Cand castigati cu recrutari , normal
"Prietene", prefer sa recrutez un om, care s-a zbatut sa tina granita aia cu NW. Un om care s-a jucat impotriva la aproape 2000 de atacuri si 800 nobili pe el cu trupe proprii, care a pierdut doar 2-3 sate. SI dupa toate astea a avut curaj sa si atace si sa tina aceea granita fara sa primeasca pic de sprijin din partea tribului, iar membrii conducerii sa fie blindati pana in cap. Acel om care a spus in stanga si in dreapta sa il atace pe n00bSt3R, adica pe mine, ca fac probleme acolo(nu nega, pana si tie ti-a spus!).
In schimb, voi ce ati facut ? Ati mers pe la spate cu fuziuni cu I am(credeati ca nu stim ??

)) am stiut de la inceput totul !), v-ati milogit sa va primeasca I am la ei, iar vazand ca nu va merge ati recurs la altele. Colegii din I am, oameni cu caracter si aliati(spre deosebire de voi) ne-au informat tot timpul si v-au dat "omul" afara(aka Afurisitul). Asta ce a facut la randul lui ? A spart un cont din conducerea I am, din academie, si a facut acel trib academia FAME,
stergand toate rubricile de pe forumul comun cu NW(si aveam 4 forumuri impartite).
Dar nah, asa castiga fame razboaie mai nou, ca pe harta....statisticile de mai jos spun diferenta:
Parte 1:
Triburi: ~NW~, ~NW~a, ~NW~b, ~NW~c
Parte 2:
Triburi: Fame, Famee, Fame.., Happy
Timeframe: Ultimele 48 de ore
Cuceriri totale:
Tabăra 1: 181
Tabăra 2: 274
Diferență: 93
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 86
Tabăra 2: 14
Diferență: 72
Numărul total de puncte al cuceririlor:
Tabăra 1: 1,379,930
Tabăra 2: 930,451
Diferență: 449,479
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 747,293
Tabăra 2: 113,629
Diferență: 633,664
PS: Uite aici sat luat din FAME:
http://prntscr.com/aq5e4g
PS2: Alt jucator de care v-ati batut joc si care s-a zbatut sa va tina granita...dar nah, nu mai avea Ale*e*dulce cate 40k in sat sau ZGUBEA cate 200k din fiecare in sat(ca nah, la 15 full-uri n-am dat zidul jos 1 nivel

)