Bai fratilor gata nu mai pot am stat am tot asteptat dar vad ca nimic din partea unora !!!
Bunica din cuba tu care spuneai ca ne respecti unde e frate respectul cand ne-ati scos de la PNA si nu ne-ati anuntat nici pana in ziua de astazi ????
La noi figurati inca ca PNA noi inca mai suntem idealistii si credem in anumite reguli nescrise si asteptam acfel mesaj de la un oficial OLDIES !!
Sau cum sta treaba mai nou pe clasica ????Trebuie sa ai spioni ca sa stii cand un trib te scoate de la PNA sau ALIATI ???
Tin minte cand a luat fiinta JUST ce ** frumoase veneau din partea BURN !!!Aliati pana la capat !! Au ramas numai cuvintele !!! Nu e prim a oara si nici ultima oara cand numele de BURN ne tradeaza !!!! O stiti prea bine !!
Eu din pacate nu mai pot spune ca va respect !!! Am facut-o pana sa faceti aceste lucruri cu care dupa parerea mea v-ati manjit !!!
Insa uneori frica si teama de a nu ajunge la margine trece si peste bunul simt !!!
Foamea de sate intrece uneori orice limita !!!
Ati incercat pe diferite canale sa dati semnale ca nu veti ataca JUST insa oamenii vostrii vad incept sa se pregatesca sa spioneze sa atace nu va faceti griji nu vor ramane fara raspuns !!!
Aveti curajul sa iesiti in fata si fiti barbati nu va mai ascundeti ca pana acum dupa cuvinte sau intrigi !!!
Raspunsul pentru celalat membru al familie treispe
crioli în data de 16.10. la ora 15:43 Citat
nu vor mai fi.
asta este diplomatia finala.
avem familie cu OLDIES. Aliatii ne sunt UNITED si KL si academiile lor sunt in PNA ca asa este normal.
trebuie sa vad ce naiba fac cu TUA, sunt in discutii cu ei......iar gotii, sa ma scuzati, au fost bagati la aliati din motive personale de catre "unii". eu personal am sa-i las akolo, dar...asta e !
asta este toata diplomatia. 2 aliati eu zic ca nu sunt multi. si trebuie sa distrugem 3 triburi, nu uitati.
dar am facut miscarile in functie de harta...si dupa cum vedeti...stam extraordinar de bine pe harta, schimbarile ne vor aduce numai beneficii din cauza pozitionarii!
plus ca nu veti mai fi asediati din 3 parti...datorita PNAurilor, si ne putem concetra pe telul nostru:JUST!!
Prelucrarea crioli în data de 16.10. la ora 15:45
Sincer sunt mandru de tribul pe care il conduc si de oamenii alaturi de care lupt de la ala de 10 mil de puncte pana la ala de 6k puncte.Ceea ce au realizat ei asa noobi sau nu cum sunt ei (inclusiv eu ) nu au realizat prea multi pe lumea asta !!
Tribul de pe locul 1 pe acesta lume a fost nevoit sa faca pace si aliante cu toata harta pentru ca tribul de pe locul 4 pur si simplu i-a " tabacit " de nu mai stiau pe unde sa scoata camasa !!!Asa ca au gasit pana la urma solutia sa o scoata !!! Au facut pace cu toata harta ca sa ne distruga pe noi !!!

)Sunt deadreptul hilari !!!!!
O mica atentionare catre familia treispe eu nu as fi atat de sigur ca nu veti mai fi asediati din toate partile

)))!!!!!
Oricum felicitari pentru familie si va astept pe campul de lupta
Fie ca cel mai bun sa castige