburi cu 5 razboiaie si nu fac fata ..
 

DeletedUser20869

40 prieten .. 40 de ani impliniti si mult mai inteligent decat un cvartal de blocuri de la tine din cartierul reunit :))))))))..... te supara un adevar , parerea mea ar fi sa nu te supere ,serios vorbesc .....iti spun doar atat ...daca aveati organizare pana acum poate ca eram terminati ..... dar in momentul in care voi toti din conducerea lu ' peste va certati , va luati unul la celalalt titluri ( cateodata de cate 3 ori pe zi ) ..... MA APUCA MILA .... SERIOS , SENTIMENTUL MEU FATA DE FAMILIA VOASTRA ESTE DE MILA ..... DE ACEEA IMI ESTE SI SILA CAND TRIMIT CATE 20-40 DE ATACURI PE VOI ... O FAC CU SILA ........POATE PANA LA SFARSITUL JOCULUI O SA VA ORGANIZATI SI VOI ... LASATI-L PE TRAIANUSS SAU PE CINE ESTE MAI COMPETENT PE ACOLO SA VA ORGANIZEZE ....SI ASTA PENTRU A SIMTI SI EU CEVA CAND VA IAU SATELE ..... LA MOMENTUL ACTUAL MA SIMT LA FEL CA SI CUM AS LUA SATE DE BARBARI .. NU TU O RECUPERARE , NU TU UN FULL DE APARARE PBAGAT OINTRE NOBILUL 3 SI 4 ... NIMIC, NIMIC .......SERIOS , POATE CA NU VOI AR FI TREBUIT SA FITI DUSMANII NOSTRII ( SI ASTA PENTRU CA NOTIUNEA DE DUSMAN IMPLICA SI O REACTIUNE DIN PARTEA TABEREI ADVERSE ) .........

Pai tinand cont ca mai mult vreo 30% din membrii tribului RF intra o data la 2 zile sa nu-i vada conducerea pe galben nu cred ca te poti astepta la mai mult.Cu un full iau 3 sate pe granita.Incearca si ei sa rezolve probleme cu inobilari interne pacat ca merge greu.Vroiam sa fie mai multa actiune.
 

DeletedUseriar l`am ratat pe tracis...:(((
mai astept 2 saptamani...poate de data asta ma lasati si pe mine sa`i zic 2 cuvinte inainte sa ia bann...
 

DeletedUser

inseamna ca nu ai avut scurtul timp necesar sa ii citesti un post ......... e o chestie de genul asta ..... ba ( beep, beep, beep) luati-as ( beep, beep, beep) si sa ma ( beep, beep, beep) ....... si poate continua la nesfarsit :)))))))
 

DeletedUser

nu are rost zanzi sa te miri cum de ia ban atat de repede doar e tracis macar de ar da si la alta persoana (nu vreau sa ii pronunt numele)
ca ei nu pot decat in doi
 

DeletedUser

ZARG - ~H.G~ & HOLD2

vom arata tuturor cine sunt, mai exact ceea ce sunt !
nu incercam sa provocam, se pare ca la asa ceva se pricep cel mai bine,
a venit momentul adevarului [...] acest lucru daca ne va fi permis,.. il vom realiza,.. vom vedea !

:)))) iacatal si pe hades cel luptator.ce promisiuni de razboi!Ce lupta crancena!
Upssss a fost adoptat chiar de triburile care il vorbeau de rau?!:eek: :D:D:D
 

DeletedUser

:)))) iacatal si pe hades cel luptator.ce promisiuni de razboi!Ce lupta crancena!
Upssss a fost adoptat chiar de triburile care il vorbeau de rau?!:eek: :D:D:D

e bine ca te trezesti si tu dupa 7 luni sa postezi..nu te mai baga nimeni in seama?
 

DeletedUser

e bine ca te trezesti si tu dupa 7 luni sa postezi..nu te mai baga nimeni in seama?

:) nenicule, a fost adoptat de maretii din sud acum vreo 3 luni, unde vezi tu 7?Ma refeream la declarastiile de razboi care le facea si acum se pupa prin partile din spate cu ei.:) Informeazate- altfel ramai tot asa.:D
 

DeletedUser

chiar asa? narcis tu mi-ai furat contul, cu parere de rau observ ca inca esti aici
ce spune-ai timp pierdut..nu se merita..ei bine am renuntat ti-am cedat satele
insa dupa atat timp..tu inca nu ai facuto? in fine bravo!
mai convins sa nu mai joc acest joc..insa observ ca tu te descurci destul de bine
acum o innobilezi pe adriana(speed) o alta victima a ta?
rusine sa-ti fie

i-a de citeste:

"Narcisismul consta intr-o dereglare a personalitatii normale reprezentata prin exagerarea imaginii de sine, care este considerata perfecta. Numarul mare al persoanelor cu aceasta problema poate totaliza cam un procent din populatie. Expertii insa nu sunt de acord si considera ca mult mai putine persoane sufera de aceasta dereglare. La baza narcisismului exista doua teorii: conform celei dintai, dereglarea provine dintr-o trauma veche. Cea de-a doua teorie sustine faptul ca dereglarea consta in invatarea comportamentului care nu are baza intr-un caz clinic."
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

merită TC această temă .


oricum , cei care încă mai jucaţi acest joc ( ... ) vă propun să recitiţi toate cele 38 de pagini . O să realizaţi multe despre persoane puţineSeara Bună !
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus