Nu vi se pare ca jocul a devenit Pay To Win?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Pay To Win = Trebuie sa platesti ca sa castigi... daca platesti ai un avantaj enorm fata de restul jucatorilor, ca de exemplu productia mai mare de resurse.. platesti si ai un avantaj de 20% fata de restul jucatorilor. Alt exemplu bun ar mai fi cumparatul de steaguri, dai 300 PP si ai sansa sa primesti steaguri foarte utile.. Daca dai 500 PP la inceput de lume clar vei avea un avantaj enorm fata de restul jucatorilor.

Poate unii spuneti ca este normal sa primesti ceva in plus daca platesti.. eu zic ca un asistent farmare si un cont premium este suficient, pana la urma jocurile sunt sa te distrezi nu sa devii dependent si sa ajungi sa dai bani constant.

Nu este treaba mea ce fac oamenii cu banii lor, stiu, dar totusi cam trebuie putin echilibrat jocul asta, nu sunt un fustrat care nu isi permite sa dea bani in joc, poate mai bag si eu 200 PP odata pe luna pentru cont premium dar nu vreau sa dau 1000 PP ca sa pot sa supravietuiesc... Stiu ca sunt multi jucatori care sunt buni fara sa dea bani dar asta nu inseamna ca toti sunt ca ei...

Din nou mi se pare normal sa vreti sa scoateti bani din acest joc de pe urma jucatoriilor dar incercati sa le faceti pe plac la toti si sa scoateti macar productia mai mare de resurse si cumparatul de steaguri ca strica farmecul.. ori jucam de placere ori nu mai jucam.

Nu cred ca am incalcat regulamentul cu acest topic, aici se discuta lucruri generale despre triburile. Daca am gresit cu ceva scuzati-ma, aceasta este parerea mea si nu trebuie sa fiti si voi de acord cu ea.

PS: Stiu ca vin de nicaeri, ca nimeni nu ma stie, nu prea sunt un jucator de elita dar imi place jocul si il joc de placere poate de aceea nu sunt asa cunoscut, niciodata nu m-am tinut de o lume din cauza acestor persoane care sunt dispuse sa bage bani in acest joc (Nu ii critic, este treaba lor ce fac cu banii).
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Pentru cei care au deschis aceeasi tema ca si tine, exista lumea speciala, deja la faza 2 ( fara suparare sau vreo aluzie ).

Subiect inchis, daca ai fi cautat pe forum, mai exista cateva subiecte pe aceeasi tema.
 

DeletedUser

Imi cer scuze, este adevarat ca nu am cautat pe forum, sunt nou pe aici :)
 

DeletedUser

jocul nu apartine organizatiei maica tereza . orice joc online cere bani ca sa urci la un anumit nivel .
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus