DeletedUser
Catalin, aici tin sa te contrazic: dintotdeauna, spionajul a fost o arma. Ultimul razboi in care am auzit de comportament de gentleman in conditii deosebite, a fost Primul Razboi Mondial. Va provoc sa aflati singuri la ce ma refer. De atunci, spionajul a devenit o arta. In triburile.ro nu esti trib mare, daca nu esti spionat. Treci peste indignarea ta si adu-ti aminte discutiile noastre de acum ceva vreme despre acest subiect.
Ca sa sintetizez: incercati sa ne spionati dragilor. Veti reusi, nu veti reusi, este irelevant. Ce este important este ca noi nu avem spioni in RAI, indiferent ce credeti voi. Nu este un trib atat de important incat sa merite efortul sa infiltram un spion acolo si sa-l mai si controlam. Daca mai da dovada vreunul de simpatie deosebita si ne trimite cate o informatie, este alta poveste. Dar nu o cautam in mod special. Nu exista nimic din ce ati putea face care sa merite sa va spionam. Lucrurile sunt clare: e suficient un singur spionaj pe un singur sat de la noi ca sa va asigurati de drum drept spre marginea hartii. Sunt destui care pot confirma asta.
Stimate rahman ra, presupunand ca gasesti prin zarg vreun idiot care sa-ti dea sitter, sperand ca noi dormim, ia-ti gandul. Suntem o adunatura de scelerati care sunt prezenti pe forum la ore imposibile. Ca sa nu mai existe niciun dubiu: chiar nu suntem cu toate acasa.
Cu asta, sper ca orice comentariu zarg se va opri si nu vom raspunde la pseudo-provocari. Chiar avem de purtat un razboi si nu avem timp de meschinarii.
Dragi membri RAI, cel mai bun sa castige!
ce imi place ...un nebun arunca piatra ( adica io , eu pe dex) si 10 inteligenti se chinuie sa o scoata.... hi hi hi .... doamne ce imi place cand va vad alaturi de nebunul sef al triburi .ro ....