O noua poveste...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Salutari tuturor,

Am inceput sa descopar universul "triburile" acum aproximativ 7 ani odata cu deschiderea L1 in Romania.
M-am inregistrat si am pornit probabil asa cum au pornit multi, atacand sate de barbari si crezand ca le-am cucerit, crescand minele la 30, iar cazarma nivel 1, etc.

Ideea este ca desi habar nu aveam de scopul si felul in care trebuie jucat acest joc, am continuat sa ma implic cu o dorinta enorma si asta doar datorita faptului ca aveam langa mine oameni extraordinari...Nu era nevoie sa cer pe forum resurse sau trupe, eram intrebat regulat daca aveam nevoie de ceva, daca ma pot ajuta in vreun fel, daca pot face ceva pentru mine...Daca nu era sa intalnesc acei jucatori, probabil astazi nu mai stiam ca acest site exista.
Datorita lor am continuat, mi-am imbunatatit stilul de joc, gandirea tactica, perceptia despre ceea ce inseamna in esenta "triburile" si incepand cu L3 am ajuns sa detin si functie de conducere in cadrul unui trib.

Anii insa au trecut iar calitatea jucatorilor inregistrati pe triburile a scazut dramatic...Camaraderia, prietenia, ajutorul neconditionat s-au pierdut intr-o ceata deasa.
Nimeni nu mai era dispus sa ajute decat daca primea ceva in schimb si chiar si asa gasea motiv sa se mai planga de cate ceva...Nimeni nu iti mai dadea mesaj doar ca sa te intrebe ce mai faci si daca ai nevoie de ceva...
Tipologia de jucator-cocalar isi facea simtita prezenta tot mai des , iar oamenii cu care puteai stabili niste legaturi de prietenie neconditionata erau raritati.

Odata cu raspandirea mentalitatii de tip meltean, apar si acei jucatori care dupa ce tanjesc pe forumuri dupa suport , dupa ce sunt ajutati, iti infig pumnalul pe la spate cu motivatii oligofrene ce te fac sa te intrebi daca mai esti intreg la cap.


Fac un apel pe aceasta cale catre toti jucatorii care chiar daca nu sunt Winston Churchill-ul tacticii, chiar daca nu isi permit luxul de a sta 15 ore pe zi in fata calculatorului dar au in ei INCA dorinta de a face parte dintr-un grup de prieteni sa-mi dea mesaj pentru a strange o echipa cu care sa intram pe L36.



P.S: Ok, stiu ca majoritatea ati intrat deja in prima zi/primele zile cu ajutorul pre-inregistrarii, etc dar am luat in calcul si posibilitatea unui inceput "intarziat" avand in vedere ca viteza serverului nu este una mare.


UPDATE 8/10/2013 11:26 ---- 2 Persoane pe lista
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser44200

Sincer, daca m-ar lasa Raka eu as intra cu un cont in tribul tau. Dar cum regulile sunt sfinte, pot doar sa iti urez mult succes.
 

DeletedUser

Multumesc....Oricum nu voi intra pe L36 pana nu strang minim 10-15 oameni alaturi de care sa pun bazele a ceva serios...Cine stie, poate am noroc...mai astept :)
 
Ultima editare de un moderator:

Adenauer

member
Scor reacție
105
Eu sunt deja pe L36. Initial nu am avut planuri prea mari sa joc serios. Dar am citit postul tau si mi-a placut. Daca ai nevoie de inca un jucator, las satul meu de acum si dau inceput nou.
 

DeletedUser

Apreciez...te-am trecut pe lista...Trec pe privat sa vorbim mai pe indelete.
 

DeletedUser

nu pot spune decat Hai STEAUA !!

Glumesc :p

Imi place foarte mult ce ai spus mai sus , ai perfecta dreptate si RESPECTUL meu .
Eu am inceput L36 alaturi de cativa prieteni , asi fi venit cu mare drag .. dar nu ii pot lasa ..

Oricum SUCCES , si ma bucur ca inca mai sunt persoane ca tine pe acest joc / forum .
 

DeletedUser40429

Sincer, daca nu as fi fost deja intr-un trib as fi intrat cu mare drag la tine, dar cum is aici de la inceput , am functia de intemeietor, nu ii pot lasa chiar asa acum cand au mai mare nevoie. Daca e sa intri iti urez mult succes :)
 

DeletedUser

zaF1 - :))....am contul asta de foarte mult timp si pe vremea aia Dinamo mai juca si niste fotbal, mai batea niste echipe prin Europa, nu rusinea in care s-a transformat in ultimii ani...asta ca off-topic
on-topic : da, mi-ar fi facut placere sa fim colegi, dar daca reusesc pana la urma sa strang o mana de oameni, poate ne vom intalni in viitor.

the blade1 - multumesc, bafta si tie cu tribul
 

DeletedUser16555

Ce pot sa zic, postul tau mi-a amintit de vremurile trecute, de oamenii care pe atunci chiar erau oameni nu doar conturi...mi-a facut placere sa citesc ce ai scris si te astept pe L36 sa ne distram(sunt intr-un trib alaturi de oameni si nu pot sa zic ca regret ca nu intru alaturi de tine cu toate ca suna tentant)

Mult succes cu tribul!
 

DeletedUser

Ce pot sa zic, postul tau mi-a amintit de vremurile trecute, de oamenii care pe atunci chiar erau oameni nu doar conturi...mi-a facut placere sa citesc ce ai scris si te astept pe L36 sa ne distram(sunt intr-un trib alaturi de oameni si nu pot sa zic ca regret ca nu intru alaturi de tine cu toate ca suna tentant)

Mult succes cu tribul!


Multumesc..cine stie, poate intr-o zi vom fi vecini de "K" ...:D
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus