nu va inscrieti in tribul rcrd. este un trib condus de niste profitori.

  • Autor subiect DeletedUser31383
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser31383

nu va inscrieti in tribul rcrd. este un trib condus de niste profitori.acest trib recruteaza noi membri numai ca sa aibe aparare cei care au infiintat tribul iar cand nul primesc incep sa dea cu pumnu in masa si sa ameninte in dreapta si in stanga ca daca nu ai ajutam ne face nu stiu ce.... .
de altfel se si vede ca numai ce mam rasculat in potriva ideii de a fi fortat , obligat sa dau ajutor cand eu deabia am inceput sa ma riic in lumea clasica, mau si eliminat din trib. adica eu ar fi trebuit sami sacrific unicul sat pentru mai mari tribului doar asa ca comanda ei? imi pare rau dar asta nu se poate. mai jos am sa atasez discutia dintre unul din conducatori tribului si mine si va las pe voi sa trageti concluzia. pentru toti jucatori adevarati din acest joc tot respectul meu. pentru ceilalti lasativa frate de astfel de practici ca nu veti avea viata lunga in acest joc. veti fi eliminati de jucatori adevarati din acest joc.
 

DeletedUser31383

dupa cum vam promis discutia dintre mine si individ.Danyel590 în data de 20.12. la ora 10:39
[village]316|189 [/village]
[village]321|201[/village]
[village]321|203[/village]Cei care au mai mult de 1000 puncte si nu au atacuri is obligati sa ma ajute ca am fost distrus pe aceste sate si 1 sat am pierdut
daca nu ma ajutati nu mai aveti voie sa cereti sprijin
si daca nu trimiteti sprijin sunt rugati sa zica motivul sa vad.
AM FOST DISTRUS


Robert Cristian în data de 20.12. la ora 17:32
prietene,daca vrei dictatura,dute la jilava langa altii ca tine,nu ma poti obliga cu nimic.

Robert Cristian în data de 20.12. la ora 17:35
ma poti concedia daca vrei,nu ma intereseaza,comunistule

Danyel590 în data de 20.12. la ora 18:22
si vei fi inobilat

Robert Cristian în data de 21.12. la ora 11:00
si o sa-mi iei boii de la bicicleta,comunistule;ASTA E UN JOC VOLUNTAR,DACA CINEVA VREA SA TE AJUTE,O FACE BENEVOL,NU OBLIGAT DE NIMENI,daca esti in conducerea tribului si ai drepturi,asta nu inseamna ca suntem obligati cu ceva.Explica-mi si mie cum vine asta:"daca nu ma ajutati nu mai aveti voie sa cereti sprijin",daca nu te ajutam nu mai primim sprijin?Este stupid prietene,asta-i dictatura pe fata.Astep atacurile de la tine.

Robert Cristian în data de 21.12. la ora 11:04
cititi si voi si incercati sa targeti singuri concluziile din discutie.Sfatul meu este sa ne cautam alt trib unde nu suntem obligati sa facem ce vor unii conducatori,sa respectam regulile fara sa ne oblige nimeni.Eu astept innobilarea interna.Astept si raspuns din partea celui de mai jos la intrebarea mea;raspuns cu circulara la tot tribul.Tot respectul meu pentru jucatorii adevarati.

Mesajele acestea au fost trimise de către Robert Cristian mai departe.

emil32 în data de 21.12. la ora 11:19
din intamplare chiar eu am mai fost siter pe la el zilele astea. a avut zeci de atacuri, a si pierdut 2 sate. important e sa trimiti acolo cat poti, si 100 de lancieri, iar daca nu macar sa ai bunul simt sa taci. in plus mi se pare f corect ca daca nu sprijini sa nu mai ai dreptul sa ceri sprijin la randul tau, adica tu esti mai smecher si altii mai prosti?
pana atunci te ajut eu sa iti cauti alt trib.

P.S. colegi, nu faceti ca el.

Mesajele acestea au fost trimise de către emil32 mai departe.

Robert Cristian în data de 21.12. la ora 12:24
esti hilar prietene,si stupid;atacuri are toata lumea,important este sa sti sa ceri sprijin.Am o vaga impresie ca acest trib se va duce de rapa,vor avea altii grija de asta.Eu unu ma voi apara.Spor la aparat satele voastre pretioase
 

aquilla

pe unde se duce emil, distruge tot...nu e bun nici ca lider nici ca jucator
 

DeletedUser7708

Aşa se întâmplă când nu întrebi şi accepţi direct invitaţia. Fiecare trib îşi rezervă dreptul de a fi condus cu dictatură sau democraţie. Dacă tot e democraţie, e dreptul să alegi dacă rămâi sau nu.
 

DeletedUser11740

Nu credeam ca voi scrie vreodata aici, mai ales la aproape un an de la deschiderea acestui topic... :))
Ca sa fiu scurt: autorul are 4000% dreptate, acesti rcrd-i sunt o...plaga a jocului, un bug, la pachet cu seful lor.
Sunt aproape fericit ;) ca emilul cu numarul 32 imi datoreaza afilierea lui la acest trib de jena (cu trei sferturi din membri strong-detinatori ai unui unic sat), si, ca cel mai mare dusman al lor "in viata" :)) va spun voua, celor suficienti de verticali: Dati in ei! Nu va lasati ametiti de pna-uri jenante, personale sau de grup. Mergeti peste ei...level their structures, fu** their wom*** si luati-le satele, chiar daca va pricopsiti si cu wc-urile din curtile lor. :D
Fiecare player rcrd exterminat, inseamna un emil in minus. ;)


P.S. Parte a mesajului de mai sus e in emiliana, ca sa inteleaga si seful lor, el asa e obisnuit sa comunice. :D
 

aquilla

eu cred ca ai facut rezumat...el scrie mult mai mult si transmite mult mai putin.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus