continuati tot asa zarg .
va dau niste sfaturi :
-nu-i mai bagati in seama ca o sa va fie mai bine pentru voi ,prea multa vorba strica treaba , nu are rost sa va agitati mintea cu atatea prostii lasa-ti pe ei sa ** si sa mandreasca , ca din mandrie si orgoliu o sa cada cu timpu .
- eu chiar nu mai am ce discuta cu nimeni din wrath si gw si imi este foarte bine , ne-am lasat toti din greselile noastre ,pacat ca nu am actionat la timp , dar ne stim greselile si stim ca am fost niste jucatori de gasca si cat mai cinsititi si acest lucru nu ai sa il vezi niciodata la ei, atat regret ca nu am fost langa ei cand erau la inceput ca statea altcumva situatia.
- si spioni sa stii ca ai sa gasesti oricand , dar dc esti un pic destept poti sa ai o mie de spioni in trib ca degeaba nu afli nimica imp ci doar diferite mici anunturi care le da orice trib, si foloseste mult de oameni in care ai incredere si ai sa vezi ca o sa mearga treaba bine mai ales ca sunte-ti mai putini si pune-ti si u un spioni ca in cadru unui dita mai trib indiferent de ce le zici tot o sa afli ceva , ca fata de el nu o sa aiba toti un cuvant ci fata de alti , si ai sa ajungi odata si odata sa te trezesti la mila trib tau
.
- atata va zic , intra-ti un pic in centru lor si o sa ii dezbinati pe wrath si pe rai , acceai sunt jucatori lui reali si de acolo au inceput ei ,ce se vede intins in sus sunt numai tradatori , oameni profitori si oameni care or sa mearga unde or sa duca si mierea , si cand nu o sa mai mearga treaba or sa vada si cum se dezbina ,nu acuma peste 2-3 luni trebuie doar sa ai rabdare nitel . singuri care i-as considera de treaba ar fi o parte din smir pe cealalta jumate nu-i stiu asa de bine. dar mult familia aceasta nu o sa mai tina . si cu timpul or sa fie multe inobilari interne si cand o sa fie asa atuncea or sa sara toti ca lupi si vor ramane si ei putini dar prea tarziu. asa ca bafta cu razboiu si cu inobilarile interne si sper sa va distrati ca chiar se merita din plin distractia.
- si tribului rai va spun ca sar putea sa fi calcat gresit si sa va fi lasat influentat de cine nu trebe , nu sunt sigur si nici nu ma bag , e doar asa o opinie.
va urez multa bafta si cat mai multa distractie tuturor triburilor
...
--- asta e parerea mea --- dc vreti sa comentati pe ea pute-ti comenta cat vreti ---